Bijles Scheikunde in Heumen

Krijg vandaag nog bijles scheikunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

scheikunde

Arnoud

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

Scheikunde

Bijles scheikunde met Arnoud

Er zijn twee dingen die ik heel leuk vind aan bijles geven: de voldoening als je bij de leerling het kwartje ziet vallen; dat het je gelukt is om een manier te verzinnen om het concept bij de leerling binnen te laten komen en de voldoening als het me lukt om de leerling zelf met de vragen te laten komen; dat ik op de juiste manier de nieuwsgierigheid heb weten te wekken zodat de leerling zelf per sé het antwoord wil weten. Voor mij is bijles geven dus eigenlijk een soort puzzelen: hoe werken de hersenen van mijn leerling en hoe maak ik mijn leerling enthousiast en nieuwsgierig voor de stof.

9/10

Nijmegen
Scheikunde
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

scheikunde

Isabella

Wageningen

Master / WO

Wageningen University and Research

Master Molecular Life Sciences

Bijles scheikunde met Isabella

Als ik hier en daar wat meer zelfvertrouwen had kunnen krijgen op de middelbare school, had het me echt veel geholpen: dat wil ik leerlingen dus ook graag geven.

Wageningen
Master Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen University and Research

scheikunde

Jook

Elst (Gld)

Master / WO

Universiteit Twente

Bedrijfskunde: MSc

Bijles scheikunde met Jook

Ik ben begonnen met het geven van bijles omdat ik een aantal zaken gewoonweg leuk vind om te doen: het overbrengen van mijn kennis en inzicht op anderen, het omgaan met jonge mensen en het opzetten en beheren van een eigen bedrijf.

Elst (Gld)
Bedrijfskunde: MSc
Master / WO, Universiteit Twente

scheikunde

Matijn

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biologie

Bijles scheikunde met Matijn

Matijn zit in zijn derde jaar master Biologie en geeft daarnaast bijles. Op basis van zijn ervaring en opleiding is dit voor hem ideaal.

Wageningen
Biologie
Bachelor / HBO, Wageningen University

scheikunde

Nour

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN

Gezondheid

Bijles scheikunde met Nour

Ik geef graag bijles, omdat ik deze vakken zo leuk vond op de middelbare school en ik het nog heel leuk vind om die lessen uit te leggen aan anderen.

Nijmegen
Gezondheid
Bachelor / HBO, HAN

scheikunde

Eline

Nijmegen

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Bijles scheikunde met Eline

Ik heb voorheen ook studiebegeleiding gegeven. De kennis die ik heb opgedaan op het vwo wil ik graag delen met anderen die er meer moeite mee hebben. Het is ook goed om nog met die opgedane kennis bezig te zijn.

Nijmegen
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

scheikunde

Florian

Nijmegen

Bachelor / HBO

Nijmegen Radboud Universiteit

Bijles scheikunde met Florian

Tijdens mijn middelbare schooltijd hielp ik klasgenoten vaak bij het voorbereiden van hun proefwerken geschiedenis en maatschappijleer. Wanneer zij dan een goed cijfer haalden, gaf dat veel voldoening en de behoefte om ze nog meer bij te staan. Dat gevoel om mensen te helpen met vakken waarbij ze problemen kennen is heel belonend en leerzaam. Dat gevoel zou ik graag weer ervaren.

Nijmegen
Bachelor / HBO, Nijmegen Radboud Universiteit

scheikunde

Joline

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen Universiteit

Master Nutrition and Health

Bijles scheikunde met Joline

Het is erg leuk en leerzaam om anderen te kunnen helpen met verschillende vakken en zo ook mijn eigen kennis weer een beetje op te frissen!

Wageningen
Master Nutrition and Health
Bachelor / HBO, Wageningen Universiteit

scheikunde

Daphne

Nijmegen

Bijles scheikunde met Daphne

Ik krijg met enige regelmaat te horen dat ik duidelijk ben in mijn uitleg en dat ik het op een rustige manier aanpak met veel geduld. Ook in mijn huidige studie geneeskunde ben ik vaak iemand die de stof met eenvoudige, alledaagse voorbeelden weet uit te leggen om moeilijke begrippen en processen inzichtelijker te maken.

Nijmegen

scheikunde

Evelien

Nijmegen

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit

Kunstgeschiedenis

Bijles scheikunde met Evelien

Momenteel studeer ik kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit. Voor deze studie heb ik eerst mijn diploma Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op de Academie in Tilburg gehaald. Daarnaast heb ik drie jaar als huiswerkbegeleider gewerkt. Destijds waren mijn taken: het overhoren en uitleggen van lesstof, het motiveren van de leerlingen en het creëren van een goede werksfeer. Ik gaf bijles in onder andere natuurkunde, geschiedenis van de onderbouw VMBO tot bovenbouw VWO. Daarnaast ondersteunde ik ook leerlingen uit de onderbouw bij Engels, Duits, Wiskunde en Aardrijkskunde. Doordat mijn nieuwe studie erg druk was, ben ik twee jaar geleden gestopt als begeleider. Nu ik weer wat meer tijd heb, ga ik terug aan de slag als bijlesgever. Door mijn vorige opleiding blijft het voorgezet onderwijs en zijn leerlingen mij aanspreken. Ik heb altijd met veel plezier de leerlingen ondersteund bij het studeren en doe dit in de toekomst graag opnieuw.

Nijmegen
Kunstgeschiedenis
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit

Studenten die we al konden helpen

 • Hannelore uit Nijmegen

  Hannelore doet een studie Food & Business en zoekt ondersteuning bij basis scheikunde. De toets heeft ze 28 maart. Ze heeft de toets al 4 keer gemaakt maar nog steeds niet gehaald. Het … Lees meer

 • Geert uit Nederland

  Een 28-jarige student volgt een HBO opleiding verpleegkunde in Nijmegen en wil graag een verdere opleiding geneeskunde volgen. Hij zoekt iemand die hem bijles scheikunde en natuurkunde … Lees meer

 • Elise uit Wijchen

  Studente 1e jaar MLO (Middelbaar Laboratorium Onderwijs) met vorm van PDDNOS is dit afgelopen jaar gestart, al had ze nooit scheikunde gehad op haar VMBO-t opleiding. Ze mist de basis v… Lees meer

 • Veerle uit Uden

  Veerle uit 5vwo zoekt hulp bij scheikunde. Graag bij haar thuis te Uden.

 • Thijn uit Uden

  Thijn gaat naar 5 havo en heeft afgelopen schooljaar bijles natuurkunde en wiskunde gehad. Voor het eindexamenjaar zoekt hij ook bijles scheikunde.

 • Britt uit Uden

  Britt is studente 5 havo en zit in haar examenjaar. Ze heeft altijd al problemen gehad met scheikunde maar kan de lesstof momenteel niet meer zelfstandig verwerken. Ze kan dan ook in de… Lees meer

 • Ibe uit Uden

  Leerlinge 6vwo (Udens College) heeft hulp nodig bij scheikunde, met name het scheikundig rekenen. Molrekenen is een niet te behappen klus. In de basis is het daar al mis gegaan. Er moet… Lees meer

 • Deni uit Arnhem

  Student uit 5GYM heeft hulp nodig bij het voorbereiden van de eindexamens voor scheikunde, biologie, wiskunde B en natuurkunde. Vooral wiskunde B en scheikunde zijn moeilijk.

 • Grace uit Oss

  Grace heeft een hbo-studie Mondzorgkunde achter de rug en wil eind april het Boswell examen scheikunde (vwo 4, 5 en 6) afleggen. Ze wil de opdrachten samen met een docent maken.

 • Jamie uit Oss

  Jamie uit 5 havo zoekt bijles voor scheikunde. De onderwerpen die ze graag wil behandelen zijn 'polymeren en het tekenen van stoffen, thermoharders en thermoplasten. Ook esters en chemi… Lees meer

 • Sabien uit Arnhem

  Een meisje uit 6VWO volgde al een hele tijd bijlessen, maar haar docent is niet meer beschikbaar en is nu op zoek naar een andere docent scheikunde en natuurkunde.

 • Miranda uit Beek en Donk

  Leerlinge heeft begeleiding nodig bij scheikunde in het kader van het eindexamen voor HAVO. Eventueel is er ook ondersteuning nodig bij de andere exacte vakken.

 • George uit Well

  Leerlinge uit Well zoek bijles scheikunde. Ze heeft problemen met de verwerking van de leerstof waardoor ze niet meer mee is met volgende hoofdstukken.

 • Khalil uit Schijndel

  Student uit Schijndel heeft moeite met Scheikunde. Hij is al voor de tweede keer op scheikunde blijven zitten en dus op zoek naar een bijilesdocent die hem hierbij kan helpen. Hij volgt… Lees meer

 • J O Y C E uit Deurne

  Deze student is op zoek naar een docent scheikunde. Hij zit in 5 HAVO. De student heeft binnen enkele weken een examen en wil zich hier zo goed mogelijk op voorbereiden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.