Verbeter je mechanica vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten mechanica uit Coevorden! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica

Dennie

Haaksbergen

Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

Bijles mechanica met Dennie

Lesgeven is groeien en zien groeien.

Haaksbergen
MBO Chemisch Fysisch Analist
Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

mechanica

Gert

Baarn

Master / WO, Hogeschool Utrecht

Bijles mechanica met Gert

Iedereen kan altijd blijven bijleren. Mijn motto is improve and enjoy (verbeter en geniet) Mijn technische kennis in de industrie wil ik graag met andere delen.

Baarn
Master / WO, Hogeschool Utrecht

mechanica

Thomas

Amsterdam

Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles mechanica met Thomas

Op moment van schrijven zijn bijlessen mijn inkomsten. Ik geef particuliere bijles en studiebegeleidingen/bijles via Huiswerkinstituut Amsterdam. Dit vind ik fijn om te doen. Het is mooi om te ervaren dat ik mijn opgedane kennis kan toepassen, leerlingen kan enthousiasmeren in hun studiewerk.

Amsterdam
Natuurkunde
Bachelor / HBO, Universiteit van Amsterdam (UvA)

mechanica

Kees

Apeldoorn

Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

Bijles mechanica met Kees

Ik vind het fijn om mijn expertises te gebruiken om bij anderen het begrip van vakken op het gebied van natuurkunde en procestechnologie op een hoger plan te krijgen.

Apeldoorn
Technische Natuurkunde
Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

mechanica

Eloy

Driebergen-Rijsenburg

Master / WO, Technische Universiteit Delft

Bijles mechanica met Eloy

Omdat ik het leuk vind om kennis over te dragen en andere mensen te helpen. Ik heb jarenlang bijles aan kennissen en vrienden gegeven en ik heb er altijd veel voldoening uit gehaald. Het is ook mooi om mee te maken dat je 'leerlingen' er op vooruit gaan en enthousiast worden voor een vak .

Driebergen-Rijsenburg
Systems & Control
Master / WO, Technische Universiteit Delft

mechanica

Alieke

Scherpenzeel

None

Bijles mechanica met Alieke

Ik vind het erg leuk om leerlingen echt verder te helpen. Het is een uitdaging om te ontdekken waar precies het leerprobleem zit en daar vervolgens op een goede manier op in te spelen. Ik vind de afwisseling erg leuk, iedere leerling is anders en loopt tegen andere dingen aan. Daarnaast is het een leuke uitdaging om de stof op een manier uit te leggen die past bij de leerling, zodat de leerling de stof ook echt gaat begrijpen en niet alleen maar regeltjes uit het hoofd leert.

Scherpenzeel

mechanica

Simon

Groningen

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles mechanica met Simon

Ik vind het heel fijn om mensen op een intellectuele manier te helpen. Vandaar dat ik ook af en toe vrijwilligerswerk in deze richting doe (bij vereniging Anderwijs).

Groningen
Theoretische Natuurkunde
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

mechanica

Laura

Enschede

Bachelor / HBO, University of Applied Sciences

Bijles mechanica met Laura

Gedurende mijn Bachelor opleiding heb ik 2-3 jaar bijles gegeven in Natuurkunde en Wiskunde. Dit heb ik in Someren/Asten gedaan en ik heb dit als erg leuk ervaren. Ik ben sinds een aantal weken verhuisd naar Enschede, maar het lijkt me erg fijn om weer bijles te kunnen geven in de omgeving.

Enschede
Bachelor / HBO, University of Applied Sciences

mechanica

Roy

Dalfsen

None

Bijles mechanica met Roy

Goedemiddag, Momenteel ben ik mijn thesis aan het schrijven voor het voltooien van mijn master Space Engineering. Ik ben echter op zoek naar een parttime baan en bijles geven lijkt een hele goede keuze hiervoor. Vorig jaar heb ik een week bijles gegeven als onderdeel van een lenteschool en dat is mij heel goed bevallen. Tevens draag ik de ambitie om na het afronden van mijn studie een loopbaan te zoeken waar lesgeven centraal staat. Met vriendelijke groet, Roy Wildvank

Dalfsen

mechanica

Kevin

Assen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen

Bijles mechanica met Kevin

Het contact met mensen is veel leuker dan het 'contact' wat je in een winkel hebt. Ik ben ook op het moment met een middelbare school in Assen in contact om robotica les te gaan geven, dit in voorbereiding op de Lego League. Ik hoop dat ik mensen een kan helpen met hun studie etc, ik heb kennissen en klasgenoten onderwerpen uit moeten leggen en ik hoor dat ik goed uit kan leggen. Doordeweeks ben ik ook in Assen beschikbaar.

Assen
VWO, op het moment HBO Honours (2e jaar)
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen