Bijles Mechanica‑dynamica in Zoeterwoude

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Charlotte

Leiderdorp

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles mechanica-dynamica met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiderdorp
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

mechanica-dynamica

Sien

Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Sien

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om anderen te helpen en om mijn kennis te delen. Ik studeer op dit moment Russisch en heb een propedeuse van Kunstzinnige Therapie behaald. Ik help studenten graag met moeilijkheden met Russische grammatica en uitspraak, kunstgeschiedenis, schilderen, tekenen en met de antroposofische kijk op de mens en geneeskunde.

Leiden

mechanica-dynamica

Richard

Oegstgeest

Bachelor / HBO

Hogeschool Leiden

HBO Toegepaste Psychologie

Bijles mechanica-dynamica met Richard

Ik geef bijles om leerlingen te coachen in hun studieloopbaan. Wiskunde is een vak waar ik zelf het nodige van af weet en daarom wil ik die kennis ook graag delen met leerlingen.

Oegstgeest
HBO Toegepaste Psychologie
Bachelor / HBO, Hogeschool Leiden

mechanica-dynamica

Michiel

Leiden

Bijles mechanica-dynamica met Michiel

Hierbij ter verduidelijking: filosofie is mijn hoofdvak! Menig leerling heeft behoefte (o.a. door overvolle programma's / klaslokalen) om in kleine groepen of individueel onderwijs te genieten. Lesstof verankert zich beter, waardoor de leerling minder stress ervaart en resultaten zullen verbeteren.

Leiden

mechanica-dynamica

Frank

Leiden

Master / WO

Universiteit Utrecht

Geschiedenis

Bijles mechanica-dynamica met Frank

Sinds begin dit jaar ben ik volledig afgestudeerd en op zoek naar een baan. In de tussentijd wil ik graag weer nuttig bezig zijn en daarom heb ik mijn oog laten vallen op het geven van bijles. Ik heb al eerder (klassikaal) bijles gegeven en ik weet hoe nuttig het werk kan zijn. Het lijkt mij dan ook leuk om mijn kennis en vaardigheden weer in dienst te stellen van anderen! Als gediplomeerd historicus, gespecialiseerd in o.a. politiek, zou ik goed bijles kunnen geven in geschiedenis (op alle niveaus: basis-, voortgezet- en wetenschappelijk onderwijs) en maatschappijleer (voortgezet onderwijs). Daarnaast heb ik ervaring met thesis- of scriptiebegeleiding. Met mijn brede algemene ontwikkeling, kritische blik en goede kijk op lay-out kan ik zeker van dienst zijn!

Leiden
Geschiedenis
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Riëlle

Zoetermeer

Bijles mechanica-dynamica met Riëlle

Na mijn studie Communicatie en MultiMediadesign heb ik ervaring opgedaan als Online Content manager in Den Haag. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk de website en webshop van Samsung Benelux onderhouden, verschillende uitingen vormgeven en webteksten voor (de belangrijkste) mobiele divisies schrijven. Ik ben een creatieve duizendpoot. Mijn passie is vormgeven en ik heb een zeer brede kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator. Deze kennis heb ik voornamelijk tijdens mijn studie vormgeven op het Grafisch Lyceum Rotterdam vergaard. Tijdens mijn huidige werkzaamheden zag ik dat collega's veel moeite hadden met Photoshop. Voor die collega's heb ik Photoshop workshops georganiseerd. Zij hebben erg veel in korte tijd opgestoken. Met een groep werken en een doel bereiken vind ik erg leuk.

Zoetermeer

mechanica-dynamica

Melko

Leiden

Professioneel / Volwassen

Vrije Universiteit Amsterdam

Doctoraat theologie

Bijles mechanica-dynamica met Melko

Ik ben op het moment bezig met promotieonderzoek en ben daarnaast graag op andere manieren met kennis bezig. Bovendien geeft het ook voldoening om les te geven. Ik heb ook de ambitie om in de toekomst in het onderwijs werkzaam te zijn.

Leiden
Doctoraat theologie
Professioneel / Volwassen, Vrije Universiteit Amsterdam

mechanica-dynamica

Monique

Leiden

Master / WO

Leiden universiteit

Master Lerarenopleiding Engels

Bijles mechanica-dynamica met Monique

Ik heb al een aantal jaar bijles gegeven, en dit is me altijd ontzettend goed bevallen. Het is fijn om, in tegenstelling tot in de normale klasopstelling, echt de aandacht voor een leerling en zijn of haar 'problemen' te kunnen voorzien. Het is altijd een leuke ervaring wanneer deze leerling, na veel uitleggen en geduld, laat blijken dat hij of zij het begrepen heeft.

Leiden
Master Lerarenopleiding Engels
Master / WO, Leiden universiteit

mechanica-dynamica

Roy

Alphen aan den Rijn

Bachelor / HBO

De Haagse Hogeschool

Interactieve media

Bijles mechanica-dynamica met Roy

Vanuit mijn eerste opleiding (Multimedia vormgeven, MBO) aan het Grafisch Lyceum in Utrecht heb ik leren werken met het complete Adobe pakket. Vervolgens ben ik verder gaan studeren aan de Haagse Hogeschool (Communicatie en Multimedia Design, HBO). Gedurende deze studies heb ik vijf jaar lang gewerkt bij een drukkerij als grafisch vormgever. De kennis die ik heb opgedaan geef ik graag door aan anderen. Ik vind het prachtig als mensen het beginnen te begrijpen en de mogelijkheden gaan inzien.

Alphen aan den Rijn
Interactieve media
Bachelor / HBO, De Haagse Hogeschool

mechanica-dynamica

Laura

Leiden

Bachelor / HBO

Rijksuniversiteit Leiden

Chinastudies

Bijles mechanica-dynamica met Laura

Ik vind het erg leuk om andere mensen iets bij te brengen en/of ze te helpen dingen beter te begrijpen. Daarnaast ben ik van plan om na mijn studie docent Chinees te worden en dit is dan een goede manier om alvast wat ervaring op te doen.

Leiden
Chinastudies
Bachelor / HBO, Rijksuniversiteit Leiden