Bijles Mechanica‑dynamica in Bergambacht

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Kim

Gouda

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Global Sustainability Science

Bijles mechanica-dynamica met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

8,8/10

Gouda
Global Sustainability Science
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Annechien

Moordrecht

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Annechien

Ik hou ervan om kwartjes te zien vallen. Ik laat jullie zelf nadenken en daar ben ik goed in. Indien jullie met geschiedenis vastlopen, dan kom ik jullie helpen. Voor Engels, Nederlands, biologie en aardrijkskunde ook, maar geschiedenis is echt mijn ding. Tutor gerelateerde vraag? Probeer mij maar eens te stoppen.

Moordrecht
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Sem

Gouda

Master / WO

City University of Hong Kong

MSc Applied Economics

Bijles mechanica-dynamica met Sem

Sem behaalde een Master in Economie in 2015 en heeft vijf jaar ervaring als tutor voor economie, wiskunde, Excel, boekhouden en Engels.

Gouda
MSc Applied Economics
Master / WO, City University of Hong Kong

mechanica-dynamica

José

Haastrecht

VWO / Gymnasium

Economie & Maatschappij

Bijles mechanica-dynamica met José

Ik heb een poos op een aantal basisscholen Engelse les gegeven en dat beviel me goed. Het is echter leuker, en uitdagender voor mezelf, om één op één iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doel. Iemand te ondersteunen in waar hij het moeilijk heeft en een handje te kunnen helpen.

Haastrecht
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium,

mechanica-dynamica

Vera

Hekendorp

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Vera

Bijles geven is een logische stap op mijn weg naar het docentschap. Daarbij vind ik het erg leuk om leerlingen te helpen bij het behalen van een beter resultaat voor het vak Duits.

Hekendorp
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Saskia

Zuidplas

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Saskia

Ik geef bijles aan mijn neefje en heb tijdens een stage bijles gegeven op de basisschool. Ik merk dat ik dit erg leuk vind om te doen. Het is fijn om vooruitgang te boeken en de groei van je student te zien.

Zuidplas
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Xander

Gouda

Universiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Xander

Ik heb recentelijk mijn Bachelor Japanstudies aan de universiteit Leiden afgerond, waar ik ook mentor ben geweest voor eerstejaarsstudenten. Deze ervaring heeft mijn interesse voor het lesgeven aangewakkerd. Momenteel ben ik bezig certificaten te behalen die mijn kennis van de Engelse taal en mijn kunnen om deze aan anderen te leren, kunnen aantonen, zo heb ik recentelijk het Cambridge Proficiency English (CPE) certificaat behaald. Mijn doel/droom is om na de master die ik nog ga volgen een tijd in Japan Engelse les te geven. Om mijn ervaring met het uitleggen van lesstof en het geven van les te vergroten, ben ik bezig met het aanbieden van bijles. Naast mijn wens om meer met lesgeven te doen, heb ik door mijn studie Japans veel ervaring met hoe een vreemde taal effectief te leren. De methodes die ik geleerd heb gedurende mijn studie zullen middelbare scholieren die moeite hebben met Engels ook goed van pas komen. Verder ben ik ook goed bekend met wat het moeilijk maakt om bezig te blijven met leren. Tijdens mijn mentorschap heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan en de leerling aan te moedigen toch door te zetten.

Gouda
, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Sabiha

Gouda

Master / WO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Economie (Marketing)

Bijles mechanica-dynamica met Sabiha

Lesgeven is heel uitdagend. Ik beheers de Franse taal tot in de puntjes en wil heel graag het een en ander helpen met Franse woorden, Franse grammatica en de student helpen om de uitspraak verder te ontwikkelen. Kijken en luisteren naar de wensen van de cursist is heel belangrijk, alsook het niveau zodat we doelgericht kunnen werken.

Gouda
Economie (Marketing)
Master / WO, Erasmus Universiteit Rotterdam

mechanica-dynamica

Wilma

Streefkerk

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Wilma

Ik ben onlangs begonnen met een studie leraar Nederlands, omdat ik me graag wil omscholen naar docent. Ik heb de afgelopen jaren veel gedaan aan redigeren en helpen met werkstukken. Mijn oudste dochter heeft dyslexie. Hiervoor heb ik me verdiept in de F en L methode en heb ik haar daarbij ondersteuning geboden. Ik heb trainingen gegeven bij het UWV op het gebied van sociaal zekerheid.

Streefkerk
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Zo

Schoonhoven

Bijles mechanica-dynamica met Zo

Als moeder van twee schoolgaande kinderen en als niet-Nederlander met een zeer goede kennis van het Frans wil ik graag aan het werk binnen het onderwijssysteem in Nederland. Ik vind de Franse taal mooi en ik vind het heel leuk om deze ook aan anderen te kunnen leren.

Schoonhoven