Verbeter je AutoCAD vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten AutoCAD uit Aa en Hunze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

AutoCAD

Lise

Beringen

Bachelor / HBO, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles AutoCAD met Lise

Ik heb plezier in het omgaan met kinderen/jongeren, haal voldoening uit het helpen van de student en zijn/haar vooruitgang, wil graag mijn eigen ervaringen en kennis overbrengen aan anderen en wil ervaring opdoen in het lesgeven.

Beringen
Ingenieurswetenschappen, Architectuur
Bachelor / HBO, Katholieke Universiteit Leuven

AutoCAD

Cristina

Eindhoven

Master / WO, universidad politecnica de madrid

Bijles AutoCAD met Cristina

I believe it is never too late to learn something new.

Eindhoven
Master / WO, universidad politecnica de madrid

AutoCAD

Wouter

Brasschaat

Professioneel / Volwassen, Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

Bijles AutoCAD met Wouter

Heeft u problemen met AutoCAD-gerelateerde zaken zoals een schoolopdracht, een eindwerk of bijvoorbeeld een éénmalig project? De kans is groot dat ik jou hiermee kan verder helpen. Dit zowel voor het tekenen in 2D als 3D. Mijn doel is om jou met een persoonlijke aanpak te begeleiden tot het gewenste resultaat wordt behaald. Intussen heb ik meer dan 12 jaar ervaring met deze tekensoftware. Als technisch leerkracht ben ik wekelijks bezig met het aanleren van dit programma aan mijn leerlingen. Daarnaast maakte ik voor mijn vroegere job als interieurinrichter al vele jaren gebruik van AutoCAD voor het uitwerken van ontwerptekeningen en de bijhorende plannen / technische tekeningen. Naast AutoCAD heeft SketchUp weinig geheimen voor mij. Ook met dit programma kan ik u dus goed op weg helpen.

Brasschaat
7e specialisatiejaar Interieurinrichting (1998) + Lerarenopleiding (2011)
Professioneel / Volwassen, Opleiding 7e jaar interieurinrichting + lerarenopleiding

AutoCAD

Vincent

Leiden

None

Bijles AutoCAD met Vincent

Geachte heer /mevrouw, Momenteel ben ik werkzaam als "Piping & Plant Layout Engineer PDMS" bij "NEM Energy" te Zouterwoude. En mijn vorige werkgever was Tebodin. Ik ben vertrouwd met de vele facetten van de piping-engineering wereld. een stress-analist ben ik niet, wel in staat stress-berekeningen te lezen interpreteren. In deze baan ben ik uitgegroeid van cad-tekenaar tot piping-designer, plot-plan, en layout-engineer. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie en automatisering van werkprocessen en het trainen (in 3D PDMS/AutoCAD) van engineers. De afgelopen 2 jaar heb ik bij NEM Energy b.v./Siemens geholpen zowel 3D PDMS en AutoCAD in de organisatie te implementeren. Op mijn zoektocht naar een bijbaan kwam ik op uw website en het idee om bijlessen te gaan geven in AutoCAD. Het trainen van mensen op allerlei niveaus is mij niet vreemd meer en ik zou het verder willen uitbouwen. Ik kan me snel in een individuele kandidaat zijn haar of zijn niveau verplaatsen en een gedegen basis leggen. Zo kan ik dingen waarmee ik zelf heb geworsteld snel en duidelijk uitleggen aan anderen. Ik ben bovendien ACE “Autodesk Certified Engineer” AutoCAD Manager en programmeur in het dagelijkse beroepsleven. Wel hecht ik waarde aan het geven 1 op 1 begeleiding en contact. Graag zie ik uit naar uw reactie. Met vriendelijk groet, Vincent van Dijke Akeleihof 31 6043 WT Roermond Mob1: 06-46184226 e-mail: v.vandijke1963@gmail.com

Leiden

AutoCAD

Flor

Lille

None

Bijles AutoCAD met Flor

Om wat extra geld te verdienen en omdat ik begrijp hoe moeilijk Autocad in het begin kan lijken.

Lille

AutoCAD

Lieven

Maasmechelen

Bachelor / HBO, PTS Maasmechelen

Bijles AutoCAD met Lieven

Ik heb in verleden al enkele leerlingen geholpen met ingangsexamen wiskunde burgerlijk ingenieur. Verder heb ik ook enkele leerlingen geholpen met het vak elektriciteit vierde jaar TSO. Ik heb in het verleden(afgelopen 4 jaar) steeds vervangingen van zieke collega's mogen doen. Momenteel ben ik weer deeltijds leerkracht / wiskunde, mechanica, technisch tekenen. Daarom wil ik mijn deeltijds engageren voor bijles te geven.

Maasmechelen
technische vakken
Bachelor / HBO, PTS Maasmechelen

AutoCAD

George

Papendrecht

Bachelor / HBO, HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

Bijles AutoCAD met George

Hallo, Ik wil me even voorstellen, mijn naam is George en ik wil graag bijlessen geven in de vakken wiskunde en AutoCad voor leerlingen in het VMBO. Naast mijn kennis en ervaring met AutoCad heb ik in mijn werk ook veel te maken met wiskunde. Mijn motivatie is om de leerstof te verduidelijken aan de hand van eenvoudige voorbeelden, in begrijpelijke taal en met kennis van zaken. Bovendien ben ik vindingrijk in het bedenken van alternatieve manieren om een leerling iets uit te leggen. Ik heb geduld, ben flexibel en kan me verplaatsen in de wereld van een leerling. Het geeft mij voldoening als ik een leerling kan aantonen dat hij/zij bij mij in goede handen is. Met vriendelijke groeten. George Vischer

Papendrecht
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, HTS - Werktuigbouw a/d Hogeschool Rotterdam

AutoCAD

Beata

Breda

Master / WO, Technische Universiteit Krakau

Bijles AutoCAD met Beata

I know the importance and the impact of learning face to face with the teacher who is paying full attention to one pupil. I would like to help students getting their knowledge and confidence. This is crutial with pupils of international or bilingual schools. I offer teaching in English, both the subject and the language.

Breda
Master Architectuur
Master / WO, Technische Universiteit Krakau

AutoCAD

Collin

Roosendaal

MAVO / HAVO, Markiezaatcollege Bergen op Zoom

Bijles AutoCAD met Collin

Ik werk al jaren in de industrie en ik merk dat er nog altijd vraag is naar hele goede Autocad tekenaars. Ik wil dan ook graag de kennis die ik heb opgedaan overdragen aan jongeren.

Roosendaal
MTS-E, aangevuld Meet - en Regeltechniek
MAVO / HAVO, Markiezaatcollege Bergen op Zoom

AutoCAD

Peter

Peer

None

Bijles AutoCAD met Peter

Ik ben momenteel bezig met de lerarenopleiding in dagonderwijs aan de UCLL (vroegere KHLIM). Bijles geven lijkt me een leuke combinatie om ervaring op te doen en een centje bij te verdienen.

Peer