Bijles Biologie in Zoeterwoude

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

biologie

Jurrian

Delft

Master / WO

Wageningen Universiteit

Molecular Life Sciences

Bijles biologie met Jurrian

Ik ben in de laatste fase van mijn promotie aanbeland en heb wat meer tijd vrij in de avonden. Ik wil daarom weer eens wat bijlessen gaan geven. Ik ben op zoek naar bijles opdrachten voor leerlingen van havo en vwo, hbo'ers en universitaire studenten in de regio Delft in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde), biologie en Engels.

8,5/10

Delft
Molecular Life Sciences
Master / WO, Wageningen Universiteit

biologie

Hugo

Leiden

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biology

Bijles biologie met Hugo

Op de middelbare school heb ik zelf ook bijles gehad in de vorm van huiswerkbegeleiding, zij hadden mij geholpen met diverse vakken waar ik moeite mee had. Bijles geven is een leuke bijbaan die goed te combineren is met studeren.

Leiden
Biology
Bachelor / HBO, Wageningen University

biologie

Femke

Leiden

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Criminologie en Psychologie

Bijles biologie met Femke

Ik vind het leuk om te zien hoe je iemand kan helpen met het halen van zijn of haar school en de kleine momentjes van vooruitgang samen te kunnen vieren. Ik heb op de middelbare school ook drie jaar lang bijles gegeven en ik kreeg er veel voldoening door. Daarnaast heb ik het altijd al leuk gevonden om met kinderen te werken.

Leiden
Criminologie en Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

biologie

Mohamed

Zoetermeer

Master / WO

Vrije Universiteit van Amsterdam

Biomedical Sciences

Bijles biologie met Mohamed

Wat voor mij deze bijlessen zo bijzonder maakt is het 1 op 1 contact wat ik met mijn bijlesleerlingen heb en dat ik hierdoor een kind persoonlijk kan helpen met de lesstof. Hierdoor kan ik dus een leermethode aanleren die op maat is van de leerling zelf.

Zoetermeer
Biomedical Sciences
Master / WO, Vrije Universiteit van Amsterdam

biologie

Charlotte

Leiderdorp

Master / WO

Universiteit Leiden

Geneeskunde

Bijles biologie met Charlotte

Ik vind het leuk om leerlingen te motiveren (ook als het even tegen zit) en om moeilijke stof behapbaar te maken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen!

Leiderdorp
Geneeskunde
Master / WO, Universiteit Leiden

biologie

Ana

Leiderdorp

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam

Bijles biologie met Ana

Ik vind het leuk om 1 op 1 les te geven aan studenten. Naast de lesstof is er ook altijd even ruimte om te praten over de dagelijkse bezigheden. Op deze manier maak ik kennis met de student en kan ik mijn leswijze beter afstemmen op de persoonlijke behoefte van de student.

Leiderdorp
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam

biologie

Melko

Leiden

Professioneel / Volwassen

Vrije Universiteit Amsterdam

Doctoraat theologie

Bijles biologie met Melko

Ik ben op het moment bezig met promotieonderzoek en ben daarnaast graag op andere manieren met kennis bezig. Bovendien geeft het ook voldoening om les te geven. Ik heb ook de ambitie om in de toekomst in het onderwijs werkzaam te zijn.

Leiden
Doctoraat theologie
Professioneel / Volwassen, Vrije Universiteit Amsterdam

biologie

Rozita

Leiden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles biologie met Rozita

Sinds de middelbare school gaf ik al bijles aan zowel HAVO eindexamenleerlingen als VWO-leerlingen. Ik vind het erg leuk om (verschillende) manieren te bedenken om aan een leerling duidelijk te maken hoe je tot een oplossing van een som komt. Ik help graag de leerlingen om een 'stijl' van leren te ontwikkelen die goed bij hen past. Ik heb gemerkt dat studenten daar erg mee worstelen met name bij exacte vakken. Door stappenplannen te maken zorg je voor structuur en duidelijkheid. Ik vind het erg mooi om leerlingen te kunnen helpen met het ontwikkelen van een goed studiegedrag waar zij later ook van kunnen profiteren. Sinds ik mijn bachelor Farmacie heb, help ik ook hbo-studenten, zo kan ik zelf mijn kennis onderhouden.

9,2/10

Leiden
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

biologie

Lotte

Leiden

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Psychologie

Bijles biologie met Lotte

Persoonlijk vind ik het erg leuk om progressie met leerlingen te boeken op welk (vak)gebied dan ook. Een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen/jong volwassenen is dan ook de hoofdreden voor mij om bijles te geven!

Leiden
Psychologie
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

biologie

Ruben

Leiden

Bijles biologie met Ruben

Zelf heb ik in mijn laatste twee middelbare schooljaren bijles gehad voor wiskunde, het vak lag mij gewoon niet en de docent zelf was niet van plan om iets aan je uit te leggen. Ik heb toen via via bij een oude gepensioneerde wiskundeleraar bijles gehad, de bijles was prettig en ik het zodoende daarmee ook gehaald. Alleen het was nog steeds een oude man die soms wat vervelend uit de bocht kon komen. Persoonlijk had ik het prettiger gevonden als ik bij een wellicht wat jonger persoon bijles had, je staat dan toch iets meer op één vlak en bent wat meer geneigd te gaan vragen aan de betreffende persoon. Waarom ik bijles wil geven, dat is voor mij een manier om enerzijds mijn eigen geheugen op peil te houden, maar anderzijds is het ook leuk om te doen. Als de leerling de stof niet snapt via de ene manier, dan is het de taak aan de docent een andere manier te vinden, die ervoor zorgt dat het wel klikt. Juist dit vind ik leuk om te doen, het zoeken naar een 'out of the box solution' en zodoende die leerling kunnen bijstaan met zijn stof.

Leiden