Bijles Mechanica‑dynamica in Schoonhoven

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Sem

Gouda

Master / WO

City University of Hong Kong

MSc Applied Economics

Bijles mechanica-dynamica met Sem

Gouda
MSc Applied Economics
Master / WO, City University of Hong Kong

mechanica-dynamica

José

Haastrecht

VWO / Gymnasium

Economie & Maatschappij

Bijles mechanica-dynamica met José

Ik heb een poos op een aantal basisscholen Engelse les gegeven en dat beviel me goed. Het is echter leuker, en uitdagender voor mezelf, om één op één iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doel. Iemand te ondersteunen in waar hij het moeilijk heeft en een handje te kunnen helpen.

Haastrecht
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium,

mechanica-dynamica

Joyce

Montfoort

Master / WO

Universiteit Utrecht

Interculturele Communicatie

Bijles mechanica-dynamica met Joyce

Voorafgaand aan mijn masteropleiding Interculturele Communicatie heb ik Franse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb al jaren een passie voor Frankrijk, en om er iedere dag mee bezig te zijn, vind ik heerlijk. Daarnaast heb ik een ambitie om het onderwijs in het gaan, maar voordat het zover is, wil ik graag meer ervaring opdoen door bijles te geven. In het verleden is dit me al zeer goed bevallen. Om zien dat door jouw extra ondersteuning en uitleg een leerling iets onder de knie krijgt, is geweldig.

Montfoort
Interculturele Communicatie
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Menno

Utrecht

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Franse Taal en Cultuur

Bijles mechanica-dynamica met Menno

Op het moment doe ik met mijn eigen opleiding ook de Educatieve Minor. Ik loop hierdoor stage op een middelbare school en geef les aan de onderbouw. Ik vind het lesgeven heel leuk om te doen en denk er later mijn beroep van te maken. Voor de zomervakantie heb ik een halfjaar stage gelopen en heb ik veelal geobserveerd en enkele lessen gegeven aan klassen in de onderbouw op HAVO en VWO niveau. Op dit moment ben ik zelf verantwoordelijk voor een 2 Havo klas.

Utrecht
Franse Taal en Cultuur
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Vera

Hekendorp

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Vera

Bijles geven is een logische stap op mijn weg naar het docentschap. Daarbij vind ik het erg leuk om leerlingen te helpen bij het behalen van een beter resultaat voor het vak Duits.

Hekendorp
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Feline

Oudewater

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bedrijfswiskunde

Bijles mechanica-dynamica met Feline

Ik vind het geweldig om angstige en onzekere leerlingen te enthousiasmeren voor het vak wiskunde, ik zie dat als een uitdaging die ik graag aanga.

Oudewater
Bedrijfswiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

mechanica-dynamica

Saskia

Zuidplas

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Saskia

Ik geef bijles aan mijn neefje en heb tijdens een stage bijles gegeven op de basisschool. Ik merk dat ik dit erg leuk vind om te doen. Het is fijn om vooruitgang te boeken en de groei van je student te zien.

Zuidplas
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Xander

Gouda

Universiteit Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Xander

Ik heb recentelijk mijn Bachelor Japanstudies aan de universiteit Leiden afgerond, waar ik ook mentor ben geweest voor eerstejaarsstudenten. Deze ervaring heeft mijn interesse voor het lesgeven aangewakkerd. Momenteel ben ik bezig certificaten te behalen die mijn kennis van de Engelse taal en mijn kunnen om deze aan anderen te leren, kunnen aantonen, zo heb ik recentelijk het Cambridge Proficiency English (CPE) certificaat behaald. Mijn doel/droom is om na de master die ik nog ga volgen een tijd in Japan Engelse les te geven. Om mijn ervaring met het uitleggen van lesstof en het geven van les te vergroten, ben ik bezig met het aanbieden van bijles. Naast mijn wens om meer met lesgeven te doen, heb ik door mijn studie Japans veel ervaring met hoe een vreemde taal effectief te leren. De methodes die ik geleerd heb gedurende mijn studie zullen middelbare scholieren die moeite hebben met Engels ook goed van pas komen. Verder ben ik ook goed bekend met wat het moeilijk maakt om bezig te blijven met leren. Tijdens mijn mentorschap heb ik geleerd hoe hier mee om te gaan en de leerling aan te moedigen toch door te zetten.

Gouda
, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Wilma

Streefkerk

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Wilma

Ik ben onlangs begonnen met een studie leraar Nederlands, omdat ik me graag wil omscholen naar docent. Ik heb de afgelopen jaren veel gedaan aan redigeren en helpen met werkstukken. Mijn oudste dochter heeft dyslexie. Hiervoor heb ik me verdiept in de F en L methode en heb ik haar daarbij ondersteuning geboden. Ik heb trainingen gegeven bij het UWV op het gebied van sociaal zekerheid.

Streefkerk
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Zo

Schoonhoven

Bijles mechanica-dynamica met Zo

Als moeder van twee schoolgaande kinderen en als niet-Nederlander met een zeer goede kennis van het Frans wil ik graag aan het werk binnen het onderwijssysteem in Nederland. Ik vind de Franse taal mooi en ik vind het heel leuk om deze ook aan anderen te kunnen leren.

Schoonhoven

Populaire bijlesaanvragen

studiebegeleiding bij Mechanica-dynamica in de buurt van Schoonhoven, huiswerk begeleiding, examentrainer Mechanica-dynamica Schoonhoven, bijles thuis krijgen, huiswerkbegeleiding Schoonhoven, bijles Schoonhoven, examentraining havo, bijles volgen, bijles zomervakantie