Verbeter je programmeren vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten programmeren uit Westerveld! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

programmeren

Waldemar

Amsterdam

Master / WO

Bijles programmeren met Waldemar

Waldemar is een erg ervaren docent die bijles geeft voor meerdere vakken. Hij beschikt over een geschiktheidsverklaring basisonderwijs, een HBO-opleiding mensgericht coachen en werkt ook als mentor. Hij werkte vroeger als docent bij de Eurosport Business School.

Amsterdam
Master / WO

programmeren

Arjen

Amersfoort

Bachelor / HBO, HIO Enschede

Bijles programmeren met Arjen

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te kunnen helpen, zowel op persoonlijk vlak als op meer technische gebieden. Ik help je daarom graag om het beste uit jezelf te halen.

Amersfoort
Informatica
Bachelor / HBO, HIO Enschede

programmeren

Marciano

Lelystad

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bijles programmeren met Marciano

Sinds het begin van de HBO heb ik altijd een liefde gehad voor programmeren en door de jaren heen ben ik er steeds beter in geworden, ondanks dat ik in het begin echt heel slecht was in programmeren en altijd achterliep. Het enige wat mij buiten de les om hielp waren tutorial videos op youtube en heel veel zelfstudie. In het derde jaar van de HBO heb ik bij een paar programmeerlessen geholpen als 'assistente', wat inhield dat ik studenten moest helpen met hun programmeeropdrachten en vragen moest proberen te beantwoorden van de studenten. Nadat ik hieraan begon merkte ik dat ik het zelf heel leuk (maar ook moeilijk) vond om mensen te helpen met hun programmeeropdrachten en hen de verschillende onderdelen van programmeren uit te leggen. Ik merkte ook dat het eigenlijk heel moeilijk is om programmeren goed uit te leggen omdat het een heel abstract vak is, en je veel concepten in het begin niet 'voor je kan zien'. En ik heb ook gemerkt dat, als programmeurs geen goede beheersing hebben van de 'basis', dit zal leiden tot problemen op lange termijn. Omdat ik door de jaren heen veel mensen heb geholpen met programmeren en ik het zelf heel leuk vind om mensen programmeren uit te leggen/te helpen met programmeren begrijpen, wil ik bijles geven. En omdat ik begrijp dat programmeren in het begin gewoon heel moeilijk is, denk ik dat ik de situatie van de student(en) beter kan begrijpen (omdat ik zelf ook in dezelfde situatie heb gezeten). En een 1 op 1 bijles lijkt me ook een goed formaat omdat je je lessen kan aanpassen per student. (of je les anders kan indelen). En je kan natuurlijk veel aandacht aan de student besteden. En ik wil natuurlijk ook bijles geven omdat het voor mij zelf een uitdaging is, omdat programmeren uitleggen iets heel anders is dan zelf programmeren.

Lelystad
Bachelor Software Engineering
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

programmeren

Bob

Maarssenbroek

Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

Bijles programmeren met Bob

Ik help graag mensen. Daarnaast vind ik Wiskunde, Natuurkunde en Statistiek ook gewoon leuk. Dat maakt bijles geven de ideale combinatie!

Maarssenbroek
Toegepaste Wiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

programmeren

Kjell

Enschede

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles programmeren met Kjell

Het lijkt mij leuk om mensen te begeleiden in problemen die ik tijdens mijn studie ook ben tegengekomen. Al een tijdje ben ik bezig met het ondersteunen van problemen waar studiegenoten niet uit komen, zoals het schrijven van een scriptie. Ook voor bijles in programmeren, wiskunde en computerprogramma's ben ik inzetbaar.

Enschede
Computer Science
Master / WO, Universiteit Twente

programmeren

Joris

Amsterdam

Master / WO, Universiteit Antwerpen

Bijles programmeren met Joris

1. Ik wil graag mijn passie en kennis over informatica en programmeren delen met mensen die interesse hebben. Informatica is niet saai of enkel voor "computer nerds", maar net ongelooflijk rijk en boeiend! 2. Ik werk graag met mensen en vind het fantastisch om iemand "te zien groeien" in een bepaalde discipline. 3. Ik geloof dat ik goed ben in het uitleggen en vereenvoudigen van complexe programatie en informatica concepten en begrippen. 4. Ik wil een extra uitdaging naast mijn dagjob en graag ervaring opdoen met les geven (wat bijverdienen is altijd mooi meegenomen, maar zeker niet de hoofdzaak).

Amsterdam
Master Informatica (Computer Science)
Master / WO, Universiteit Antwerpen

programmeren

Erik

Deventer

Master / WO, Universiteit Twente

Bijles programmeren met Erik

Ik heb een lange historie (20+ jaar) om mensen te helpen met hun computers. Bijna altijd bij hun thuis. Ik doe het nu als vrijwilliger bij de bibliotheek Deventer. Het is iets wat ik graag doe. Daarnaast leer ik er zelf weer dingetjes bij en vind ik het een prettige manier om mensen te leren kennen. Ik leef alleen en heb redelijk wat tijd over in de avonden en weekenden. Mensen vooruit helpen in ICT kennis of -gebruik is voor mij een ideale manier om de tijd te vullen. En ondanks dat ik genoeg salaris heb, is een extraatje altijd welkom, zeker als het via een aangename bezigheid verloopt. Tevens zie ik mezelf niet een heel leven in een kantoorpand werken en kijk ik graag rond of er andere carrieres zijn die ik wellicht later op kan pakken.

Deventer
Techniek- en Wetenschaps Filosofie
Master / WO, Universiteit Twente

programmeren

Kees

Apeldoorn

Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

Bijles programmeren met Kees

Ik vind het fijn om mijn expertises te gebruiken om bij anderen het begrip van vakken op het gebied van natuurkunde en procestechnologie op een hoger plan te krijgen.

Apeldoorn
Technische Natuurkunde
Master / WO, Technische Universiteit Eindhoven

programmeren

Nadal

Lelystad

None

Bijles programmeren met Nadal

Het lijkt mij super leuk om met scholieren te werken. Ik ben zelf nog een student en weet dus ook hoe een leerling kijkt op de stof, ik bied dus een frisse blik op de leerstof. Ook denk ik dat jongeren zich beter voelen en hun opdrachten beter begrijpen als ze worden geholpen door iemand van hun generatie.

Lelystad

programmeren

Ruud

Emmen

None

Bijles programmeren met Ruud

Wie past voor 100% in een functieprofiel? Soms zou je functieprofielen bij mensen willen maken. Of zou je dan een functieprofiel van het zogenoemde schaap met 5 poten hebben? Ik stel me graag aan je voor: Een technisch talent waarvoor het best een uitdaging is om dè vacature te vinden. Ik heb jaren gewerkt als bedrijfsopleider, maar mijn functie is komen te vervallen en ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis in kan zetten.

Emmen