Bijles Mechanica‑dynamica in Vlist

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Sem

Gouda

Master / WO

City University of Hong Kong

MSc Applied Economics

Bijles mechanica-dynamica met Sem

Sem behaalde een Master in Economie in 2015 en heeft vijf jaar ervaring als tutor voor economie, wiskunde, Excel, boekhouden en Engels.

Gouda
MSc Applied Economics
Master / WO, City University of Hong Kong

mechanica-dynamica

José

Haastrecht

VWO / Gymnasium

Economie & Maatschappij

Bijles mechanica-dynamica met José

Ik heb een poos op een aantal basisscholen Engelse les gegeven en dat beviel me goed. Het is echter leuker, en uitdagender voor mezelf, om één op één iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doel. Iemand te ondersteunen in waar hij het moeilijk heeft en een handje te kunnen helpen.

Haastrecht
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium,

mechanica-dynamica

Eline

Gouda

Bachelor / HBO

Christelijke Hogeschool Ede

HBO

Bijles mechanica-dynamica met Eline

Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen op jongeren en om didactische werkvormen toe te passen. Ik ga graag met jongeren om en vind hun belevingswereld interessant. Ik zie het als een uitdaging om mijn inlevingsvermogen hierop toe te passen.

Gouda
HBO
Bachelor / HBO, Christelijke Hogeschool Ede

mechanica-dynamica

Michiel

Gouda

Bijles mechanica-dynamica met Michiel

Sinds 2015 geef ik huiswerkbegeleiding en ben ik bijlesdocent van twee basisschoolkinderen tussen de 10-12 jaar. Ik heb geleerd hoe je effectief kinderen kan begeleiden met hun huiswerk en onderdelen waar ze tegenaan lopen. Het geeft mij een onwijs goed gevoel om te zien wat voor een positieve invloed mijn ondersteuning kan betekenen, op vlak van prestaties en zelfverzekerdheid. Ik ben flexibel, geduldig en heb veel zin om aan de slag te gaan!

Gouda

mechanica-dynamica

Esther

Gouda

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles mechanica-dynamica met Esther

Sinds twee jaar geef ik les in de wijsbegeerte: introducties op de grote denkers, de verschillende stromingen en de betekenis van belangrijke begrippen zoals metafysica en epistemologie. Ik vind dat heel erg leuk om te doen en zou het graag meer en vaker doen. Daarnaast ben ik zelf op latere leeftijd gaan studeren aan de universiteit, naast mijn werk. Ik weet dus als geen ander hoe je het studeren in moet plannen en de discipline die nodig is. Ook daar kan ik in helpen.

Gouda
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

mechanica-dynamica

Chloée

Gouda

Bijles mechanica-dynamica met Chloée

Ik wil graag anderen helpen met het leren van de prachtige Franse taal. Ik geloof dat het kunnen begrijpen van een tweede (of derde) internationale taal een belangrijke toevoeging geeft aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook vind ik het leuk om anderen de Franse taal bij te kunnen brengen op een plezierige manier en hen te helpen met aspecten van de taal waar ze tegen op lopen. Als laatste vind ik het fijn om vaker mijn moedertaal, Frans, te kunnen gebruiken in het dagelijkse leven: bijles is hier perfect voor!

Gouda

mechanica-dynamica

Vera

Hekendorp

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Vera

Bijles geven is een logische stap op mijn weg naar het docentschap. Daarbij vind ik het erg leuk om leerlingen te helpen bij het behalen van een beter resultaat voor het vak Duits.

Hekendorp
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Femke

Bodegraven-Reeuwijk

VWO / Gymnasium

Hogeschool Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Femke

Ik geef graag bijles omdat ik kinderen wat wil leren. Wanneer een leerling moeite heeft met een bepaalt vak zal hij of zij het vak niet leuk en interessant vinden. Graag wil ik de leerling helpen met het vertrouwen krijgen in het vak en in zichzelf. Ik studeer 'leraar scheikunde' op de hogeschool Utrecht en dit bied mij de kans om ervaring op te doen.

Bodegraven-Reeuwijk
VWO / Gymnasium, Hogeschool Utrecht

mechanica-dynamica

Feline

Oudewater

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bedrijfswiskunde

Bijles mechanica-dynamica met Feline

Ik vind het geweldig om angstige en onzekere leerlingen te enthousiasmeren voor het vak wiskunde, ik zie dat als een uitdaging die ik graag aanga.

Oudewater
Bedrijfswiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

mechanica-dynamica

Xander

Gouda

Universiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Xander

Ik heb recentelijk mijn Bachelor Japanstudies aan de universiteit Leiden afgerond, waar ik ook mentor ben geweest voor eerstejaarsstudenten. Deze ervaring heeft mijn interesse voor het lesgeven aangewakkerd. Momenteel ben ik bezig certificaten te behalen die mijn kennis van de Engelse taal en mijn kunnen om deze aan anderen te leren, kunnen aantonen, zo heb ik recentelijk het Cambridge Proficiency English (CPE) certificaat behaald. Mijn doel/droom is om na de master die ik nog ga volgen een tijd in Japan Engelse les te geven. Om mijn ervaring met het uitleggen van lesstof en het geven van les te vergroten, ben ik bezig met het aanbieden van bijles. Naast mijn wens om meer met lesgeven te doen, heb ik door mijn studie Japans veel ervaring met hoe een vreemde taal effectief te leren. De methodes die ik geleerd heb gedurende mijn studie zullen middelbare scholieren die moeite hebben met Engels ook goed van pas komen. Verder ben ik ook goed bekend met wat het moeilijk maakt om bezig te blijven met leren. Tijdens mijn mentorschap heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan en de leerling aan te moedigen toch door te zetten.

Gouda
, Universiteit Leiden