Bijles Nederlands in Loon op Zand

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Nederlands

Karolijne

Tilburg

Master / WO

Radboud Uiversiteit Nijmegen

Franse Taal-en Letterkunde

Bijles Nederlands met Karolijne

Het leuke aan bijles geven vind ik dat mensen juist zie groeien in iets waarvan ze eerder dachten het nooit echt te kunnen. Het is fijn om manieren te vinden en te zien hoe mensen uiteindelijk de gaten in hun kennis te dichten. Ze blijken bijna altijd meer te weten en te kunnen dan ze zelf denken. Ik heb stevige bijles- en leservaring, variërende van 'klassieke' vormen van les aan middelbare scholieren, tot specifieke training van mensen met dyslexie. Vooral in die laatste groep mocht ik creatief zijn, want hoe leg je 'taal' uit aan mensen die niet denken in letters en zinnen, maar in filmische beelden? Daartussen in liggen mijn NT2-cursisten; voor hen is taal gereedschap én studiedoel. Maar de lessen zijn ook een soort ontsnapping aan andere dagelijkse zorgen en problemen. Juist van deze mensen leer ik hoe ogenschijnlijk ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen het behulp van niet-talige middelen als tekeningen en kleurgebruik. Ik geef bijles via BijlesHuis omdat ik graag weer wat meer wilde doen met mijn Frans, en dat graag in wil passen tussen andere lessen en activiteiten. Verder ben ik wel onder de indruk van de online leeromgeving en de helderheid inzake de opzet en aanpak van de lessen.

10/10

Tilburg
Franse Taal-en Letterkunde
Master / WO, Radboud Uiversiteit Nijmegen

Nederlands

Yasmin

Teteringen

VWO / Gymnasium

Bijles Nederlands met Yasmin

Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen. Bijles geven biedt mij daarnaast ook nog de mogelijkheid om zelf dingen te leren en dit maakt het voor mij alleen nog maar leuker! In het verleden heb ik al vaker bijles gegeven en deze ervaringen zijn altijd positief geweest.

Teteringen
VWO / Gymnasium,

Nederlands

Marieke

Breda

Bachelor / HBO

Fontys Tilburg

NT2

Bijles Nederlands met Marieke

Sinds de laatste jaren nadat ik vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk Breda heb gedaan ben ik de post bachelor HBO NT2 begonnen en deze 5 juli 2018 met een diploma afgesloten. Laatste baan was bijles geven aan vluchtelingkindere, deze leerlingen liepen vast met het Nederlands op school. Een uitdagende baan die ik met veel plezier heb gedaan.

Breda
NT2
Bachelor / HBO, Fontys Tilburg

Nederlands

Pauline

Tilburg

Bachelor / HBO

Tilburg Universiteit

Bijles Nederlands met Pauline

Het lijkt me leuk om studenten te helpen met moeilijke vraagstukken en de studenten goede resultaten te laten halen. Ook is het een mogelijkheid om mijn kennis in afgelopen studies over te brengen aan de jongere generatie.

Tilburg
Bachelor / HBO, Tilburg Universiteit

Nederlands

Lars

Tilburg

VWO / Gymnasium

Het Assink Lyceum

Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij

Bijles Nederlands met Lars

Ondanks dat ik nog geen ervaring heb met bijles geven lijkt het me leuk om bijles te geven, doordat je iemand helpt. De student begrijpt iets niet en hem of haar daar mee helpen door ervoor te zorgen dat de student het snapt dat geeft voldoening. BijlesHuis heb ik leren kennen via studentjob.

Tilburg
Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij
VWO / Gymnasium, Het Assink Lyceum

Nederlands

Sanne

Udenhout

Bijles Nederlands met Sanne

Ik heb het altijd onwijs leuk gevonden om mijn kennis over te brengen! Ik ben opgeleid tot communicatiemedewerker waardoor mijn Nederlands zowel in woord als geschrift uitmuntend is. Verder heb ik meerdere jaren in een internationale (Engelstalige) organisatie gewerkt. Mijn afstudeerstage heb ik afgerond in Australië, en heb ik mijn thesis volledig in het Engels geschreven.

Udenhout

Nederlands

Anouk

Tilburg

Bachelor / HBO

ROC onderwijs

Bijles Nederlands met Anouk

Ik studeer onderwijsassistent, en wil hierna naar de pabo of de lerarenopleiding Nederlands.

Tilburg
Bachelor / HBO, ROC onderwijs

Nederlands

Céline

Tilburg

Basisschool

Fontys Hogescholen Tilburg

Bijles Nederlands met Céline

Ik heb zelf altijd moeilijk onder druk kunnen presteren (ook al was ik er qua denkvermogen wel toe in staat) en daarom kan ik scholieren die daar, net als ik, moeite mee hebben, goed begeleiden. Verder ben ik spontaan en vriendelijk en werk ik graag met mensen, en dat wil ik combineren met mijn ambitie, namelijk les geven.

Tilburg
Basisschool, Fontys Hogescholen Tilburg

Nederlands

Sabine

Drunen

Bijles Nederlands met Sabine

Ik werk momenteel als invaldocent en geef alle vakken aan klas 1 en 2. Daarnaast werk ik nog zelfstandig als ambulant begeleider en geef ik begeleiding aan kinderen en jongeren. Dit kan opvoedingsondersteuning zijn, maar ook hulp met plannen en huiswerk. Ik ben beschikbaar iedere werkdag vanaf 15:30.

Drunen

Nederlands

Veronique

Tilburg

Master / WO

tilburg university

Rechtsgeleerdheid

Bijles Nederlands met Veronique

Zelf heb ik tijdens mijn middelbare school tijd veel gehad aan bijlessen wiskunde, en heb tijdens mijn bachelor studieloopbaan begeleiding gehad. In het derde jaar heb ik zelf meegedaan aan het mentor programma van mijn hogeschool. Ik mocht een klein groepje middelbare scholieren begeleiden in het maken van hun studiekeuze. Ik heb er plezier in om andere mensen te helpen en hoop dit ook te doen in een nieuwe bijbaan. Ook is er met bijles geven meer sprake van zelf ontwikkeling als je het vergelijkt met de detailhandel bijbanen die ik had tijdens mijn vorige opleiding. Als persoon ben ik enthousiast, leg makkelijk contact met mensen en in staat om mijn enthousiasme op iemand anders over te brengen. Ik denk dat dit eigenschappen zijn die zeker van pas kunnen komen tijdens het geven van een bijles. Mijn vakken van interesse zijn geschiedenis, maatschappijleer, literatuur en de Engelse en Nederlandse taal. Ook vind ik het begeleiden zelf heel leuk en heb dit tijdens het mentorprogramma en mijn stage bij Vluchtelingenwerk mogen doen. Twintig uur per week ben ik beschikbaar.

Tilburg
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, tilburg university

Populaire bijlesaanvragen

bijles zoeken, examentraining havo, bijles Loon op Zand, bijles Loon op Zand aan huis, huiswerkbegeleiding Loon op Zand, huiswerkbegeleiding, bijles leraar Nederlands Loon op Zand, huiswerk begeleiding, bijles universiteit