Bijles SPSS in Lingewaard

Krijg vandaag nog bijles SPSS op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

SPSS

Peter

Hurdegaryp

Professioneel / Volwassen

Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

Statistisch Analist A

Bijles SPSS met Peter

In mijn carrière heb ik gemerkt dat ik (bij)les geven in vakken waarvoor ik al een passie heb mij veel geluk en zaligheid brengt. Dit doe ik absoluut het liefst. In mijn huis heb ik een werkplek speciaal voor bijlessen ingericht.

9,3/10

Hurdegaryp
Statistisch Analist A
Professioneel / Volwassen, Vereniging voor Statistiek en Operationele Research

SPSS

Susanne

Groningen

Professioneel / Volwassen

Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

Sociale Psychologie, PhD

Bijles SPSS met Susanne

Statistiek is mijn ding! Ik kan je simpel uitleggen hoe Anova werkt en waar regressie goed voor is. Stap voor stap door de normaalverdeling en de t-toetsen. Daar ben ik goed in :D Ik mag graag jou helpen de stof ECHT te begrijpen in plaats van alleen maar dingen uit je hoofd te leren. Dan kun je er namelijk ook echt wat mee. Ik heb in het verleden lesgegeven aan de universiteit. Nu run ik 6 jaar mijn eigen bedrijf als coach en ben ik 5 jaar bijlesdocent bij bijleshuis. Ik weet hoe lastig het is als je leraar gewoon door ratelt en jij de draad al twee sheets geleden kwijt was. Ik kan je er rustig en met humor doorheen lopen. Jij kan prima je statistiek tentamen halen. Je hebt alleen een beetje hulp nodig :D

9,5/10

Groningen
Sociale Psychologie, PhD
Professioneel / Volwassen, Rijksuniversiteit Groningen en Honours College

SPSS

Kim

Utrecht

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Global Sustainability Science

Bijles SPSS met Kim

Ik wil graag bijles geven, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een extra helpende hand moet krijgen als iets niet lukt of erg moeilijk is. Verder vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen op anderen. Ik heb zelf nog geen bijles gegeven, maar het werk als student assistent lijkt er wel op. Ik ben bij BijlesHuis terecht gekomen via mijn studievereniging. BijlesHuis is namelijk een partner van de studievereniging.

8,8/10

Utrecht
Global Sustainability Science
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

SPSS

Harry

Ede

Master / WO

Erasmusuniversiteit Rotterdam

Algemene Economie

Bijles SPSS met Harry

Mijn passie is het vertalen van gegevens in informatie en die info op een passende manier te presenteren. Mijn deskundigheid zet ik graag in om anderen te helpen. Anno 2021 ondersteun ik al een aantal jaar studenten met SPSS, statistiek, Excel en economie en scholieren met wiskunde en economie. Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van scripties. Dat vind ik zeer leuk om te doen!

8,8/10

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

SPSS

Nino

Amsterdam

Bachelor / HBO

Vrije Universiteit

Psychologie

Bijles SPSS met Nino

Ik haal er erg veel voldoening uit om anderen te helpen met problemen, vooral op het gebied van methodologie, statistiek, programmeren, scripties schrijven en psychologie. Door bijles te geven combineer ik mijn passie voor statistiek en methodologie met mijn voldoening om anderen te helpen.

9,5/10

Amsterdam
Psychologie
Bachelor / HBO, Vrije Universiteit

SPSS

Olaf

Nootdorp

Master / WO

Universiteit van Tilburg

Econometrie

Bijles SPSS met Olaf

Opleiding en ontwikkeling is het belangrijkste wat er is. Maar soms loop je erin vast. Ik vind het heel mooi om mensen te ondersteunen om stappen te maken, juist als het wat moeilijker wordt. Bij mijn eigen kinderen heb ik gezien dat iedereen op een andere manier leert. Het geeft me veel energie om hen stappen te zien zetten, ieder op hun eigen manier en in hun eigen tempo.

Nootdorp
Econometrie
Master / WO, Universiteit van Tilburg

SPSS

Lisa

Weurt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Bijles SPSS met Lisa

Ik geef graag bijles omdat ik hou van uitleggen en kennis doorgeven, en me op die manier ook zelf nog eens extra verdiep in een vak. In het verleden heb ik bijles Engels gegeven, wat me erg beviel en goed lag. Ik vind het fijn om me specifiek op het niveau en de behoeften van een leerling te kunnen toespitsen. Ik heb BijlesHuis leren kennen door Google, omdat het me interessant leek om me aan te sluiten bij een bijlesorganisatie in plaats van volledig freelance door te gaan met bijles geven.

9/10

Weurt
Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

SPSS

Charlotte

Amsterdam

PhD

Universiteit van Oxford

Promotieonderzoek Criminologie

Bijles SPSS met Charlotte

Bijles geven is voor mij een hele leuke afwisseling met het doen van onderzoek. Ik vind het ontzettend leuk om de vooruitgang te zien tijdens het geven van bijles, om samen te proberen het studeren leuk te maken, en ik heb veel geduld. Wat mij motiveert is om ernaar te streven dat een student boven de stof gaat staan. Daarmee bedoel ik dat we niet gaan zoeken naar trucjes om je examen net te halen, maar naar de onderliggende principes achter de stof (zeker waar het statistiek betreft) zodat je zelf problemen kunt oplossen en niet in de war raakt zodra de vraagstelling een klein beetje afwijkt. Ik doe zelf als PhD student onderzoek naar criminele samenwerkingsverbanden aan de Universiteit van Oxford. Dit jaar verblijf ik in Amsterdam voor veldwerk. Al vanaf de middelbare school heb ik met veel plezier leerlingen begeleid: door bijles in Latijn, Engelse les tijdens het oppassen, het begeleiden van scripties van bachelor studenten, en het geven van een software cursus aan master studenten. Ik heb een MSc in Sociology van de Universiteit van Oxford waar een zeer zware eis werd gesteld aan academische schrijfvaardigheid en onderzoeksmethoden, en een BA van het Amsterdam University College.

9,2/10

Amsterdam
Promotieonderzoek Criminologie
PhD, Universiteit van Oxford

SPSS

Maud

Knegsel

Master / WO

Maastricht Universiteit

MSc Health Food Innovation Management

Bijles SPSS met Maud

Bijles geven en het delen van mijn opgedane kennis vind ik erg leuk om te doen! Ik vind het een uitdaging om samen met de student te kijken naar de methodes die het beste werken voor de student, zodat na een aantal lessen de stof goed wordt begrepen.

10/10

Knegsel
MSc Health Food Innovation Management
Master / WO, Maastricht Universiteit

SPSS

Jeroen

Muiden

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Msc Mathematics

Bijles SPSS met Jeroen

Ik behaalde een Master in Wiskunde cum laude en heb veel bijleservaring in wiskunde en statistiek op VO, HBO en WO niveau. Lesgeven is één van de meest leuke taken die ik ooit heb mogen vervullen. Gedurende mijn studie heb ik gemerkt dat ik het leuker vind om te helpen met andermans vraagstukken, dan bezig te zijn met mijn eigen. Het is erg belonend als je ziet dat jouw hulp ook daadwerkelijk wordt gewaardeerd en nuttig wordt gevonden. Naast mijn studie ben ik student-assistent geweest voor verschillende vakken in de Bachelors Wiskunde en Econometrie (Basiswiskunde, Stochastiek 1, Functietheorie, Lineaire Algebra), waarvoor ik ook ben beloond met het `gouden krijtje' voor beste werkcollegedocent van het jaar. Verder ben ik ook een aantal jaren tutor geweest van een groep eerstejaars en tweedejaars wiskunde studenten, waarbij de focus meer ligt op begeleiding bij algemene studievaardigheden. Tot slot ben ik ook betrokken geweest bij de Webklas Wiskunde die de universiteit aanbiedt voor leerlingen in 5 en 6 VWO die het leuk vinden om een maand lang zich te verdiepen in een wiskundig onderwerp zoals die op de universiteit wordt gegeven (o.a. over het ABC-vermoeden en Complexe Netwerken).

9/10

Muiden
Msc Mathematics
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Studenten die we al konden helpen

 • Marijke uit Arnhem

  Marijke heeft begeleiding nodig bij SPSS, in het kader van haar promotie-onderzoek in de psychologie.

 • Lisa uit Nijmegen

  Een studente innovation entrepreneurship in Nijmegen wil hulp bij SPSS. Op 1 april heeft ze haar laatste tentamen om haar master te halen. Tentamen van het vak: methodology in marketing… Lees meer

 • Julie uit Zevenaar

  Julie volgt de HBO studie Aviation en zoekt bijles voor statistiek. In deze vakken komen diverse computer programma's aan bod zoals Excel, SPSS en SIMIO. Maar ook (toetsings)methodieken… Lees meer

 • Caroline uit Doetinchem

  Caroline studeert voor leraar Lichamelijke Opvoeding en moet zijn scriptie nog afkrijgen. Zijn scriptie gaat over doelgericht leren. Hij heeft het vooral moeilijk met de juiste conclusi… Lees meer

 • Ingrid uit Apeldoorn

  Ingrid doet de bacheloropleiding Psychologie bij de Open Universiteit. Voor het examen Onderzoekspracticum Inleiding data-analyse is ze gezakt. Ze is van plan om in februari te herkanse… Lees meer

 • Inge uit Venray

  Inge wil graag voor maandag 1 les SPSS inplannen voor haar masterscriptie (Bedrijfskunde - Marketing aan Radboud). Ze wil enkel de resultaten interpreteren zodat ze verder kan schrijven… Lees meer

 • Lauren uit Putten

  Lauren volgt de opleiding psychologie aan de Open Universiteit. Ze heeft het moeilijk met het vak experimenteel onderzoek. Ze moet een verslag maken met SPSS en dat vlot niet.

 • Els uit Amersfoort

  Els zit in het derde jaar van de opleiding Sportmarketing aan de hva. Ze moet SPSS herkansen en snapt er niets van. Ze haakt ook snel af als ze iets niet snapt. Ze wil de modellen die z… Lees meer

 • Iris uit Ermelo

  Student International Tourism Management op HBO niveau heeft hulp nodig om de resultaten van zijn onderzoek in SPSS te verwerken.

 • Evelien uit 's-Hertogenbosch

  Evelien (studente marketing management) zoekt wat hulp bij het verwerken van enquête-gegevens in SPSS voor haar scriptie over Charitable Giving. Ze heeft al veel zelf kunnen doen maar i… Lees meer

 • Mistral uit Deurne

  Mistral volgt de pre-master Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Open Universiteit. Ze heeft hulp nodig met de modules "experimenteel" en "cross-sectioneel onderzoek".

 • Thomas uit Houten

  Thomas zit in zijn laatste jaar Human Resources Management (deeltijds) aan de Hogeschool Utrecht en moet voor de module People Analytics binnenkort een kwantitatief onderzoek inleveren.… Lees meer

 • Sarah uit Houten

  Student uit de BSc Security Studies zoekt hulp bij SPSS. Voor het vak Research Methods 1 moet zij een paper schrijven met SPSS en daarvoor is ze al een keer gezakt (4,7). Ze heeft voor… Lees meer

 • Iris uit Heusden

  Iris doet een premaster in Business Administration aan de Radboud. Ze komt van HRM (hbo) en heeft nog nooit met SPSS gewerkt (versie 25,26). Volgende week (9 november) start het vak. Ze… Lees meer

 • Kawtar uit Utrecht

  Studente Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen zoekt hulp bij statistiek en SPSS. Ze heeft bij bepaalde onderwerpen van statistiek wat extra uitleg nodig maar het zwaartepunt van de … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.