Bijles Mechanica‑dynamica in Veghel

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Thijs

Schijndel

Bachelor / HBO

Avans hogeschool 's-Hertogenbosch

Werktuigbouwkunde

Bijles mechanica-dynamica met Thijs

Mijn ervaring is dat wanneer de docent bepaalde dingen uitlegt, of voordoet, dit erg logisch is en niet al te moeilijk. Het was echter iets heel anders wanneer ik zelf de problemen moest oplossen en ik heb gemerkt dat dit voor meer studenten geldt. Het kan lastig zijn om de stof echt te snappen zonder hulp en ik zou graag studenten willen helpen hierin. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer de studenten de stof eindelijk snappen nadat ze enorm veel moeite hebben gedaan.

Schijndel
Werktuigbouwkunde
Bachelor / HBO, Avans hogeschool 's-Hertogenbosch

mechanica-dynamica

Noël

Uden

Master / WO

Katholieke Universiteit Leuven

Meertalige Communicatie

Bijles mechanica-dynamica met Noël

In de eerste plaats ben ik een bijzonder gedreven persoon en native speaker van het Engels. Ik begin altijd vol enthousiasme aan een nieuw project en bijt me daarin vast tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Ik ben een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben ik echter ook een creatief en flexibel persoon die steeds een pragmatische aanpak verkiest. Tijdens mijn studies en in mijn loopbaan heb ik al heel wat ervaring opgedaan, zowel wat betreft planning en organisatie alsook de omgang met studenten.

Uden
Meertalige Communicatie
Master / WO, Katholieke Universiteit Leuven

mechanica-dynamica

Milou

Uden

VWO / Gymnasium

HAN Nijmegen

Lerarenopleiding Engels

Bijles mechanica-dynamica met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis over andere vakken of kan ik helpen met plannen. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Uden
Lerarenopleiding Engels
VWO / Gymnasium, HAN Nijmegen

mechanica-dynamica

Nienke

Sint-Oedenrode

Bijles mechanica-dynamica met Nienke

Ik ben erg bekwaam in Engels, zowel lezen als schrijven zijn mij altijd probleemloos afgegaan, ik heb dan ook veel klasgenoten geholpen die worstelden met dit vak. Talen zijn altijd mijn sterkere kant geweest op de middelbare school. Tijdens mijn nieuwe studie heb ik erg veel geleerd over hoe je nu echt goed kan leren voor een tentamen/examen, ik wil dit dan ook overbrengen op leerlingen. De vakken Statistiek (vergelijkbaar met Wiskunde A) en biologie spelen een belangrijke rol in mijn huidige studie, daarom ben ik hier ook een stuk in vooruitgegaan sinds de middelbare school.

Sint-Oedenrode

mechanica-dynamica

Matijn

Heeswijk Dinther

VWO / Gymnasium

Gymnasium Bernrode

Bijles mechanica-dynamica met Matijn

Ik zoek een bijbaan die ik gemakkelijk naast mijn studie kan doen (3e jaars Biologie, Wageningen) en waarbij ik ook goed gebruik kan maken van mijn ervaring/opleiding. Bijles geven lijkt me wat dat betreft perfect aangezien het niet zo veel tijd hoeft te kosten en ik bovendien ook direct leerlingen kan helpen met mijn kennis.

Heeswijk Dinther
VWO / Gymnasium, Gymnasium Bernrode

mechanica-dynamica

Luuk

Uden

Bijles mechanica-dynamica met Luuk

Ik vind het erg leuk om met mensen bezig te zijn en om ze wat te leren. Zo ben ik ook voetbalcoach in de jeugd van een voetbalclub in mijn buurt.

Uden

mechanica-dynamica

Gino

Uden

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

Bijles mechanica-dynamica met Gino

Bijles is een prachtige manier om mijn kennis en vaardigheden als aankomend docent te oefenen en onder de loep te nemen. Daarnaast help ik graag mensen, vind ik sociaal contact erg leuk en wil ik graag ervaring opdoen.

Uden
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

mechanica-dynamica

Jay

Uden

Bijles mechanica-dynamica met Jay

In 2010-2011 heb ik een propedeuse leraar Nederlands behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, nadat ik mijn havo had afgesloten met een 9 voor Nederlands. Daarna heb ik vier jaar lang wekelijks essays geschreven aan de Radboud Universiteit, drie jaar lang in het Nederlands, een jaar in het Engels. Ik geloof dat ik over genoeg competenties beschik om een goede bijlesleraar Nederlands te zijn (en eventueel Engels en maatschappijleer).

Uden

mechanica-dynamica

Robin

Erp

Bijles mechanica-dynamica met Robin

Een persoon ondersteunen om zo zijn of haar talenten te vergroten, vind ik geweldig. Ik heb erg veel geduld en neem de tijd met mijn leerlingen. Ik ben leergierig en breng dat graag over naar anderen.

Erp

mechanica-dynamica

Manon

Uden

Bijles mechanica-dynamica met Manon

Ik heb Frans gestudeerd en heb veel ervaring in het onderwijs. Ook heb ik 15 jaar Franstalige commerciële dienstverlening verricht in het internationale bedrijfsleven. Sinds iets meer dan een jaar heb ik deze sector verlaten, maar ik mis het Frans en vind individueel of aan een kleine groep les geven erg leuk. Daarom geef ik graag bijles Frans.

Uden