Bijles Frans in Wijngaarden

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Kelly

Breda

Professioneel / Volwassen

VMBO TL - 2007

Bijles Frans met Kelly

Het lijkt me heel leuk om de opgedane kennis van Frans te kunnen delen. In mijn huidige werk heb ik deels te maken met deze taal en ik probeer dit met een thuisstudie nog extra bij te houden. In mijn tienerjaren heb ik bijna 4 jaar in Frankrijk gewoond met mijn ouders.

Breda
VMBO TL - 2007
Professioneel / Volwassen,

Frans

Julie

Woerden

Master / WO

Université de Savoie

Taal studie

Bijles Frans met Julie

Ik wil graag mijn kennis van de Franse taal en cultuur delen.

9/10

Woerden
Taal studie
Master / WO, Université de Savoie

Frans

Youssra

Rotterdam

Master / WO

Universiteit ibn tofail kenitra

Biologie en gezondheid en environment

Bijles Frans met Youssra

Ik heb een wo-master in Biologie en Gezondheid. In 2022 rond ik de lerarenopleiding af, want ik vind het leuk om jongeren te helpen. Met bijles vergroot ik mijn ervaring en kan ik jongeren helpen.

Rotterdam
Biologie en gezondheid en environment
Master / WO, Universiteit ibn tofail kenitra

Frans

Sabrina

Rotterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam

Informatica

Bijles Frans met Sabrina

De Franse taal vind ik een mooie taal. Ik heb de kans om het vloeiend en accentloos te spreken. De beste manier om kennis bij te houden en extra kennis op te doen is door kennis te delen. Ik ben leergierig en ik krijg voldoening om de leerzame resultaten uit deze kwaliteit te mogen overbrengen.

Rotterdam
Informatica
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam

Frans

Nanna

Ouderkerk aan den IJssel

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam PABO

PABO

Bijles Frans met Nanna

Ik volg de opleiding PABO op de Hogeschool Rotterdam. Dit is de opleiding tot basisschoollerares. Ik vind het dus erg leuk om les te geven en met kinderen bezig te zijn. De vaardigheden die ik op mijn opleiding leer, kan ik goed toepassen in het geven van (individuele) bijles.

Ouderkerk aan den IJssel
PABO
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam PABO

Frans

Chloée

Gouda

Bijles Frans met Chloée

Ik wil graag anderen helpen met het leren van de prachtige Franse taal. Ik geloof dat het kunnen begrijpen van een tweede (of derde) internationale taal een belangrijke toevoeging geeft aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook vind ik het leuk om anderen de Franse taal bij te kunnen brengen op een plezierige manier en hen te helpen met aspecten van de taal waar ze tegen op lopen. Als laatste vind ik het fijn om vaker mijn moedertaal, Frans, te kunnen gebruiken in het dagelijkse leven: bijles is hier perfect voor!

Gouda

Frans

Henri

Rotterdam

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Economie & Bedrijfseconomie

Bijles Frans met Henri

Tijdens het vwo heb ik veel kennis opgedaan bij een groot scala aan vakken. Deze kennis wil ik graag doorgeven, want ik heb altijd goede cijfers gehaald en gun dit anderen ook. In het vak Frans was ik een uitblinker op school, want daarvoor was mijn eindcijfer een 8,4. Mijn eindlijst bestaat uit allemaal 7's en 8-en. Ik heb ervaring met het geven van bijles. Dat gecombineerd met de mooie cijfers heeft er bij mij toe geleid, dat ik bijles geef om zoveel mogelijk mensen tot hulp te mogen zijn bij het halen van hun diploma.

Rotterdam
Economie & Bedrijfseconomie
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Economics)

Frans

Jan-Willem

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Bijles Frans met Jan-Willem

Bijles geven is leuk! Het geeft me namelijk voldoening om u en uw kind op zo'n manier te helpen! Dat ik hierin succesvol ben, blijkt uit het feit dat ik een leerling met ADHD begeleid heb voor Engels. Ook heb ik een VWO-leerling begeleid tijdens zijn examenjaar Frans.

Hendrik-Ido-Ambacht
VWO / Gymnasium,

Frans

Petra

Dordrecht

Bachelor / HBO

Bijles Frans met Petra

Petra is een topdocente met de lerarenopleiding Frans (universiteit Utrecht) + Dyslexiecoach + Kindercoach achter de rug. Ze is al 18 jaarf ull-time docent Frans en dyslexiecoach, vooral voor de leeftijd 12-16 jaar. Daarnaast begeleidt ze kinderen en jongeren met weinig zelfvertrouwen, (faal)angst, hooggevoeligheid en problemen met leren en plannen.

Dordrecht
Bachelor / HBO,

Frans

Elise

Papendrecht

Bijles Frans met Elise

Als vierdejaarsstudente aan de Pabo ben ik op de hoogte van de theorie rondom onderwijs en heb ik ervaring met lesgeven in de praktijk. Tijdens de verlengde instructie van een les wil ik ieder kind de gewenste begeleiding op maat bieden. Op een enthousiaste en gestructureerde manier ga ik met het kind op zoek naar een strategie die het best bij hem of haar past en waardoor het persoonlijke doel kan worden behaald.

Papendrecht

Populaire bijlesaanvragen

bijles volgen, bijles leraar Frans Wijngaarden, examentraining voor Frans in Wijngaarden, extra huiswerkbegeleiding, bijles geven in Wijngaarden, bijles platform, huiswerkbegeleiding Wijngaarden, bijlesdocenten Frans, studiebegeleiding hbo