Bijles Engels in Lingewaard

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Jelbrich

Beek-Ubbergen

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Politicologie, afstudeerrichting bestuurskunde

Bijles Engels met Jelbrich

Vanaf 2014 geef ik bijles aan leerlingen/studenten van het VMBO tot en met HBO. Soms beginnen leerlingen met weinig zelfvertrouwen door het behalen van slechte cijfers en soms ook met weinig motivatie voor het leren van Engels. Er zijn leerlingen die examenstress hebben en daardoor niet meer weten op welke wijze ze zich moeten voorbereiden. Ook zijn er leerlingen met dyslexie waarvoor het leren van Engels een extra uitdaging is. Deze leerlingen/studenten gaan tijdens de bijlessen allemaal hun eigen leerproces door. De ene leerling heeft maar een paar bijlessen nodig, bij een andere leerling duurt het wat langer. Als uiteindelijk hun leerdoelen zijn behaald, hun zelfvertrouwen is toegenomen en ze halen een goed cijfer voor Engels dan zijn ook mijn doelen behaald en maakt het mij trots dat ik ze daarbij heb mogen helpen.

9/10

Beek-Ubbergen
Politicologie, afstudeerrichting bestuurskunde
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Engels

Anneke

Arnhem

Master / WO

Hogeschool Utrecht HBO Engels

Bijles Engels met Anneke

Ik werk gemiddeld 1 middag bij een instituut voor huiswerkbegeleiding en geef daar momenteel bijles Engels en Frans (2VWO / 3HAVO / 6VWO). Daarnaast verzorg ik een cursus Cambridge Business Engels niveau C1 aan studenten van het ROC Apeldoorn.

9/10

Arnhem
Master / WO, Hogeschool Utrecht HBO Engels

Engels

Chiung Yi

Nijmegen

Master / WO

Radboud University Nijmegen

Taalwetenschap

Bijles Engels met Chiung Yi

Gepassioneerde en ervaren docente met een Master in Linguistics. Geeft taallessen Engels en Chinees op alle niveaus: basis, gevorderden, academisch en zakelijk.

9/10

Nijmegen
Taalwetenschap
Master / WO, Radboud University Nijmegen

Engels

Sydney

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

Propedeuse Spaanse Taal en Cultuur

Bijles Engels met Sydney

Ik geef graag bijles omdat ik ervan hou om kinderen en jongeren mijn passie voor talen te kunnen bijbrengen. Ik leg ook graag bepaalde materie uit aan mijn medestudenten en ik haal er voldoening uit wanneer ik merk dat ik studenten heb kunnen helpen.

Nijmegen
Propedeuse Spaanse Taal en Cultuur
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Engels

Lisa

Weurt

Master / WO

Universiteit Utrecht

Psychologie

Bijles Engels met Lisa

Ik geef graag bijles omdat ik hou van uitleggen en kennis doorgeven, en me op die manier ook zelf nog eens extra verdiep in een vak. In het verleden heb ik bijles Engels gegeven, wat me erg beviel en goed lag. Ik vind het fijn om me specifiek op het niveau en de behoeften van een leerling te kunnen toespitsen. Ik heb BijlesHuis leren kennen door Google, omdat het me interessant leek om me aan te sluiten bij een bijlesorganisatie in plaats van volledig freelance door te gaan met bijles geven.

9/10

Weurt
Psychologie
Master / WO, Universiteit Utrecht

Engels

Samira

Arnhem

Bachelor / HBO

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Tweedegraads docent Engels

Bijles Engels met Samira

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om iemand ergens mee te helpen of iets te leren.

Arnhem
Tweedegraads docent Engels
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Engels

Suzanna

Arnhem

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

HBO Bachelor Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Engels Propedeuse bachelor (Teacher Education in English)

Bijles Engels met Suzanna

Bijles is een zeer goede kans om 1-op-1 les te kunnen geven en leren gepersonaliseerd te maken. Waar ik normaal voor een klas met 30 studenten sta, kan ik mij nu echt focussen op de behoeften van die ene student. Ik heb prettige ervaringen met bijles geven, omdat ik echt iets voor mijn studenten heb kunnen betekenen.

Arnhem
HBO Bachelor Opleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad in Engels Propedeuse bachelor (Teacher Education in English)
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Engels

Harm

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles Engels met Harm

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

Engels

Alena

Wageningen

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles Engels met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Wageningen
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Engels

Gino

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Docentenopleiding Engels 2e graad

Bijles Engels met Gino

Het geven van bijles stelt mij in staat om de leerling beter te kunnen ondersteunen vanwege het directe contact. Dit werkt veel beter dan in een klas omdat je dan met allerlei aspecten moet jongleren en met bijles hoeft dat niet. It's possible to focus on the task at hand, as they say.

Nijmegen
Docentenopleiding Engels 2e graad
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Studenten die we al konden helpen

 • Iris uit Huissen

  Iris zit in het laatste jaar van de HAVO en is net gezakt voor Engels. Graag wil ze de komende twee weken nog bijlessen om het hertentamen vlot te halen.

 • Diego uit Arnhem

  Leerlinge uit de eerste klas havo/vwo heeft hulp nodig bij Engels. Ze snapt er niet veel van, en ze haalt de ene onvoldoende na de andere. Ze heeft vooral moeite met woordenschat, waard… Lees meer

 • Saskia uit Huissen

  Leerling van het OBC Bemmel, havo 5 wil graag online lessen Engels. De afgelopen jaren haalde hij er altijd een 5 voor, maar hij wil graag het eindexamen zorgeloos halen. Hij heeft voor… Lees meer

 • Celien uit Elst

  De dochter van Celien zit in 4 havo en heeft al lang problemen met Engels. Nu is het echt tijd om er wat aan te doen voor het te laat is. Ze had vroeger al bijles voor algemene studiebe… Lees meer

 • Margriet uit Pannerden

  Margriet is een studente MAVO (gt) die in haar examenjaar zit. Engels is voor haar altijd al een struikelblok geweest, voornamelijk de grammatica.

 • Diane uit Arnhem

  Diane wil graag beter in het Engels te kunnen communiceren. Na de middelbare school en vervolgopleiding heeft ze weinig tot geen Engels gebruikt. Nu moet ze regelmatig gesprekken voeren… Lees meer

 • Kieth uit Arnhem

  Kieth wil graag haar Engels verbeteren. Ze had dit vroeger op school maar vond het toen geen leuke taal en was nooit gemotiveerd, maar merkt nu dat het handig zou zijn om het beter te s… Lees meer

 • Jolien uit Nijmegen

  Stel gaat op reis naar Californië. De een spreekt 'steenkolen-Engels' naar eigen zeggen, wil beter leren spreken, wellicht nog wat grammatica als dat lukt. De ander wil wellicht ook aan… Lees meer

 • Mariama uit Nijmegen

  Mariama wil graag uit interesse haar Engels opfrissen. Ze kan beginnen van beginnersniveau. Ze wil beter leren communiceren. Ze oefent wel in Duolingo en zit nu in deel 3. De woordjes p… Lees meer

 • Pim uit Arnhem

  Pim uit 6 vwo heeft nood aan begeleiding bij Engels. Ze doet haar jaar opnieuw en ze wil zich graag goed voorbereiden op het eindexamen 'lezen'. Hier ervaart ze het meeste moeite mee. H… Lees meer

 • Veerle uit Arnhem

  Leerling 4 MAVO zoekt bijles Engels. De leerling heeft moeite met leesteksten, brieven, grammatica, luistertoetsen... Er wordt extra ondersteuning gezocht door iemand die goed weet wat … Lees meer

 • Celien uit Arnhem

  Celien wil graag lessen Engels. Ze heeft de basis al goed onder de knie maar wil zich voornamelijk verbaal verbeteren zodat ze uitgebreidere conversaties kan voeren.

 • Celien uit Arnhem

  Student wil graag bijlessen Engels. Ze heeft de basis al goed onder de knie maar wil zich voornamelijk verbaal verbeteren zodat ze uitgebreidere conversaties kan voeren.

 • Karen uit Arnhem

  Karen volgt de opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4. De opleiding loopt heel goed, enkel met Engels ervaart hij veel moeite. Zowel grammaticaal als woordenschat. Hij heeft tot volg… Lees meer

 • Pim uit Nijmegen

  Pim wil graag over 2 maanden de IELTS afleggen over speaking, writing task 1 en task 2. Ze heeft hier zelf 2 boeken van Cambridge over en een werkboek maar merkt dat ze er zelfstandig n… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.