Verbeter je Grieks vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Grieks uit Midden-Drenthe! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

Grieks

Guyette

Arnhem

Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Bijles Grieks met Guyette

Ik sta graag een ieder bij die moeite heeft met Nederlands of Engels. Mijn uitdaging is het om precies de juiste benadering te vinden voor elke leerling!

Arnhem
Klassiek Zang
Bachelor / HBO, Rotterdams Conservatorium

Grieks

Stella

Hilversum

None

Bijles Grieks met Stella

Vanaf mijn 16e tot mijn 22e heb ik met veel plezier en passie bijlessen gegeven (vooral in klassieke talen). Ik word heel blij van kinderen laten zien hoe leuk klassieke talen eigenlijk zijn. Omdat ik net terug ben van mijn anderhalfjarige studie Chinees in Taiwan, wil ik nu graag weer beginnen.

Hilversum

Grieks

Maaike

Woudenberg

None

Bijles Grieks met Maaike

Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan. Door bijles te geven, kan ik daar mijn steentje aan bijdragen. Verder vind ik het leuk om anderen te helpen en dingen aan te leren. Zo heb ik ook drie taalleerders geholpen de Nederlandse taal te leren. Ik merkte dat dit iets is wat echt bij mij past.

Woudenberg

Grieks

Gerko

Amsterdam

Master / WO, Vrije Universiteit

Bijles Grieks met Gerko

De combinatie van onderwijs en zelf dingen ontwikkelen is mij altijd goed bevallen. Ik vind het leuk om me zelf te scherpen, maar ook om daarin leerlingen mee te nemen. Verrassend vaak gebeurt dat op hetzelfde moment. De mythologie en grammatica van Latijn en Grieks hebben me altijd geboeid en ik heb leerlingen op twee scholen er als docent in mee mogen nemen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in filosofie en levensbeschouwing, onderwerpen die zowel als vak op zich als in de vorm van aanvulling op andere vakken veel extra's geven aan leerlingen. Om mijzelf te blijven scherpen en uitdagen, en datzelfde te doen met leerlingen, ben ik graag actief als bijlesdocent.

Amsterdam
master
Master / WO, Vrije Universiteit

Grieks

Maaike

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Maaike

Ik vind het leuk om in mijn passie voor talen te delen en iets met mijn kennis te doen. Verder denk ik dat de functie van bijlesgever goed bij me past, omdat ik zelf altijd een serieuze leerling ben geweest en geduldig ben.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Dorine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles Grieks met Dorine

Ik doe de reguliere master Grieks en Latijn, maar ik overweeg docent te worden. Ik heb succesvol een eerste stage als docent afgerond, en dat is me goed bevallen. Ik heb ook al eerder bijles gegeven, en ik vond het altijd erg leuk om leerlingen te helpen de stof te begrijpen.

Groningen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Grieks

Angela

Groningen

None

Bijles Grieks met Angela

Ik heb er erg veel plezier in om te zien hoe leerlingen met een beetje hulp gigantische verbeteringen kunnen behalen in hun resultaten. De afgelopen jaren heb ik meerdere leerlingen mogen begeleiden (onder andere naar het eindexamen) en ik heb hierin altijd veel plezier gehad. Daarom zou ik deze werkzaamheden nu graag voortzetten.

Groningen

Grieks

Jeroen

Lunteren

None

Bijles Grieks met Jeroen

Ik wil volgend jaar beginnen met de opleiding voor leraar wiskunde. Nu zit ik in klas 6 gymnasium. Mijn totaalgemiddelde is op dit moment een 7,0. Ik vind het leuk vindt om stof die een ander lastig vindt, op een persoonlijke manier uit te leggen. Ik wil bijles geven in de omgeving van Barneveld/Ede/Lunteren.

Lunteren

Grieks

Lisanne

Groningen

None

Bijles Grieks met Lisanne

Ik ben student aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Door mijn studie doe ik veel ervaring op in het begeleiden en onderwijzen van kinderen. Ook leer ik veel over cognitieve en sociale ontwikkeling. Ik vind dit erg interessant en daarom zou ik graag naar mijn studie ook in deze sector willen werken.

Groningen

Grieks

Tjeerd

Malden

None

Bijles Grieks met Tjeerd

Jarenlang heb ik als docent aan verschillende universiteiten gewerkt als docent filosofie. Ik wil mijn kennis graag aan leerlingen overdragen.

Malden