Bijles in Kapelle

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Pieter

Terneuzen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Biologie, Aquatische Ecologie

Bijles met Pieter

Nu werk ik niet in het onderwijs, maar in een fabriek. Graag wil ik weer bezig zijn met het vak biologie, en met leerlingen. Het vak is leuk, en lesgeven nog veel leuker! Voila! bijles geven past daar heel goed bij. Graag wil ik de leerling verder helpen, om het probleem te tackelen en succesmomenten te behalen. Daarbij kijk ik verder dan alleen het vak.

Terneuzen
Biologie, Aquatische Ecologie
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

Maarten

Nisse

Master / WO

Universiteit Leiden

Wiskunde (BSc)

Bijles met Maarten

Op dit moment doe ik een tussenjaar om mijn eigen bedrijf op te zetten. Naast mijn bedrijf hou ik mij graag bezig met extra bijlesuren die ik flexibel in kan plannen.

Nisse
Wiskunde (BSc)
Master / WO, Universiteit Leiden

Laura

Terneuzen

MAVO / HAVO

Vavo in Terneuzen

Natuur en gezondheid

Bijles met Laura

Ik houd ervan om mensen te helpen en iets voor hen te betekenen. Voor mijn studie moesten we dit jaar vrijwilligerswerk doen, dus leek het me erg leuk om bijles te gaan geven. Helemaal in deze coronatijd is het fijn om studenten een extra steuntje in hun rug te bieden. Ik heb al eerder wiskundebijles gegeven op de middelbare school. Dit was me goed bevallen.

Terneuzen
Natuur en gezondheid
MAVO / HAVO, Vavo in Terneuzen

Mirjam

Goes

Master / WO

doctoraal Franse taal- en letterkunde Universiteit Utrecht

Bijles met Mirjam

Al bijna twintig jaar heb ik als eerstegraads docent ervaring met het lesgeven op allerlei niveaus. Ik vind het prettig om les te geven aan kleine groepen of individueel aan leerlingen. Het is voor mij een plezier om bijvoorbeeld grammatica zo uit te leggen dat een leerling verbaasd is over hoe eenvoudig het eigenlijk is. Ik werk snel en resultaatgericht, en ben daarnaast zeer goed georganiseerd.

Goes
Master / WO, doctoraal Franse taal- en letterkunde Universiteit Utrecht

Martijn

Waarde

Bijles met Martijn

Als PABO 3-student van de HZ in Vlissingen ben ik bereid om kinderen een steuntje in de rug te geven als het gaat om het oefenen en leren van bepaalde stof. Omdat ik al 3 jaar op de pabo zit heb ik veel ervaring op kunnen doen in de praktijk en weet ik hoe het is om, individueel of in groepsverband, begeleiding te geven. Dat extra stukje verrijking binnen mijn studie zal ik in mijn ogen kunnen winnen om deze uitdaging aan te gaan. Ik wil kinderen op zo'n manier begeleiden dat ze plezier beleven aan het oefenen of leren van bepaalde stof en zo tot een optimale leerwinst te komen. Met kinderen omgaan is het leukste wat ik doe en om daar nog wat voor terug te krijgen is fantastisch.

Waarde

Anouk

Kapelle

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles met Anouk

Mijn naam is Anouk. Ik studeerde aan de HZ University of Applied Siences, waar ik de HBO opleiding PABO (leerkracht basisonderwijs) volgde. Hiervoor heb ik mijn propedeuse cum laude behaald. Na mijn gewone opleiding ben ik een extra opleiding begonnen, namelijk de lerarenopleiding Nederlands aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in het werken met leerlingen. Ik ben opgegroeid in een onderwijsgezin en wist al erg snel dat ik later ook voor de klas wilde staan. Daarnaast vind ik het erg leuk om in contact te zijn met mensen en sta ik open voor nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Kapelle
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

Emma

Schouwen-Duiveland

Bachelor / HBO

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

TEFL

Bijles met Emma

Ik wil graag les geven, omdat ik het super leuk vind om te doen! Ik probeer iedere les zo boeiend mogelijk te maken zodat het leuk is om Engels te leren. Daarnaast ben ik enorm geduldig en goed met jong en oud. Ik ben zelf tweetalig opgevoed door mijn internationale leven als Shell dochter en weet als geen ander hoe belangrijk de Engelse taal is. Ik heb onlangs mijn TEFL (Teaching English as a Foreign Language) certificaat gehaald en les gegeven in Costa Rica. Het lesgeven beviel mij zo goed dat ik dit graag wil doorzetten en ontwikkelen.

Schouwen-Duiveland
TEFL
Bachelor / HBO, NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Eric

Goes

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam Aardrijkskunde

Bijles met Eric

Ik ben een gemotiveerde jongeman die graag zijn kennis wil overbrengen op anderen en mensen wil enthousiasmeren. Ik studeer zelf voor leraar aardrijkskunde en heb al veel ervaring met individueel en klassikaal lesgeven. Zelf heb ik ook individuele bijles gegeven dit jaar. Verder heb ik vorig jaar stage gelopen op een MBO school waar ik les gaf. Dit jaar geef ik op een middelbare school les aan HAVO/VWO en gymnasium onderbouw klassen.

Goes
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam Aardrijkskunde

Wim

Terneuzen

Bachelor / HBO

Hogeschool Zeeland locatie Vlissingen

Bijles met Wim

Ik vind het leuk om mensen wat bij te leren en bovendien leer ik er zelf ook weer van. Het is een uitdaging om iets zo makkelijk mogeijk uit te leggen zodat de ander het kan vatten. Ten tweede vond ik het in het verleden ook heel leuk om scheikunde en biologie te volgen, maar maak je hier in het echte leven (om zo maar te zeggen) weinig gebruik van. Door het uitleggen ervan blijf je op de hoogte van wat er allemaal gebeurt omtrent deze gebieden.

Terneuzen
Bachelor / HBO, Hogeschool Zeeland locatie Vlissingen

Roy

Goes

TU Delft Aerospace Engineering

Bijles met Roy

Zelf heb ik tijdens mijn middelbare school erg veel moeite gehad met mijn exacte vakken. Op dit moment studeer ik aan de TU in Delft, waardoor ik in de avond uren genoeg tijd heb om scholieren te helpen met de vakken waar ik het zelf ooit moeilijk mee had, maar waar ik nu zo bedreven in ben. Ik ben momenteel woonachtig in Zeeland, waardoor ik bijles kan geven in Noord- en Zuid Beveland, eventueel Walcheren.

Goes
, TU Delft Aerospace Engineering