Bijles in Kapelle

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Amira

Bergen op Zoom

Master / WO

Universiteit Antwerpen

toegepaste ingenieurswetenschappen chemie

Bijles met Amira

Ik geef graag bijles, omdat ik voldoening vind als ik anderen kan helpen. Met wat hulp en steun kunnen moeilijke dingen gemakkelijk worden en ik geloof dat iedereen die zijn best doet, zal bereiken wat hij/zij wil. Ook al is hier en daar soms bijstand nodig, samen staan we sterker.

Bergen op Zoom
toegepaste ingenieurswetenschappen chemie
Master / WO, Universiteit Antwerpen

Pascal

Bergen op Zoom

VMBO / MBO

Fontys Hogeschool

Bijles met Pascal

Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen te delen met studenten; Iedere (bij-)les moet de student slimmer eindigen dan deze begonnen is; De kracht van studeren / leren zit hem in het begrijpen, visualiseren en zo simpel mogelijk maken van de lesstof. Daar zit mijn kracht in. Ik doceer coachend en vraag gestuurd: laat de student zelf nadenken en antwoorden/oplossingen formuleren.

Bergen op Zoom
VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

Maarten

Nisse

Master / WO

Universiteit Leiden

Wiskunde (BSc)

Bijles met Maarten

Op dit moment doe ik een tussenjaar om mijn eigen bedrijf op te zetten. Naast mijn bedrijf hou ik mij graag bezig met extra bijlesuren die ik flexibel in kan plannen.

Nisse
Wiskunde (BSc)
Master / WO, Universiteit Leiden

Mirjam

Goes

Master / WO

doctoraal Franse taal- en letterkunde Universiteit Utrecht

Bijles met Mirjam

Al bijna twintig jaar heb ik als eerstegraads docent ervaring met het lesgeven op allerlei niveaus. Ik vind het prettig om les te geven aan kleine groepen of individueel aan leerlingen. Het is voor mij een plezier om bijvoorbeeld grammatica zo uit te leggen dat een leerling verbaasd is over hoe eenvoudig het eigenlijk is. Ik werk snel en resultaatgericht, en ben daarnaast zeer goed georganiseerd.

Goes
Master / WO, doctoraal Franse taal- en letterkunde Universiteit Utrecht

Anouk

Kapelle

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles met Anouk

Mijn naam is Anouk. Ik studeerde aan de HZ University of Applied Siences, waar ik de HBO opleiding PABO (leerkracht basisonderwijs) volgde. Hiervoor heb ik mijn propedeuse cum laude behaald. Na mijn gewone opleiding ben ik een extra opleiding begonnen, namelijk de lerarenopleiding Nederlands aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in het werken met leerlingen. Ik ben opgegroeid in een onderwijsgezin en wist al erg snel dat ik later ook voor de klas wilde staan. Daarnaast vind ik het erg leuk om in contact te zijn met mensen en sta ik open voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Kapelle
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Eric

Goes

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam Aardrijkskunde

Bijles met Eric

Ik ben een gemotiveerde jongeman die graag zijn kennis wil overbrengen op anderen en mensen wil enthousiasmeren. Ik studeer zelf voor leraar aardrijkskunde en heb al veel ervaring met individueel en klassikaal lesgeven. Zelf heb ik ook individuele bijles gegeven dit jaar. Verder heb ik vorig jaar stage gelopen op een MBO school waar ik les gaf. Dit jaar geef ik op een middelbare school les aan HAVO/VWO en gymnasium onderbouw klassen.

Goes
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam Aardrijkskunde

Wim

Terneuzen

Bachelor / HBO

Hogeschool Zeeland locatie Vlissingen

Bijles met Wim

Ik vind het leuk om mensen wat bij te leren en bovendien leer ik er zelf ook weer van. Het is een uitdaging om iets zo makkelijk mogeijk uit te leggen zodat de ander het kan vatten. Ten tweede vond ik het in het verleden ook heel leuk om scheikunde en biologie te volgen, maar maak je hier in het echte leven (om zo maar te zeggen) weinig gebruik van. Door het uitleggen ervan blijf je op de hoogte van wat er allemaal gebeurt omtrent deze gebieden.

Terneuzen
Bachelor / HBO, Hogeschool Zeeland locatie Vlissingen

Jan

Ossendrecht

Master / WO

Bijles met Jan

9/10

Ossendrecht
Master / WO,

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

10/10

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Roy

Goes

TU Delft Aerospace Engineering

Bijles met Roy

Zelf heb ik tijdens mijn middelbare school erg veel moeite gehad met mijn exacte vakken. Op dit moment studeer ik aan de TU in Delft, waardoor ik in de avond uren genoeg tijd heb om scholieren te helpen met de vakken waar ik het zelf ooit moeilijk mee had, maar waar ik nu zo bedreven in ben. Ik ben momenteel woonachtig in Zeeland, waardoor ik bijles kan geven in Noord- en Zuid Beveland, eventueel Walcheren.

Goes
, TU Delft Aerospace Engineering

Populaire bijlesaanvragen

bijles in Kapelle, examentrainer Kapelle, bijlesdocenten in Kapelle, examentraining in Kapelle, student bijles, bijles in engels, bijles thuis krijgen, bijles aan huis Kapelle, bijles zomervakantie