Bijles Recht in Vlieland

Krijg vandaag nog bijles recht op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

recht

Amélie

Amsterdam

Bachelor / HBO

Université de Genève

Relations internationales et droit

Bijles recht met Amélie

Ik vind het belangrijk om te helpen bij het leren van een taal of een vak. Het is een plezier voor mij om iemand te helpen verbeteren. Ik heb met studenten van 8 tot 25 jaar gewerkt, van verschillende nationaliteiten. Het was altijd een aangename ervaring om de student te helpen.

Amsterdam
Relations internationales et droit
Bachelor / HBO, Université de Genève

recht

Adinda

Haarlem

Master / WO

Vrije Universiteit Amsterdam

Rechtsgeleerheid

Bijles recht met Adinda

Ik ben werkzaam bij landelijk opleidingscentrum voor rechters en officieren van justitie in opleiding. Daarnaast geef ik les op middelbare scholen in recht, onder het vak Maatschappijleer. Ik ben afgestudeerd in Strafrecht en Intellectueel eigendom & ICT. Ik geef bijlessen Nederlands, recht en scriptiebegeleiding.

10/10

Haarlem
Rechtsgeleerheid
Master / WO, Vrije Universiteit Amsterdam

recht

Sophie

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Privaatrechtelijke Rechtspraktijk

Bijles recht met Sophie

Hi! Ik ben een enthousiaste Amsterdamse jurist. Ik vind alles rondom taal leuk en boeiend, en kan je goed helpen bij Nederlands en Engels. Ik heb veel ervaring met het schrijven van (lange) stukken tekst zoals memo's of scripties door mijn ervaring in de advocatuur. Ik heb daarnaast met veel plezier altijd opgepast bij gezinnen met meerdere kinderen.

Amsterdam
Privaatrechtelijke Rechtspraktijk
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

recht

Thom

Emmeloord

Bijles recht met Thom

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te helpen bij hun huiswerk. Daarnaast kan ik ook informatie goed overdragen.

Emmeloord

recht

Vincent

Amsterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Bijles recht met Vincent

Onlangs ben ik afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid en Filosofie. Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik behaald aan de Universiteit van Amsterdam en mijn beide masters, Encyclopedie en filosofie van het recht en Philosophy of Law, aan de Universiteit Leiden. Bijles geven in onder andere Rechten, Scriptiebegeleiding, Oud-Grieks en Latijn sluit daar goed bij aan. Tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en ook nog daarna, heb ik bovendien als repetitor gewerkt voor Capita Selecta Studieondersteuning. In dat verband heb ik meerdere tentamentrainingen gegeven in verschillende vakken, namelijk in Goederenrecht, Ondernemingsrecht, Strafrecht en Algemene rechtsleer. Op die manier heb ik ook al enige ervaring opgedaan met lesgeven. Ook kan ik zeggen dat ik er goed in ben om moeilijke problemen helder en inzichtelijk te maken en dat ik er plezier in heb om anderen iets te leren. Omgekeerd vind ik het ook leuk om iets van anderen te leren en door hun vragen aan het denken gezet te worden. Verder ben ik graag bereid om iemand te helpen en houd ik me altijd aan mijn afspraken. Bijles geven in onder meer rechten en klassieke talen vind ik dan ook erg dankbaar werk om te doen.

Amsterdam
Master / WO, Universiteit Leiden

recht

Juliette

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

International and European law: European Union Law

Bijles recht met Juliette

Jaren geleden gaf ik huiswerkbegeleiding. De kinderen die de huiswerkbegeleiding volgden hadden verschillende redenen, zoals concentratieproblemen. Deze ervaring heeft mij veel geleerd, waaronder dat ik zelf veel plezier haal uit het feit dat je mensen kan helpen hun motivatie terug te vinden als het gaat om hun studie. Het was erg fijn om te merken dat er een vertrouwensband werd gecreëerd tijdens de begeleiding, en dat ze zich open stelden en ook daadwerkelijk de oplossingen die werden aangedragen doorvoerden. Daarnaast heb ik nog een periode aan de universiteit les gegeven als studentdocent in het vak Europees Recht. Deze lessen waren uiteraard bedoeld voor de studenten, en waren dus oudere mensen dan tijdens mijn eerste ervaring. Ik heb in deze periode geleerd dat wanneer je goed luistert naar waar de moeilijkheden van een student liggen en de tijd ervoor uittrekt om, desnoods één-op-één, zo goed moeilijk de stof probeert uit te leggen, dit wonderen kan doen. Ik geloof daarom ook dat bijles geven in de meeste gevallen alleen maar positief kan uitpakken zolang je er de tijd voor neemt en passie voor hebt.

Amsterdam
International and European law: European Union Law
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

recht

Bart

Castricum

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Bijles recht met Bart

Doceren en het aanleren van kennis en vaardigheden doe ik al vrijwillig bij een kennis, en tot nu toe gaat het mij goed af. Het geeft mij ook veel voldoening om iemand het ´eureka´-moment te laten beleven, oftewel het moment dat alles op zijn plaats valt en het zelfvertrouwen van die persoon omtrent dat onderwerp enorm toeneemt.

Castricum
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

recht

Petra

Leeuwarden

VWO / Gymnasium

NHL hogeschool

Bijles recht met Petra

Tijdens een stage hielp ik twee leerlingen die verschillende problemen hadden. Leerlingen zijn je dankbaar en juist het moment waarop je ziet dat het kwartje valt is onbetaalbaar.

Leeuwarden
VWO / Gymnasium, NHL hogeschool

recht

Macy

Lelystad

Bijles recht met Macy

Werken als bijlesdocent is een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierige, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie breng ik graag over op anderen. Ik geloof dat wanneer de klik tussen docent en leerling goed zit, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen bijles gegeven op de middelbare school.

Lelystad

recht

Tara

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Tara

Ik ben recent afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb mijn master Nederlands recht met succes afgerond. Ik zou graag bijles willen geven aan HBO- MBO rechten studenten. Ik ben van mening dat ik de kennis bezit om deze studenten de stof goed uit te leggen. Tijdens mijn periode bij de Rechtswinkel Groningen heb ik geleerd dat ik zeer betrokken ben bij het geven van juridisch advies aan cliënten. Ik heb geleerd goed naar de cliënt te luisteren, geduld te hebben, opzoek te gaan naar het beste resultaat en vervolgens de cliënt op een rustige en vereenvoudigde manier de stof uit te leggen. Ik ben van mening dat deze eigenschappen tevens van belang zijn om een student zo rustig en goed mogelijk de stof op zijn niveau uit te leggen. Doordat ik zelf enthousiast ben over mijn vakgebied ben ik ervan overtuigd dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen op de studenten en ze te motiveren tot het beste haalbare resultaat. Tevens zou ik een student goed kunnen begeleiden tijdens het schrijven van zijn scriptie. Ik heb mijn master scriptie in drie maanden geschreven en succesvol afgerond. Ik weet dat het schrijven van een scriptie veel stres kan opleveren. Op tijd en goed plannen is een vaardigheid die ik goed beheers. Ook de controle van de schrijfvaardigheid van het stuk zou ik goed kunnen uitvoeren. Tijdens mijn studie en voornamelijk tijdens het schrijven van mijn scriptie ben ik hier op getraind. Ik weet als geen ander, hoe precies en foutloos je scriptie moet zijn.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen