Bijles Scheikunde in Wijngaarden

Krijg vandaag nog bijles scheikunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

scheikunde

Nick

Nieuwegein

Professioneel / Volwassen

Universiteit Utrecht

Biochemie

Bijles scheikunde met Nick

Ik vind bijles geven vooral ontzettend leuk. Met twee middelbare scholieren en een basisscholier thuis zie ik ook dagelijks het belang van goede onderwijs ondersteuning. Met goede begeleiding of soms alleen een zetje in de juiste richting kunnen leerlingen in korte tijd de leerstof veel beter begrijpen. De waardering die je daarvoor krijgt werkt extra motiverend.

9,3/10

Nieuwegein
Biochemie
Professioneel / Volwassen, Universiteit Utrecht

scheikunde

Kim

Gouda

Master / WO

Universiteit Utrecht

Water Science & Management

Bijles scheikunde met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

9/10

Gouda
Water Science & Management
Master / WO, Universiteit Utrecht

scheikunde

Ethan

Rotterdam

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Rotterdam

Leraaropleiding Biologie 4de jaar

Bijles scheikunde met Ethan

Ik wil bijles geven, omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken. Mijn opleiding heeft er alles mee te maken en geef al 3 jaar lang bijles.

9/10

Rotterdam
Leraaropleiding Biologie 4de jaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Rotterdam

scheikunde

Jozefien

Rotterdam

Master / WO

Universiteit Gent

Sustainable Materials Engineering

Bijles scheikunde met Jozefien

Ik ben een burgerlijk ingenieur gespecialiseerd in polymeerwetenschappen, met een tweede master in management. Recent liep ik stage bij een consulting bedrijf, waarna ik op wereldreis vertrok richting Azië. Helaas ben ik wegens de corona-crisis vervroegd moeten terugkeren. Ik heb steeds mijn jongere zus en broer geholpen bij het begrijpen van hun leerstof, alsook mijn vrienden en partner wanneer het nodig was. Ik kreeg vaak complimenten over hoe goed ik moeilijke vakken eenvoudig kan uitleggen, en hoe ik met een effectieve planning altijd een weg vind uit stressvolle situaties. Als oudste van het gezin heb ik van jongs af aan geleerd om om te gaan met anderen, ik ging vroeger ook vaak babysitten. Tijdens mijn studentenperiode was ik actief in verschillende verenigingen, waar ik mijn communicatie- en sociale skills verder heb kunnen ontwikkelen. Ik vind het fantastisch om het 'aha'-moment te zien wanneer studenten eindelijk het probleem begrijpen, en te zien hoe hun zelfvertrouwen daardoor groeit. Nu mijn broer (in 6de jaar secundair onderwijs) en zus (in 3de jaar bachelor) wegens de corona-crisis online les moeten volgen, merk ik hoe moeilijk het voor hen is om alle leerstof te begrijpen en verwerken. Extra hulp is in deze tijd meer dan welkom, en een leerachterstand moet vermeden worden. Ik besef dat niet elke student een oudere zus of broer heeft die hen moeilijke vakken kan uitleggen, daarom heb ik besloten om bijles te geven. Ik hoop dat ik door mijn studieachtergrond, empathie en enthousiasme studenten kan helpen om minder stress te hebben in deze tijden, en zo weinig mogelijk 'schade' in hun verdere studieloopbaan op te lopen doordat zij nu verplicht een minimum aan vakken online moeten studeren.

10/10

Rotterdam
Sustainable Materials Engineering
Master / WO, Universiteit Gent

scheikunde

Marnix

Capelle aan den IJssel

VWO / Gymnasium

Wartburgcollege Guido de Bres

Bijles scheikunde met Marnix

Het heeft voor mij lang geduurd totdat ik mezelf kon motiveren om echt aan de slag te gaan voor school, dat gebeurde pas tijdens de eerste weken van mijn universitaire opleiding. Ik help kinderen eerder tot het inzicht te komen dat het het waard is om je best te doen.

Capelle aan den IJssel
VWO / Gymnasium, Wartburgcollege Guido de Bres

scheikunde

Cynthia

Rotterdam

Bachelor / HBO

Avans Hogeschool Breda

Medisch laboratorium techniek

Bijles scheikunde met Cynthia

Ik kan me heel goed verplaatsen in anderen. Door mijn werkervaring op een middelbare school weet ik maar al te goed hoe (de meeste) jongeren tegen bepaalde situaties aankijken. Veel komen even langs om een babbeltje te maken of als ze even hun verhaal kwijt willen. Dat geeft me dan ook een erg goed gevoel, als zij met een prettig gevoel naar buiten gaan.

Rotterdam
Medisch laboratorium techniek
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool Breda

scheikunde

Conner

Rotterdam

MAVO / HAVO

Wolfert Dalton

Natuur en gezondheid/ Natuur en techniek

Bijles scheikunde met Conner

Zoals ik eerder zei vind ik het erg leuk om mensen te helpen en mijn kennis te delen. Ik heb nooit eerder officieel bijles gegeven, maar ik heb vaak genoeg mensen geholpen met het begrijpen van de theorie. Ik ben bij BijlesHuis gekomen via internet, ik was opzoek naar leuke plek om bijles te geven.

Rotterdam
Natuur en gezondheid/ Natuur en techniek
MAVO / HAVO, Wolfert Dalton

scheikunde

Julia

Papendrecht

VWO / Gymnasium

Willem de Zwijger College

NT en NG

Bijles scheikunde met Julia

Op dit moment studeer ik technische natuurkunde in Delft. Ik zie vaak dat mensen op de middelbare school veel moeite hebben met wiskunde B en natuurkunde. Door mijn studie en VWO opleiding kan ik hen daarmee goed helpen.

Papendrecht
NT en NG
VWO / Gymnasium, Willem de Zwijger College

scheikunde

Trude

Werkendam

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Selective Utrecht Medical Master, WO

Bijles scheikunde met Trude

Ik heb altijd al iets in het onderwijs willen doen! Ik geef al een aantal jaren bijles en dit bevalt me heel goed. Aangezien mijn studie erg medisch-biologisch is, vind ik het bijzonder leuk deze kennis over te dragen en mensen die minder goed mee kunnen of ergens moeite mee hebben. Ik wil hen helpen zodat het hen weer lukt en dat zij er zelf ook weer vertrouwen in hebben!

Werkendam
Selective Utrecht Medical Master, WO
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Populaire bijlesaanvragen

bijles leraar Scheikunde Wijngaarden, studiebegeleiding bij Scheikunde in de buurt van Wijngaarden, wat kost bijles, huiswerkbegeleiding Wijngaarden, bijles Wijngaarden aan huis, tarief bijles, bijles krijgen, examentraining vwo, hulp bij Scheikunde