Verbeter je recht vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten recht uit Westerveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

recht

H.

Emmen

None

Bijles recht met H.

In het verleden was ik part-time docent. vanuit mijn werk als advocaat heb ik veel in company onderwijs gegeven. Sinds 1 maart 2016 ben ik als teaching fellow verbonden aan de Rijks Universiteit Groningen. Ik verzorg daar het seminar verzekeringsrecht voor studenten in de master fase.

Emmen

recht

Marthe

Groningen

None

Bijles recht met Marthe

Mijn naam is Marthe Lakke, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Groningen. Ik studeer Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik werk voor Vluchtelingenwerk op een asielzoekerscentrum. Naast mijn studie en werk heb ik nog genoeg tijd over om een paar uur per week bijles te geven. Ik heb dit vaker gedaan, en doe dit altijd met veel plezier. Ik ben begaan met kinderen en tieners en kan mij goed in hen inleven. Hierdoor kan ik goed contact maken met jongeren, wat mijns inziens nodig is voor het geven van bijles. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig. Ik ben van mening dat geduld een belangrijke eigenschap is voor iemand die bijles geeft. Door een geduldige (niet te verwarren met afwachtende) houding aan te nemen bouw je een band op met degene die je les geeft en zal deze zich makkelijker met vragen tot je richten en de stof beter in zich opnemen. Ik zou het heel leuk vinden om aan de slag te gaan als bijlesdocente en hoor graag van u!

Groningen

recht

Mikael

Groningen

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Mikael

De reden waarom ik bijles wil geven is voor mij ten eerste omdat ik graag 1-op-1 werk met leerlingen. Deze rol vervulde ik min of meer al in mijn middelbare schooltijd, waar ik waar mogelijk klasgenoten hielp om de lesstof beter te begrijpen. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld als voetbaltrainer al tijdelijk met jongeren gewerkt en beleef ik er veel plezier aan om samen vooruitgang te boeken. Bovendien is het een uitstekende manier om de stof die ik in de middelbare school, inmiddels een tijdje geleden, heb geleerd, weer op te frissen en de daar opgedane kennis te gebruiken om een nieuwe generatie scholieren te helpen. Als aanvulling op de opties hierboven, wil ik ook nog aangeven dat ik bijles kan geven in Oud-Grieks, wat voor mij een van de favoriete vakken was op de middelbare school en ik uit ervaring weet dat het voor vele leerlingen een struikelblok kan vormen.

Groningen
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

recht

Ruurd

Leeuwarden

None

Bijles recht met Ruurd

Het lijkt mij erg dankbaar werk om studenten te helpen bij het vak economie.

Leeuwarden

recht

janny

Groningen

None

Bijles recht met janny

Door het lesgeven van de StudieStartGroepen aan eerstejaars rechten studenten, tijdens mijn derde jaar Nederlands recht aan Rijksuniversiteit Groningen, heb ik al een voorzichtig kijkje mogen nemen in het bijstaan van de studenten met al hun vragen. Mijn taak was om de eerstejaars studenten op te leiden en ze juridische vaardigheden bij te brengen. Tevens was ik mentor voor twee volle klassen studenten. Elke week meerdere keren presenteren, informatie geven en de studenten met allerlei vragen verder helpen was een behoorlijke uitdaging maar vooral enorm leuk. Het was dan ook erg jammer dat het semester voorbij was en ik de studenten niet meer bij kon staan met raad en daad. De functie bijlesdocent en/of huiswerkbegeleider sluit hier echter perfect op aan. Ik werd dan ook direct enthousiast - dat deze mogelijkheid werd aangeboden - om op een vergelijkbare manier leerlingen bij te staan. Opnieuw studenten enthousiasmeren over de studie, tips geven, begeleiding bieden, maar wellicht ook coachen en helpen met de planning van de studie wil ik dan ook zeker niet aan mij voorbij laten schieten. Tijdens de cursus managementvaardigheden aan de Rijksuniversiteit Groningen werd mij al enigszins de werking, effect en belang van goede communicatieve vaardigheden bijgebracht. Mezelf hierin verder verdiepen en ontwikkelen door niet alleen de leerlingen op een correcte manier op weg te helpen, maar ook de diversiteit aan vragen die me te wachten staat en hierop zo goed mogelijk antwoord geven, grijp ik graag met beide handen aan. Nu wil ik mezelf daarom ook graag inzetten om de leerlingen optimaal van dienst te zijn en op mijn beurt een luisterend oor en hulp te zijn. Uiteindelijk mee mogen maken dat de leerlingen de doelen behalen lijkt mij een mooie waardering op het werk. Doordat ik weet hoe fijn het kan zijn de studenten verder te helpen in de studie, ben ik van mening dat dit werk een mooie bijdrage kan zijn in mijn studiejaren en ik er vooral veel voldoening uit zal halen.

Groningen

recht

Kaylee

Groningen

None

Bijles recht met Kaylee

"Toen ik deze vacature op internet zag staan, was ik direct enthousiast. Het is altijd mijn passie geweest om bijlessen te verschaffen. Ik heb dit dan ook 3 jaar lang gedaan en zou dit erg graag voortzetten. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Kaylee Henkelman"

Groningen

recht

Macy

Lelystad

None

Bijles recht met Macy

Werken als bijlesdocent lijkt mij een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierig, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie zal ik graag overbrengen op anderen. Ik geloof dat wanneer de sfeer tussen docent en leerling fijn is, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen 'bijles gegeven' op de middelbare school.

Lelystad

recht

Peter

Leeuwarden

None

Bijles recht met Peter

Bijverdienste en leuk beroep

Leeuwarden

recht

Micheline

Dronten

None

Bijles recht met Micheline

20 jaar met plezier gedaan, van lagere school begeleiding tot aan totale examenbegeleiding, dat wil zeggen, alle vakken en bijbehorende huiswerkbegeleiding en examentraining Ben universitair geschoold, niet afgestudeerd, 3 hele jaren aan vakken en in bezit van propedeuse

Dronten

recht

Roeanne

Groningen

None

Bijles recht met Roeanne

Bij mijn studieverenging JFV heb ik bijles gegeven in alle eerstejaarsvakken. Dit vond ik erg leuk en zou ik graag weer oppakken.

Groningen