Bijles Frans in Blokland

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Karolijne

Tilburg

Master / WO

Radboud Uiversiteit Nijmegen

Franse Taal-en Letterkunde

Bijles Frans met Karolijne

Het leuke aan bijles geven vind ik dat mensen juist zie groeien in iets waarvan ze eerder dachten het nooit echt te kunnen. Het is fijn om manieren te vinden en te zien hoe mensen uiteindelijk de gaten in hun kennis te dichten. Ze blijken bijna altijd meer te weten en te kunnen dan ze zelf denken. Ik heb stevige bijles- en leservaring, variërende van 'klassieke' vormen van les aan middelbare scholieren, tot specifieke training van mensen met dyslexie. Vooral in die laatste groep mocht ik creatief zijn, want hoe leg je 'taal' uit aan mensen die niet denken in letters en zinnen, maar in filmische beelden? Daartussen in liggen mijn NT2-cursisten; voor hen is taal gereedschap én studiedoel. Maar de lessen zijn ook een soort ontsnapping aan andere dagelijkse zorgen en problemen. Juist van deze mensen leer ik hoe ogenschijnlijk ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen het behulp van niet-talige middelen als tekeningen en kleurgebruik. Ik geef bijles via BijlesHuis omdat ik graag weer wat meer wilde doen met mijn Frans, en dat graag in wil passen tussen andere lessen en activiteiten. Verder ben ik wel onder de indruk van de online leeromgeving en de helderheid inzake de opzet en aanpak van de lessen.

Tilburg
Franse Taal-en Letterkunde
Master / WO, Radboud Uiversiteit Nijmegen

Frans

Remco Paul

Delft

Master / WO

Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Lerarenopleding Frans

Bijles Frans met Remco Paul

Ik vind het het leukst om met persoonlijke en directe aandacht leerlingen te helpen met de moeilijkheden die zij ondervinden in taal.

Delft
Lerarenopleding Frans
Master / WO, Hogeschool Rotterdam leraar Frans 2e graads bevoegd

Frans

Annelies

Utrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Frans 2e graad en Nederlands propedeuse

Bijles Frans met Annelies

Ik wil bijles geven omdat ik leerlingen graag wil enthousiasmeren voor Frans en Nederlands. Uit ervaring weet ik dat door individuele begeleiding leerlingen de stof heel snel beheersen waardoor zij ook klassikaal weer gemotiveerd raken.

Utrecht
Frans 2e graad en Nederlands propedeuse
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Frans

Hélène

Utrecht

Master / WO

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Onderwijskunde

Bijles Frans met Hélène

Met een dubbele master (Ingenieur Industrieel Ontwerpen en Onderwijswetenschappen) geef ik als zelfstandige bijles en Nederlandse les aan volwassenen, tieners en kinderen in Utrecht of online. Daarnaast geef ik coaching, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding om zelf te leren plannen, jezelf te monitoren en gemotiveerd blijven om te leren.

8,3/10

Utrecht
Onderwijskunde
Master / WO, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Frans

Kelly

Breda

Professioneel / Volwassen

VMBO TL - 2007

Bijles Frans met Kelly

Het lijkt me heel leuk om de opgedane kennis van Frans te kunnen delen. In mijn huidige werk heb ik deels te maken met deze taal en ik probeer dit met een thuisstudie nog extra bij te houden. In mijn tienerjaren heb ik bijna 4 jaar in Frankrijk gewoond met mijn ouders.

Breda
VMBO TL - 2007
Professioneel / Volwassen,

Frans

Julie

Woerden

Master / WO

Université de Savoie

Taal studie

Bijles Frans met Julie

Ik wil graag mijn kennis van de Franse taal en cultuur delen.

9/10

Woerden
Taal studie
Master / WO, Université de Savoie

Frans

Lieke

Tilburg

Bachelor / HBO

Academie voor Muziek Educatie

Docent muziek

Bijles Frans met Lieke

Ik geef bijles omdat ik gestudeerd heb voor docent Frans en bezig ben met een studie docent muziek. Ik werk graag met kinderen en het geeft voldoening wanneer ik hen kan helpen.

Tilburg
Docent muziek
Bachelor / HBO, Academie voor Muziek Educatie

Frans

Dominique

Roosendaal

Bachelor / HBO

KU Leuven te Antwerpen

Bijles Frans met Dominique

Het geven van bijles ligt in de lijn van mijn studie, en verder is het heel leuk om studenten en scholieren te kunnen helpen en ondersteunen in hun voortgang.

Roosendaal
Bachelor / HBO, KU Leuven te Antwerpen

Frans

Petra

Dordrecht

Bachelor / HBO

Bijles Frans met Petra

Petra is een topdocente met de lerarenopleiding Frans (universiteit Utrecht) + Dyslexiecoach + Kindercoach achter de rug. Ze is al 18 jaarf ull-time docent Frans en dyslexiecoach, vooral voor de leeftijd 12-16 jaar. Daarnaast begeleidt ze kinderen en jongeren met weinig zelfvertrouwen, (faal)angst, hooggevoeligheid en problemen met leren en plannen.

Dordrecht
Bachelor / HBO,

Frans

Elise

Papendrecht

Bijles Frans met Elise

Als vierdejaarsstudente aan de Pabo ben ik op de hoogte van de theorie rondom onderwijs en heb ik ervaring met lesgeven in de praktijk. Tijdens de verlengde instructie van een les wil ik ieder kind de gewenste begeleiding op maat bieden. Op een enthousiaste en gestructureerde manier ga ik met het kind op zoek naar een strategie die het best bij hem of haar past en waardoor het persoonlijke doel kan worden behaald.

Papendrecht

Studenten die we al konden helpen

 • Kaylee uit Dordrecht

  Kaylee is een volwassen vrouw die een half jaar naar Frankrijk wil volgend jaar. Daarom wil ze Frans leren tot een redelijk niveau. Dat moet vanaf 0: echt de basis aanleren en daarna ga… Lees meer

 • Hamman uit Dordrecht

  Hamman zit in havo 2 en heeft moeite met Frans. Hij heeft dyslexie. Focus op schrijven en woordenschat.

 • Wendy uit Capelle aan den IJssel

  Leerlinge emigreerde vorige maand van Aruba naar Nederland. Ze zit nu in vwo 3. Ze krijgt voor het eerst Frans. Ze moet dus vwo 1 en 2 inhalen om mee te kunnen op het niveau van haar kl… Lees meer

 • Eric uit Oosterhout

  Deze studente zit in de brugklas HAVO en heeft moeite met Frans. Ze heeft net een proefwerkweek achter de rug en haar cijfer was heel laag.

 • Kristina uit Oudewater

  Kristina zit in het 3e jaar roc vacansoleil leisure accademy in Nieuwegein. Ze heeft in januari examens van alle vaardigheden en heeft daarbij hulp nodig. De grammatica bijspijkeren en … Lees meer

 • Maurice En Jolanda uit Rotterdam

  Maurice en jolanda verhuizen over 2 maand naar Frankrijk en willen graag hun kennis van de Franse taal verbeteren. De focus ligt op begrijpen en praten. Zijn voorkennis is beperkt tot d… Lees meer

 • Eyinga uit Wijk en Aalburg

  Deze student werkt parttime voor een Frans bedrijf en kan enkel de basis. Hij wil zijn niveau naar een hoger niveau tillen (B1/B2) en wil daarom een bijlesdocent die hem hierbij helpt.

 • Joyce uit Menen

  Leerling 3e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Nederlands en Frans.

 • Yacout uit Dendermonde

  Leerling 2e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Noortje uit Hombeek

  Studente 1e bachelor HR heeft begeleiding nodig bij het herexamen Frans (16/08).

 • Britt uit Teteringen

  Britt uit 6 vwo heeft eind februari een spreekexamen Frans, en rond april ook een leesexamen. Op het spreekexamen krijgt ze een stripverhaal waarover ze ze moet kunnen vertellen aan de … Lees meer

 • Olivier uit Waddinxveen

  Olivier zit in de eerste klas van het Gymnasium en heeft wat moeite met Frans, vooral de grammatica, luister- en schrijfvaardigheid. Graag zou ze wat bijles willen om haar zelfvertrouwe… Lees meer

 • Nicolas uit Breda

  Bijlessen Frans gezocht voor moeder (47) en zoon (13) samen aan huis te Breda. De jongen zit op 1 mavo-havo en heeft moeite om Frans te leren. Op school gebruikt hij het boek Libre Ser… Lees meer

 • Thomas uit Oud-Beijerland

  Thomas zit in 4 VWO Tweetalig Onderwijs (Engels). Hij zoekt hulp van een docent Frans. Zijn basiskennis Frans is immers onvoldoende, en dit resulteert in onzekerheid en moedeloosheid.

 • Demet uit Rotterdam

  Demet wil graag bijlessen Frans krijgen omdat hij veel interesse heeft in de taal. Waar hij graag naartoe wil groeien is een goede basis en daarbij ook het lef om een korte conversatie … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.