Bijles Recht in Littenseradiel

Krijg vandaag nog bijles recht op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

recht

Jesper

Groningen

Master / WO

Rijksuniversiteit Groningen

Propedeuse Rechtsgeleerdheid

Bijles recht met Jesper

In tijden van corona is het lastig voor studenten/leerlingen om goed gemotiveerd te blijven. Dit is voor mij de grootste beweegreden geweest me aan te melden bij BijlesHuis. Ik wil graag gemotiveerd iemand mijn kennis overdragen.

Groningen
Propedeuse Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

recht

Britt

Groningen

Bachelor / HBO

Hanzehogeschool Groningen

HBO-Rechten

Bijles recht met Britt

Ik had altijd heel veel moeite exacte vakken, maar met de hulp van een bijles leraar heb ik toch mijn examens behaald! Ik zou graag hetzelfde willen betekenen voor anderen, maar dan uiteraard niet in de beta vakken.

Groningen
HBO-Rechten
Bachelor / HBO, Hanzehogeschool Groningen

recht

Sharene

Hoogeveen

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Sharene

Ik geef graag bijles omdat ik al positieve ervaring heb met het uitleggen van stof aan medestudenten. Ook beleef ik er veel plezier aan om complexe vraagstukken op een meer simpele manier uit te leggen.

Hoogeveen
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

recht

Marthe

Groningen

Bijles recht met Marthe

Mijn naam is Marthe, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Groningen. Ik studeer Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik werk voor Vluchtelingenwerk op een asielzoekerscentrum. Naast mijn studie en werk heb ik nog genoeg tijd over om een paar uur per week bijles te geven. Ik heb dit vaker gedaan, en doe dit altijd met veel plezier. Ik ben begaan met kinderen en tieners en kan mij goed in hen inleven. Hierdoor kan ik goed contact maken met jongeren, wat mijns inziens nodig is voor het geven van bijles. Ik ben sociaal, enthousiast en geduldig. Ik ben van mening dat geduld een belangrijke eigenschap is voor iemand die bijles geeft. Door een geduldige (niet te verwarren met afwachtende) houding aan te nemen bouw je een band op met degene die je les geeft en zal deze zich makkelijker met vragen tot je richten en de stof beter in zich opnemen. Ik zou het heel leuk vinden om aan de slag te gaan als bijlesdocente en hoor graag van u!

Groningen

recht

Thom

Emmeloord

Bijles recht met Thom

Ik heb het altijd leuk gevonden om anderen te helpen bij hun huiswerk. Daarnaast kan ik ook informatie goed overdragen.

Emmeloord

recht

Mikael

Groningen

Master / WO

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Mikael

De reden waarom ik bijles wil geven is voor mij ten eerste omdat ik graag 1-op-1 werk met leerlingen. Deze rol vervulde ik min of meer al in mijn middelbare schooltijd, waar ik waar mogelijk klasgenoten hielp om de lesstof beter te begrijpen. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld als voetbaltrainer al tijdelijk met jongeren gewerkt en beleef ik er veel plezier aan om samen vooruitgang te boeken. Bovendien is het een uitstekende manier om de stof die ik in de middelbare school, inmiddels een tijdje geleden, heb geleerd, weer op te frissen en de daar opgedane kennis te gebruiken om een nieuwe generatie scholieren te helpen. Als aanvulling op de opties hierboven, wil ik ook nog aangeven dat ik bijles kan geven in Oud-Grieks, wat voor mij een van de favoriete vakken was op de middelbare school en ik uit ervaring weet dat het voor vele leerlingen een struikelblok kan vormen.

Groningen
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

recht

Petra

Leeuwarden

VWO / Gymnasium

NHL hogeschool

Bijles recht met Petra

Tijdens een stage hielp ik twee leerlingen die verschillende problemen hadden. Leerlingen zijn je dankbaar en juist het moment waarop je ziet dat het kwartje valt is onbetaalbaar.

Leeuwarden
VWO / Gymnasium, NHL hogeschool

recht

janny

Groningen

Bijles recht met janny

Door het lesgeven van de StudieStartGroepen aan eerstejaars rechten studenten, tijdens mijn derde jaar Nederlands recht aan Rijksuniversiteit Groningen, heb ik al een voorzichtig kijkje mogen nemen in het bijstaan van de studenten met al hun vragen. Mijn taak was om de eerstejaars studenten op te leiden en ze juridische vaardigheden bij te brengen. Tevens was ik mentor voor twee volle klassen studenten. Elke week meerdere keren presenteren, informatie geven en de studenten met allerlei vragen verder helpen was een behoorlijke uitdaging maar vooral enorm leuk. Het was dan ook erg jammer dat het semester voorbij was en ik de studenten niet meer bij kon staan met raad en daad. De functie bijlesdocent en/of huiswerkbegeleider sluit hier echter perfect op aan. Ik werd dan ook direct enthousiast - dat deze mogelijkheid werd aangeboden - om op een vergelijkbare manier leerlingen bij te staan. Opnieuw studenten enthousiasmeren over de studie, tips geven, begeleiding bieden, maar wellicht ook coachen en helpen met de planning van de studie wil ik dan ook zeker niet aan mij voorbij laten schieten. Tijdens de cursus managementvaardigheden aan de Rijksuniversiteit Groningen werd mij al enigszins de werking, effect en belang van goede communicatieve vaardigheden bijgebracht. Mezelf hierin verder verdiepen en ontwikkelen door niet alleen de leerlingen op een correcte manier op weg te helpen, maar ook de diversiteit aan vragen die me te wachten staat en hierop zo goed mogelijk antwoord geven, grijp ik graag met beide handen aan. Nu wil ik mezelf daarom ook graag inzetten om de leerlingen optimaal van dienst te zijn en op mijn beurt een luisterend oor en hulp te zijn. Uiteindelijk mee mogen maken dat de leerlingen de doelen behalen lijkt mij een mooie waardering op het werk. Doordat ik weet hoe fijn het kan zijn de studenten verder te helpen in de studie, ben ik van mening dat dit werk een mooie bijdrage kan zijn in mijn studiejaren en ik er vooral veel voldoening uit zal halen.

Groningen

recht

Macy

Lelystad

Bijles recht met Macy

Werken als bijlesdocent is een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierige, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie breng ik graag over op anderen. Ik geloof dat wanneer de klik tussen docent en leerling goed zit, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen bijles gegeven op de middelbare school.

Lelystad

recht

Micheline

Dronten

Bijles recht met Micheline

Ik geef reeds 20 jaar met plezier bijles, van lagere schoolbegeleiding tot totale examenbegeleiding, dat wil zeggen, alle vakken en bijbehorende huiswerkbegeleiding en examentraining.

Dronten