Bijles Economie in Lingewaard

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

economie

Sibbeline

Arnhem

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Pedagogische Wetenschappen

Bijles economie met Sibbeline

Allereerst vind ik het leuk om met kinderen en jongeren te werken. Het geeft mij voldoening als een kind/jongere lesstof niet snapt en dan na net wat extra uitleg / instructie plotseling het kwartje valt. Het geven van bijlessen, maar ook huiswerkbegeleiding, heb ik altijd erg leuk gevonden. Mijn specialiteit ligt vooral bij kinderen uit het basisonderwijs en de onderbouw van het middelbaar onderwijs. Deze leerlingen kan ik bij de meeste vakken goed helpen. Als het om bovenbouwleerlingen gaat, dan kan ik voornamelijk begeleiding bieden bij de talen en vakken als biologie. Bij andere exacte vakken hangt het van het niveau van de leerling af. Daarnaast kan ik leerlingen helpen bij maken van planningen, structuur aanbrengen in de lesstof en te kijken welke manier van leren het beste bij hem/haar past.

Arnhem
Pedagogische Wetenschappen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

economie

Jook

Elst (Gld)

Master / WO

Universiteit Twente

Bedrijfskunde: MSc

Bijles economie met Jook

Ik ben begonnen met het geven van bijles omdat ik een aantal zaken gewoonweg leuk vind om te doen: het overbrengen van mijn kennis en inzicht op anderen, het omgaan met jonge mensen en het opzetten en beheren van een eigen bedrijf.

Elst (Gld)
Bedrijfskunde: MSc
Master / WO, Universiteit Twente

economie

Harm

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles economie met Harm

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

economie

Fieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

International Business Communication

Bijles economie met Fieke

Ik heb vele bijbaantjes gehad door de jaren heen, maar ik heb het geven van bijles altijd als een van de leukste baantjes ervaren. Super leerzaam voor beide partijen.

Nijmegen
International Business Communication
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

economie

Else

Nijmegen

MAVO / HAVO

Linde College Wolvega

atheneum

Bijles economie met Else

Ik heb BijlesHuis leren kennen doordat ik contactpersoon ben van Studievereniging BOW.

Nijmegen
atheneum
MAVO / HAVO, Linde College Wolvega

economie

Vera

Nijmegen

Bijles economie met Vera

Ik heb veel ervaring in bijles geven, met name voor het vak Wiskunde aan havo en vwo. Ik vind het erg leuk om zo helder mogelijk moeilijke opdrachten uit te leggen. Ik haal voldoening uit het bijles geven, zeker wanneer ik hoor dat er een voldoende behaald is.

Nijmegen

economie

Sabine

Zevenaar

Bijles economie met Sabine

Ik vind het leuk anderen te motiveren en te helpen bij het leren van nieuwe dingen. Mijn gestructureerde manier van werken zorgt voor inzicht in de stof en een duidelijk leer pad. Ik hoop dat deze manier van werken anderen een handvat biedt voor hun verdere loopbaan.

Zevenaar

economie

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles economie met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

economie

Mitchell

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Bijles economie met Mitchell

In vakken als M&O, accounting, economie zitten (voor veel mensen) taaie onderwerpen verstopt. De scholieren die moeite hebben met deze vakken proberen de stof vaak uit het hoofd te leren. Bij deze vakken draait het echter om het begrijpen van de theorie en het ontwikkelen van inzicht. Door middel van voorbeelden, humor en een nuchtere blik kan de moeilijke lesstof plotseling uitdagend en interessant worden gemaakt.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit

economie

Marlous

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie

Bijles economie met Marlous

Ik heb veel medestudenten geholpen met toetsen, voornamelijk wiskunde. Wiskunde is echt een hobby van mij en om mijn medestudenten dan te kunnen helpen die soms al jaren aan het zwoegen waren om een toets te halen is natuurlijk super. Ik heb vaak aan een paar uurtjes genoeg gehad om ze alles rustig uit te leggen zodat ze wiskunde konden afsluiten met een voldoende.

10/10

Nijmegen
Biomedische wetenschappen Bachelor en Premaster Economie
Master / WO, Radboud Universiteit

Studenten die we al konden helpen

 • Tilde uit Arnhem

  Tilde heeft zijn HBO Economie zo goed als afgerond maar moet voor het vak Internationale Economie nog zijn examen maken binnenkort. Hij heeft hier moeite mee dus zoekt een docent om hem… Lees meer

 • Dorien uit Elst

  Tim uit havo 5 zoekt begeleiding bij economie. Hij wil extra begeleiding ter voorbereiding van het eindexamen. Ter oefening wil hij samen met een docent een eindexamen maken (3 uur na e… Lees meer

 • Gerd uit Pannerden

  Leerling heeft de opleiding junior accountmanager gevolgd op het Astrum college in Velp en behaalde alle vakken. Alleen voor de vakken commerciële calculaties en bedrijfseconomie heeft … Lees meer

 • Bocxtaele uit Nijmegen

  Student van de makelaarsopleiding aan de NVN loopt vast met het vak vastgoedeconomie. Hij deed deze toets al enkele keren opnieuw, maar zijn inzicht in het onderdeel is niet goed. Hij h… Lees meer

 • Yaelle uit Arnhem

  Yaelle zit in vwo 5 en wil graag wekelijkse ondersteuning bij economie. Daarnaast wil ze ook waar nodig de stof van vwo 4 herhalen. De methode is LWEO.

 • Jolien uit Arnhem

  Jolien is begonnen aan de HBO-opleiding bedrijfskunde maar heeft geen economische achtergrond. Het tempo in de lessen ligt er hoog, waardoor hij wat achterop raakt. Jolien heeft nood aa… Lees meer

 • Ann uit Arnhem

  Ann heeft in 4 VWO veel moeite gehad met economie en bedrijfseconomie. Ze wil voor 5 VWO graag wat extra begeleiding. De docent kan haar helpen met haar huiswerk. Daarbij is het waarsch… Lees meer

 • Oscar uit Berg en Dal

  Oscar is derdejaars student aan de HBO-opleiding facility management. Ze ondervindt veel moeilijkheden met bedrijfseconomie en heeft hiervan een tentamen op 16 januari.

 • Kristina uit Arnhem

  Kristina volgt de Masteropleiding Economie en zoekt begeleiding voor de vakken capital selecta en empirische macro-economie. Onderwerpen waarbij ze moeite ervaart, zijn GII-coëfficiënt,… Lees meer

 • Amela uit Beuningen

  Amela zit in 5 havo en heeft veel moeite met economie. Haar cijfers zijn heel laag en daarom zoekt ze hulp. De methode die ze gebruikt is LWEO. Graag wil zij een docent die met haar all… Lees meer

 • Kristina uit Nijmegen

  Kristina zit in 5 vwo op de NSG en heeft moeite met economie, vnl. met de berekeningen (oplossingen uitrekenen bij marktvormen bijvoorbeeld). Ze gebruikt de methode Praktische Economie … Lees meer

 • Esra uit Nijmegen

  Esra zit op 5VWO en heeft erg veel moeite met economie. Hij wil graag bijles om te kunnen bijbenen. Hij gebruik de methode LWEO op school.

 • Amela uit Doorwerth

  Studente heeft begeleiding nodig bij economie. Ze volgt een versneld 5/6 VWO-jaar en vindt het moeilijk om te rekenen in de economie en er inzicht in te krijgen.

 • Caspar uit Malden

  Caspar gaat komend schooljaar naar mavo 4 (examenklas) en hij heeft ondersteuning nodig bij het vak economie. Hij mist de basis waardoor nieuwe leerstof moeilijk te verwerken is.

 • Jocelyne uit Wijchen

  Student uit HBO leraar economie wil hulp bij micro-economie (2,5 studiepunten). Hij heeft een beperkte voorkennis van algemene economie, maar kreeg daarin dus weinig micro-economie. Voo… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.