Bijles Nederlands in Wijngaarden

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Nederlands

Emmi

Sliedrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

BA Nederlandse Taal en Cultuur

Bijles Nederlands met Emmi

Ik geef graag bijles omdat ik blij word van mensen helpen en er heel veel plezier uit haal om lessen voor te bereiden en uit te voeren. Ik heb tijdens mijn tijd op de middelbare school aan verschillende mensen bijles gegeven en dat beviel altijd heel erg goed. Ik had ook echt het gevoel dat ik een bijdrage kon leveren aan hun prestaties in die specifieke vakken. Toen ik aan mijn studie begon had ik geen tijd meer om bijles te geven en ging mijn kennis van veel middelbare schoolvakken verloren. Ik ben er echter door mijn minor Nederlands als Tweede Taal opnieuw achter gekomen hoe leuk ik het vind om les te geven en mijn kennis over te brengen. Ook heb ik besloten om na het halen van mijn Bachelordiploma de Educatieve Master te volgen en Nederlands docente te worden. Door mijn studie weet ik veel af van het vak Nederlands en ik heb tijdens de Minor Nederlands als Tweede Taal veel ervaring opgedaan met lesgeven aan studenten die Nederlands leren als tweede taal. Ik zou deze kennis graag willen overbrengen op anderen en zo meer ervaring opdoen op het gebied van lesgeven.

Sliedrecht
BA Nederlandse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Nederlands

Anna

Dordrecht

Master / WO

Universiteit van Tilburg

Rechtsgeleerdheid

Bijles Nederlands met Anna

Dordrecht
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Universiteit van Tilburg

Nederlands

Marianne

Dordrecht

Master / WO

Leiden en Rotterdam

Nederlandse taal- en leterkunde

Bijles Nederlands met Marianne

Ik geef bijlessen aan alle leeftijdsgroepen van 4 t/m 99. De directe interactie en zien hoe een leerling groeit vind ik heel fijn om te zien. Ik help graag onzekerheden weg te werken. Ook op het spreken in het openbaar.

Dordrecht
Nederlandse taal- en leterkunde
Master / WO, Leiden en Rotterdam

Nederlands

Jan-Willem

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Jan-Willem

Bijles geven is leuk! Het geeft me namelijk voldoening om u en uw kind op zo'n manier te helpen! Dat ik hierin succesvol ben, blijkt uit het feit dat ik een leerling met ADHD begeleid heb voor Engels. Ook heb ik een VWO-leerling begeleid tijdens zijn examenjaar Frans.

Hendrik-Ido-Ambacht
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Krishnan

Hendrik-Ido-Ambacht

Master / WO

TU Delft

L&R

Bijles Nederlands met Krishnan

Wat mij motiveert om bijles te geven is om studenten te sturen met de kennis die ze al hebben. Hierin behaal ik meestal goede resultaten en weten studenten de weg omhoog te vinden. Daarnaast vind ik het leuk om onderwerpen uit de natuurkunde, wiskunde en wetenschap uit te leggen.

8,4/10

Hendrik-Ido-Ambacht
L&R
Master / WO, TU Delft

Nederlands

Trude

Werkendam

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Selective Utrecht Medical Master, WO

Bijles Nederlands met Trude

Ik heb altijd al iets in het onderwijs willen doen! Ik geef al een aantal jaren bijles en dit bevalt me heel goed. Aangezien mijn studie erg medisch-biologisch is, vind ik het bijzonder leuk deze kennis over te dragen en mensen die minder goed mee kunnen of ergens moeite mee hebben. Ik wil hen helpen zodat het hen weer lukt en dat zij er zelf ook weer vertrouwen in hebben!

Werkendam
Selective Utrecht Medical Master, WO
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

Nederlands

Elise

Papendrecht

Bijles Nederlands met Elise

Als vierdejaarsstudente aan de Pabo ben ik op de hoogte van de theorie rondom onderwijs en heb ik ervaring met lesgeven in de praktijk. Tijdens de verlengde instructie van een les wil ik ieder kind de gewenste begeleiding op maat bieden. Op een enthousiaste en gestructureerde manier ga ik met het kind op zoek naar een strategie die het best bij hem of haar past en waardoor het persoonlijke doel kan worden behaald.

Papendrecht

Nederlands

Charissa

Papendrecht

Bijles Nederlands met Charissa

Ik heb al 2 jaar ervaring met bijles geven en huiswerkbegeleiding. Ik heb in totaal tot nu toe 4 bijlesleerlingen gehad voor de vakken wiskunde, Nederlands en rekenen. Het bevalt me erg goed en vooral het contact met de leerling spreekt me aan.

Papendrecht

Nederlands

Viyan

Dordrecht

Bijles Nederlands met Viyan

Ik wil graag mijn kennis en plezier van de Nederlandse taal overbrengen aan mijn medemens. Hopelijk kunnen ze door mijn hulp het beste uit zichzelf halen. Daarnaast is het een extra leermoment voor mezelf, aangezien ik de docentenopleiding doe.

Dordrecht

Nederlands

Natalie

Dordrecht

Bachelor / HBO

NHA Thuisstudies + Eurocom Opleidingen

Lerarenopleiding Spaans 2de graads

Bijles Nederlands met Natalie

Het geven van (bij)lessen is mijn kans bij uitstek om mijn ervaring en kennis van de Spaanse taal optimaal in te zetten en over te brengen. De Spaanse taal is mijn passie en spreekt mij heel erg aan in combinatie met het lesgeven. Verder vind ik het omgaan met cursisten/leerlingen met verschillende achtergronden en niveaus boeiend en interessant. Respect, verantwoordelijkheid en inzet zijn de eigenschappen die mij het best omschrijven.

Dordrecht
Lerarenopleiding Spaans 2de graads
Bachelor / HBO, NHA Thuisstudies + Eurocom Opleidingen

Populaire bijlesaanvragen

extra bijles, bijles Nederlands aan huis in Wijngaarden, huiswerkbegeleiding Wijngaarden, wat kost bijles, bijlesdocenten Nederlands, bijles student aan huis, ik wil bijles geven, bijles gezocht in Wijngaarden, bijles Wijngaarden