Bijles Aardrijkskunde in Lingewaard

Krijg vandaag nog bijles aardrijkskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

aardrijkskunde

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles aardrijkskunde met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

aardrijkskunde

Else

Nijmegen

MAVO / HAVO

Linde College Wolvega

atheneum

Bijles aardrijkskunde met Else

Ik heb BijlesHuis leren kennen doordat ik contactpersoon ben van Studievereniging BOW.

Nijmegen
atheneum
MAVO / HAVO, Linde College Wolvega

aardrijkskunde

Sabine

Zevenaar

Bijles aardrijkskunde met Sabine

Ik vind het leuk anderen te motiveren en te helpen bij het leren van nieuwe dingen. Mijn gestructureerde manier van werken zorgt voor inzicht in de stof en een duidelijk leer pad. Ik hoop dat deze manier van werken anderen een handvat biedt voor hun verdere loopbaan.

Zevenaar

aardrijkskunde

Wieger

Arnhem

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bijles aardrijkskunde met Wieger

Ik doe momenteel de docentenopleiding richting aardrijkskunde, en tijdens mij stageperiodes kwam ik erachter dat ik lesgeven maar ook het individueel begeleiden van leerlingen ontzettend leuk vind. Vooral tijdens het individueel begeleiden van de leerling kan ik me echt bezig houden met het individu, en rustig experimenteren met verschillende manieren van uitleg. Afgezien van mijn positieve ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen ben ik altijd al in het bezit geweest van een buitengewone fascinatie voor natuur en alle processen die de wereld gekneed hebben tot wat het nu is. Hierdoor acht ik mezelf ook competent om leerlingen te begeleiden die hulp nodig hebben met het vak biologie.

Arnhem
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

aardrijkskunde

Ivo

Nijmegen

Bijles aardrijkskunde met Ivo

Ik geef graag bijles, omdat ik naast mijn parttime baan als docent aardrijkskunde me nuttig wil blijven maken om jongeren te helpen met leren. Door actief te blijven in het onderwijs kan ik mijn talenten benutten om anderen te helpen.

Nijmegen

aardrijkskunde

Teun

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)

Bijles aardrijkskunde met Teun

Sinds 2015 volg ik de deeltijdopleiding van de PABO, omdat werken in het onderwijs mij aan blijft spreken. Bijles geven is een leuke manier om weer met onderwijs bezig te zijn.

Nijmegen
Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

aardrijkskunde

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles aardrijkskunde met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

aardrijkskunde

Roos

Lingewaard

Bachelor / HBO

HAN

Leraar basisonderwijs (pabo)

Bijles aardrijkskunde met Roos

Ik vind het hartstikke leuk om leerlingen de kennis uit te leggen. Hierbij vind ik het een uitdaging om leerlingen met zulke verschillende karakters dezelfde leerstof aan te leren. Elk persoon heeft zijn/ haar eigen ideeën en opvattingen en elk persoon heeft een eigen benadering nodig. En het leuke vind ik om de juiste benadering bij de juiste persoon te vinden en samen een doel te bereiken. Het geeft mij voldoening wanneer dit lukt. Ook vind ik het erg belangrijk om betekenis te geven aan de leerstof. Dit doe ik bijv. door de leerstof te koppelen aan de actualiteit. Hierdoor kan de leerling de kennis ook in de het dagelijks leven gebruiken.

Lingewaard
Leraar basisonderwijs (pabo)
Bachelor / HBO, HAN

aardrijkskunde

Guido

Elst

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)

Bijles aardrijkskunde met Guido

Ik ben iemand die graag samenwerkt met leerlingen. Dit is onder andere terug te zien aan de opleiding die ik volg. Ik zit namelijk op een lerarenopleiding aardrijkskunde, waarbij ik een minor volg die gericht is op het vak geschiedenis. Mijn propedeuse had ik in een jaar afgerond, en ik vind het interessant om alles te weten over het vakgebied. Daarnaast vind ik het leuk om deze kennis over te brengen naar de leerlingen waaraan ik les heb mogen geven op stages. Ik ben positief, sociaal en geduldig. Verder heb ik een flexibel lesrooster waarin genoeg gaten zitten om me volledig op het geven van bijles te richten. Ik ben dus volledig gemotiveerd om me in te zetten als bijlesdocent. Eerdere ervaringen met individuele begeleiding heb ik als erg positief ervaren.

Elst
HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

aardrijkskunde

Jules

Arnhem

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles aardrijkskunde met Jules

Het werken met kinderen geeft veel voldoening. Ik wil dat graag uitbouwen en kinderen verder op weg helpen. Als schrijver van (gepubliceerde) kinderboeken lees ik op basisscholen voor uit eigen werk en geef ik interactieve voordrachten. Zo kom ik in contact met leerkrachten, directeuren en natuurlijk de kinderen zelf. Verder heb ik onlangs een natuurspel ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Dit groepsspel over dieren, landschappen en natuurgeheimen speel ik op verzoek met de kinderen in de klas. Het spel met filmpjes, foto’s, vragen, weetjes en attributen bundelt de leerdoelen natuureducatie, wereldoriëntatie, samenwerken en coöperatief leren. Het vak Biologie heb ik gestudeerd. Ik heb ook veel met bijvoorbeeld taal en aardrijkskunde. Ik leg gemakkelijk contact en vind het leuk om zaken helder uit te leggen. Mijn inlevingsvermogen en brede kennis en belangstelling komen daarbij goed van pas.

Arnhem
, Vrije Universiteit Amsterdam

Populaire bijlesaanvragen

Aardrijkskunde bijles regio Lingewaard, extra bijles, bijles universiteit, huiswerk begeleiding, online bijles, bijles Lingewaard aan huis, bijles leraar Aardrijkskunde Lingewaard, bijles krijgen, hulp bij Aardrijkskunde