Bijles Geschiedenis in Heumen

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

geschiedenis

Harm

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)

Bijles geschiedenis met Harm

Al tijdens mijn studie kwamen studenten vaak bij mij met vragen over de stof of als ze hulp nodig hadden bij hun scriptie. Ik wist dan op een heldere manier uit te leggen en mijn medestudenten te ondersteunen in hun denkproces. Ik vind het primair van belang dat de student zichzelf door middel van een actieve houding de benodigde kennis en vaardigheden eigen maakt. Het zelf op zoek gaan naar de juiste kennis staat daarbij voor mij centraal. Waar nodig ben ik echter ook zeer in staat om aan actieve kennisoverdracht te doen.

Nijmegen
Comparative Politics, Public Administration and Society (COMPASS)
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles geschiedenis met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

geschiedenis

Sanne

Nijmegen

Bijles geschiedenis met Sanne

Ik ben Sanne, 21 jaar en vierdejaars geschiedenisstudent. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te helpen, zeker op het gebied van geschiedenis. Waarschijnlijk ga ik na mijn master, de educatieve master volgen waarmee ik eerstegraads geschiedenisdocent kan worden. Het geven van bijles is een erg leuke en leerzame ervaring. Door mijn studie zit ik goed in stof, maar ik ben niet vergeten hoe het op de middelbare school werd gegeven. Voor sommige kinderen is het een enorme uitdaging om de geschiedenislessen te volgen en om bij de proefwerken voldoende te halen. Ik zou graag het voor deze kinderen inzichtelijk willen maken, ze als het ware 'gereedschappen' geven om het beter te kunnen. Ik denk daarnaast dat ik de geschiedenis iets toegankelijker voor ze kan maken. Op mijn middelbare school was ik erg goed in de geschiedenislessen en de proefwerken. Ik had een bepaalde techniek waarmee ik de antwoorden voor mezelf (en de leraar) duidelijk en helder kon opschrijven. Daarnaast heb ik vele vakken in het Engels gevolgd en ben ik op het gebied van Engelse literatuur erg goed. Ik denk dus dat ik dat vak ook goed kan geven. Het uitleggen van grammatica kan soms lastig zijn, maar ik hoop dat ik het in kleine stukjes voor de kinderen kan uitleggen. Ik ben vriendelijk, geduldig en enthousiast! En wil erg graag bijles geven aan kinderen die soms in de knoop komen met Engels of geschiedenis.

Nijmegen

geschiedenis

Johan

Nijmegen

PhD

Radboud Universiteit Nijmegen

Wetenschappelijk onderwijs Master niveau

Bijles geschiedenis met Johan

Ik heb van jongs af aan al affiniteit gehad met het leraarschap en help ook met een zekere regelmaat mijn medestudenten. Ik ben geduldig en in staat de kennis waarover ik beschik op een duidelijke manier over te brengen. Indien iemand bijles behoeft, is het van cruciaal belang om als docent de nadruk te leggen op het doel waar bijles om draait, namelijk het behalen van een toets, tentamen of werkstuk met een resultaat om trots op te zijn. Dit vergt een aanpak waarin de rode draad van een cursus of vak op een overzichtelijke wijze wordt geschetst. Met andere woorden: niet doelloos leerstof stampen, maar deze ook daadwerkelijk begrijpen. Mijn primaire motivatie om bijles te geven, is het feit dat het overbrengen van kennis voor mij een plezierige activiteit is, die ook bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Nijmegen
Wetenschappelijk onderwijs Master niveau
PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Ivo

Nijmegen

Bijles geschiedenis met Ivo

Ik geef graag bijles, omdat ik naast mijn parttime baan als docent aardrijkskunde me nuttig wil blijven maken om jongeren te helpen met leren. Door actief te blijven in het onderwijs kan ik mijn talenten benutten om anderen te helpen.

Nijmegen

geschiedenis

Teun

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)

Bijles geschiedenis met Teun

Sinds 2015 volg ik de deeltijdopleiding van de PABO, omdat werken in het onderwijs mij aan blijft spreken. Bijles geven is een leuke manier om weer met onderwijs bezig te zijn.

Nijmegen
Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

geschiedenis

Mirte

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Onderzoeksmaster Literary Studies

Bijles geschiedenis met Mirte

Ik geef al enige tijd bijles en vind het geweldig om met een leerling te werken en deze te zien groeien. Ik help leerlingen inzien dat ze veel meer kunnen dan dat ze in eerste instantie dachten. Iedere leerling is anders, met sterke en zwakke punten, en ik geloof dat huiswerkbegeleiding en bijles hier goed op inspeelt. Zelf sta ik op het punt om mijn master af te ronden. Om me heen zie ik veel studenten die moeite hebben met plannen, het organiseren van taken, en het werken aan grote projecten zoals scripties of verslagen. Het is geweldig hen te kunnen helpen zelfstandig te studeren, met een rugsteuntje als dit nodig is.

Nijmegen
Onderzoeksmaster Literary Studies
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles geschiedenis met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

geschiedenis

Inge

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Bijles geschiedenis met Inge

Ik heb net mijn studie Amerikanistiek afgerond en ik wil mijn opgedane kennis in onder andere Engels en geschiedenis graag met anderen delen. Ik heb in mijn werk als freelance bijlesdocente ervaring opgedaan met het helpen van anderen, en ik doe dit graag op een vaste basis, via BijlesHuis.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit

geschiedenis

Marlijn

Nijmegen

VWO / Gymnasium

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen - SSGN

Bijles geschiedenis met Marlijn

Bijles geven is een heel bevredigende bezigheid. Het is geweldig om te zien dat alle uren waarop je samen hard aan het werk bent, zijn vruchten afwerpen. Stijgende cijfers en minder stress voor school is waar je het voor doet.

Nijmegen
VWO / Gymnasium, Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen - SSGN

Populaire bijlesaanvragen

bijles Geschiedenis aan huis in Heumen, bijles student aan huis, bijlesleerkracht, huiswerkbegeleiding Heumen, studiebegeleiding bij Geschiedenis in de buurt van Heumen, bijlesdocenten Geschiedenis, examentrainer Geschiedenis Heumen, kosten bijles, online examentraining