Bijles Spaans in Vlieland

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

9000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of in persoon
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Spaans

Diana

Velsen-Noord

MAVO / HAVO

High School Colombia

Academic

Bijles Spaans met Diana

Ik geef graag bijles en privé Spaanse les gecombineerd met mijn opleiding als Nationaal gids. Ik heb een passie voor het onderwijzen van de Spaanse taal aan verschillende leeftijden.

Velsen-Noord
Academic
MAVO / HAVO, High School Colombia

Spaans

Selina

Alkmaar

Bachelor / HBO

Bijles Spaans met Selina

Lezen heb ik altijd erg leuk gevonden. Literatuur en Grammatica hebben mij altijd gefascineerd, daarom houd ik mij graag hiermee bezig. Ik vind het belangrijk om de taal goed te spreken, zodat de er een goede communicatie met de anderen kan ontstaan. Het feit om aan andere mensen Spaans te leren vind ik erg mooi en uitdagend. Ik denk dat ik deze functie goed kan verrichten. Daarom heb ik erg enthousiast gereageerd toen ik hoorde van deze vacature.

Alkmaar
Bachelor / HBO,

Spaans

Maria

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Bijles Spaans met Maria

Ik wil graag les aan kinderen geven, en vind dit een mooie manier om naast mijn stage ervaring op te doen. Ik ben zelf Spaans en geef al bijles aan verschillende van mijn vrienden. Ik vind het daarom leuk en interessant om bijles Spaans te geven. Ik loop nu stage in groep 8, en daarom vind ik het ook leuk om bijles in het basisonderwijs te geven.

Alkmaar
VWO / Gymnasium,

Spaans

Geertje

Makkum Fr

Bachelor / HBO

ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie

Bijles Spaans met Geertje

De Spaanse taal is mijn grote passie. Mijn kennis van het Spaans is op near-native niveau, doordat ik 15 jaar lang in Spanje heb gewoond en gewerkt. Al een aantal jaren mag ik de cursussen Spaans voor een universiteit verzorgen. Ook heb ik in het voorjaar van 2014 een individuele taaltraining aan een vwo-leerling gegeven en in 2016 intensieve begeleiding aan een studente Hogere Hotelschool via BijlesHuis. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met het leren van deze taal en ze er enthousiast voor te maken.

Makkum Fr
HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie
Bachelor / HBO, ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

Spaans

Maria N.

Koog aan de Zaan

Bachelor / HBO

Universiteit

Studie Communicatiewetenschappen

Bijles Spaans met Maria N.

In mijn werk identificeer ik mezelf als een liefhebber en verspreider van het Spaans, mijn moedertaal. Dankzij mijn studie en werkervaring in Latijns-Amerika en Europa kan ik veel van de diversiteit van het Spaans aanbieden, in mijn lessen. Lesgeven is voor mij momenten delen en kennis uitwisselen met mensen. Het is een passie, maar ook een genot.

Koog aan de Zaan
Studie Communicatiewetenschappen
Bachelor / HBO, Universiteit

Spaans

Katherine

Alkmaar

Master / WO

Bijles Spaans met Katherine

Ik geef graag Spaanse les op verschillende niveaus en heb meer dan 10 jaar ervaring als native docente Spaans in Nederland.

Alkmaar
Master / WO,

Spaans

Elizabeth

Koog aan de Zaan

Master / WO

Buitenlandse universiteit

universitaire gaard in onderwijs

Bijles Spaans met Elizabeth

Na mijn universitaire opleiding in onderwijs (aan één van de meest gerenomeerde instituten in Peru) heb ik zowel in Nederland als in Peru brede ervaring in het onderwijs opgedaan. Ik heb in Peru en in Nederland meerdere jaren voor de klas gestaan, zowel in het reguliere onderwijs als in het volwassenenonderwijs. De afgelopen 1,5 jaar in Peru heb ik als consultant voor het ministerie van onderwijs leermiddelen voor de middelbare school ontwikkeld. Hier draaide het met name om het gebruik van de juiste leermiddelen te bevorderen en het opleiden van docenten. Mede hierdoor ben ik geïnspireerd om aan middelbare scholieren les te geven. Spaans is ondertussen enorm gegroeid als wereldtaal en ik wil dan ook graag helpen de Nederlandse jeugd hiervoor enthousiast te maken, zodat er zich later voor hen meer deuren openen. Door mijn ervaring en ruime kennis van methodes en lesmateriaal, heb ik in mijn Spaanse lessen de studenten altijd weten te stimuleren en inspireren.

Koog aan de Zaan
universitaire gaard in onderwijs
Master / WO, Buitenlandse universiteit

Spaans

AnneMarie

Amsterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool Inholland Diemen

M.O. Frans, handels-economische variant

Bijles Spaans met AnneMarie

Ik heb de afgelopen twaalf jaar in Chili gewoond en ben daar werkzaam geweest als lerares Engels. Ik vond dat erg plezierig om te doen en het ging me ook goed af. Nu ik weer terug ben in Nederland, vind ik het leuk om door te gaan met lesgeven, en ik denk dat bijles daarvoor zeer geschikt is. Ik heb al bijles Spaans gegeven.

Amsterdam
M.O. Frans, handels-economische variant
Bachelor / HBO, Hogeschool Inholland Diemen

Spaans

Juana

Dronten

Bachelor / HBO

Bijles Spaans met Juana

Ik geef inmiddels al 15 jaar les als docente Spaans in het volwassenenonderwijs. Ik vind het leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan door nu les te geven aan jongeren. Ik ben onder andere goed in het overbrengen van grammatica, wat ik doe d.m.v. alternatieve lesmethoden zoals spelletjes en veel praktijkvoorbeelden.

Dronten
Bachelor / HBO,

Spaans

Majella

Beemster

Bachelor / HBO

Hogeschool UVA Utrecht lerarenopleiding

Bijles Spaans met Majella

Alle lessen die ik geef zijn in de avonduren. Ik heb veel ervaring met studenten van MBO en HBO opleidingen. Ik heb eigen vervoer en ben dus flexibel in te zetten.

Beemster
Bachelor / HBO, Hogeschool UVA Utrecht lerarenopleiding