Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten wiskunde uit Aa en Hunze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Stefan

Assen

None

Bijles wiskunde met Stefan

Ik vind het mooi als ik iemand iets uitleg, dat diegene het snapt en vervolgens een goed cijfer haalt. Ook doe ik het vanwege het geld. Ik heb mijn havo diploma gehaald met een 9 voor scheikunde, een 8 voor natuurkunde en wiskunde B.

Assen

wiskunde

Dagmar

Groningen

VWO / Gymnasium

Bijles wiskunde met Dagmar

Vanaf jongs af aan heb ik al iets met het onderwijs. Mijn keuze voor mijn studie pedagogische wetenschappen kwam voort uit dat ik de pabo heb gedaan. Ik ben erg geinteresseerd in Leerproblemen. Ik ga vaak in het begin erg reflectief te werk. Ik kijk dan waar het probleem ligt. Ik probeer leerlingen zoveel mogelijk succeservaringen mee te laten maken, maar daarnaast ook de zelfkennis te laten ontwikkelen om hun eigen leerontwikkeling te sturen. Een juist evenwicht tussen wat een leerling aan kan en wat het moet bereiken met behulp van begeleiding vind ik erg belangrijk. Graag hoop ik kinderen/jongeren te helpen met hun ontwikkeling en daarnaast zelf nog meer te leren van het onderwijs.

Groningen
VWO / Gymnasium

wiskunde

Magda

Groningen

VWO / Gymnasium

Bijles wiskunde met Magda

hallo, doordat ik in de derde klas van het VWO niet zo goed wist wat ik wilde worden heb ik voor een algemeen pakket gekozen, maar uiteindelijk bleek ik veel beter de zijn in de maatschappij vakken dan in de biologie vakken. hierdoor had ik zelf bijles nodig in scheikunde, natuurkunde en biologie. doordat ik zelf weet hoe belangrijk bijles kan zijn om hoge cijfers te behalen en zelfvertrouwen te krijgen zou ik zelf heel graag bijles willen geven. ik heb zelf door mijn bijles hele goede cijfers kunnen halen, een 7 voor scheikunde en biologie en een 6 voor natuurkunde op het eindexamen. ook weet ik hoe belangrijk een bijles leraar kan zijn als maatje. zelf heb ik een afgeronde VWO opleiding met hoge cijfers op het eindexamen van wiskunde A en economie, op wiskunde een 8,9 en op economie een 7,5. hierin zou ik dus goed bijles kunnen geven. vorig jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding bedrijfskunde aan de RUG. ook heb ik daar vorig jaar mijn propedeuse in behaald. ik kijk uit naar uw reactie!

Groningen
VWO / Gymnasium

wiskunde

Andrea

Stadskanaal

VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Andrea

Ik heb korte tijd met veel plezier bijles wiskunde gegeven aan een meisje van de HAVO. Hierop volgde een meisje uit het basisonderwijs met dyslexie en rekenproblemen en inmiddels geef ik al weer een poosje met veel enthousiasme bijles aan een jongetje in het basisonderwijs! Daarnaast volg ik nu de opleiding Pedagogische Wetenschappen en lijkt het geven van bijles me een leuke aanvulling hierop.

Stadskanaal
Orthopedagogiek
VWO / Gymnasium, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Sara

Gieten

None

Bijles wiskunde met Sara

Bijles geven is iets wat ik al wat langer vanuit mezelf heb ondernomen en wat ik altijd met plezier gedaan heb. Zo heb ik een aantal scholieren geholpen met het behalen van hun eindexamen. Ik vind werken met kinderen erg leuk en ik wil later graag ook graag het onderwijs in. Ik vind het fijn om te zien hoe ik kinderen kan helpen met het begrijpen van de stof. Ik heb dit jaar ook geholpen bij de Wereld Pers Foto tentoonstelling in Groningen. Naast het rondleiden van reguliere bezoekers, heb ik ook middelbare schoolklassen en basisschoolgroepen rondgeleid. Dit beviel me erg goed. Verder heb ik goede resultaten gehaald tijdens de middelbare school en beheers ik de stof goed. Daarnaast is het een pluspunt dat ik hou van hard werken en resultaten halen. Ik ben sociaal vaardig, enthousiast en ik snap dat elk kind weer anders is. Hier kan ik door mijn ervaring in bijles geven goed op inspelen. Tenslotte ben ik een student en juist door het weinig aantal colleges erg flexibel.

Gieten

wiskunde

Mirjam

Zuidlaren

None

Bijles wiskunde met Mirjam

Ik vind Wiskunde een erg leuk vak en ook leuk om uit te leggen. Ik heb mijn VWO-diploma gehaald en ga volgend jaar Econometrics and Operational Research studeren aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik heb het N&T-profiel gevolgd met zowel Wiskunde B als D. Wiskunde D heb ik afgerond met een 9 en mijn schoolcijfer voor Wiskunde B is een 9,6 (mijn examencijfer voor Wiskunde B krijg ik binnenkort).

Zuidlaren

wiskunde

Esther

Veendam

None

Bijles wiskunde met Esther

Ik vind het leuk om mensen wat te leren. Momenteel doe ik dat ook als mijn baan als teamleider. Een van mijn leukste taken is het opleiden van nieuwe medewerkers. Daarnaast ben ik rustig en heb ik veel geduld. Als het niet op de ene manier lukt, dan zoeken we een andere manier!

Veendam

wiskunde

Nathalie

Assen

None

Bijles wiskunde met Nathalie

Ik wil graag bijles geven omdat het goed aansluit bij mijn opleiding (LOV (leraren opleiding), Scheikunde/Natuurkunde) bij lesgeven ligt mijn passie en ik kan mij geen betere bijbaan bedenken!

Assen

wiskunde

Martine

Hoogezand

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Martine

Aangezien ik zelf op de middelbare school niet goed was in natuurkunde en wiskunde weet ik precies waar de knelpunten zitten. Verder zijn natuurkunde en wiskunde leuke en interessante vakken en daarom zou eigenlijk iedereen de mogelijkheid moeten hebben dit te kunnen.

Hoogezand
Master Natuurkunde
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Kevin

Assen

VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen

Bijles wiskunde met Kevin

Het contact met mensen is veel leuker dan het 'contact' wat je in een winkel hebt. Ik ben ook op het moment met een middelbare school in Assen in contact om robotica les te gaan geven, dit in voorbereiding op de Lego League. Ik hoop dat ik mensen een kan helpen met hun studie etc, ik heb kennissen en klasgenoten onderwerpen uit moeten leggen en ik hoor dat ik goed uit kan leggen. Doordeweeks ben ik ook in Assen beschikbaar.

Assen
VWO, op het moment HBO Honours (2e jaar)
VWO / Gymnasium, Hanzehogeschool Groningen