Verbeter je Italiaans vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Italiaans uit Aa en Hunze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Italiaans

Mary

Amersfoort

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Mary

Ik wil graag Italiaanse les geven en daarnaast ook de studenten kennis laten maken met de cultuur en de geschiedenis van mijn land. Verder ben ik een enthousiast iemand en ik woon vanaf 2006 in Nederland. Ik ken dus beide culturen en kan Italiaanse les geven aan mensen, wat voor hen een perfecte toevoegde waarde kan zijn.

Amersfoort
Politicologie en Marketing Management
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

silvia

Purmerend

Bachelor / HBO

Bijles Italiaans met silvia

Als docent streef ik ernaar om leerlingen zoveel mogelijk hun talenten te laten benutten. Het werken als docent houdt voor mij dus niet enkel het aanleren van de Duitse taal in, maar ook lesgeven met een pedagogische inslag. Ik ben omschreven als pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en spreek de taal van de leerlingen

Purmerend
Degree in Foreign Languages, Literatures and Modern Cultures (German -English)
Bachelor / HBO

Italiaans

Natalia

Amsterdam

Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Bijles Italiaans met Natalia

I am a friendly and social person. I have always loved teaching and I have a strong sense of service. It is one of the most beautiful professions in the world because we work with human beings and the achievements of our students always turn into personal achievements for us. So, we teachers seem to be in a permanent win-win situation. I wouldn't change my profession for anything in the world and I would be very glad to keep teaching students at several levels in the Netherlands.

Amsterdam
Teaching Spanish as a foreign language
Master / WO, National Autoonmous University of Mexico

Italiaans

Claire

Ankeveen

Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Leiden

Bijles Italiaans met Claire

Zelf heb ik jaren baat gehad bij een bijlesinstituut (PIOS Bussum) in de Bèta-vakken. Ik begrijp goed hoe belangrijk het als student kan zijn om soms een tweede perspectief te krijgen op stof die moeilijk te begrijpen is. Vaak kan dat al het kleine duwtje zijn in de juiste richting. Ook ben ik zelf erg goed in het samenvatten en concretiseren van stof, waardoor kernvragen makkelijker naar voren komen. Verder ben ik gewend met vooropgezette lesplannen of stappenplannen te werken en kan deze eventueel zelf opstellen. Ik studeer momenteel Pedagogische Wetenschappen, en ben daarom ook geïnteresseerd in het werken binnen de onderwijssector.

Ankeveen
Pedagogische Wetenschappen
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Leiden

Italiaans

Nicholas

Amsterdam

Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Bijles Italiaans met Nicholas

Wiskunde is mijn passie en ik wil het met andere delen.

Amsterdam
Master / WO, Università degli Studi La Sapienza Roma

Italiaans

Maxim

Leiden

Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Bijles Italiaans met Maxim

Onderwijs is voor mij de belangrijkste investering in het leven van van de mens, en daarom zie ik het als een waardevolle taak om anderen te helpen hun kennis de verbreden en verdiepen.

Leiden
Politicologie, Latijns-Amerika Studies
Master / WO, Rijksuniversiteit Leiden

Italiaans

Margherita

Den Bosch

None

Bijles Italiaans met Margherita

Ik vind dat heel leuk, en dat is mijn job :-)

Den Bosch

Italiaans

Aprano

Haarlem

None

Bijles Italiaans met Aprano

I am an Italian teacher in Haarlem. As a native speaker I have a good knowledge of the language and culture of Italy. My passion is teaching people (adults and children) and sharing part of my passion for the culture and language of my country with them. This could happen by lessons, by cultural activities or workshops.

Haarlem

Italiaans

Peter

Leeuwarden

None

Bijles Italiaans met Peter

Bijverdienste en leuk beroep

Leeuwarden

Italiaans

danila

ooij

None

Bijles Italiaans met danila

Ik werk al lang als docent Italiaans. Ik denk dat ik mensen die moeilijk hebben met Italiaanse taal kan helpen.

ooij