Bijles Recht in Urk

Verbeter je recht vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

recht

Marja

Kootwijkerbroek

Master / WO

Henley Management College

Executive Certificate MBA

Bijles recht met Marja

Studying can sometimes be a lonely and daunting task that gnaws at your self-esteem and leaves you feeling overwhelmed and stuck. I've had a number of clients I helped through the process of completing their PhD or MBA's. I'm good at inspiring people to look beyond the immediate obstacles and find solutions to achieve the results they're looking for.

Kootwijkerbroek
Executive Certificate MBA
Master / WO, Henley Management College

recht

Willem

Utrecht

PhD

Universiteit Leiden

masterstudie filosofie, masterstudie rechten

Bijles recht met Willem

Het overdragen van kennis inspireert mij. Met name ook de interactie die hieruit volgt. Leren om te leren. Zelf heb ik gestudeerd aan de universiteit Leiden en achtereenvolgens de volgende studies gevolgd en afgerond: rechtsgeleerdheid (bachelor) rechtsfilosofie (master), filosofie (pre-master en master).

Utrecht
masterstudie filosofie, masterstudie rechten
PhD, Universiteit Leiden

recht

Anne

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Anne

Naast mijn studie heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Tijdens de bijles merkte ik dat ik goed problemen kan analyseren en uitleggen. Ik ben analytisch sterk, kan goed uitleggen en ben geduldig. Deze vaardigheden wil ik graag inzetten om scholieren/studenten die moeite hebben met hun vakken/studie te helpen en te begeleiden.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen

recht

Vincent

Amsterdam

Master / WO

Universiteit Leiden

Bijles recht met Vincent

Onlangs ben ik afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid en Filosofie. Mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik behaald aan de Universiteit van Amsterdam en mijn beide masters, Encyclopedie en filosofie van het recht en Philosophy of Law, aan de Universiteit Leiden. Bijles geven in onder andere Rechten, Scriptiebegeleiding, Oud-Grieks en Latijn sluit daar goed bij aan. Tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en ook nog daarna, heb ik bovendien als repetitor gewerkt voor Capita Selecta Studieondersteuning. In dat verband heb ik meerdere tentamentrainingen gegeven in verschillende vakken, namelijk in Goederenrecht, Ondernemingsrecht, Strafrecht en Algemene rechtsleer. Op die manier heb ik ook al enige ervaring opgedaan met lesgeven. Ook kan ik zeggen dat ik er goed in ben om moeilijke problemen helder en inzichtelijk te maken en dat ik er plezier in heb om anderen iets te leren. Omgekeerd vind ik het ook leuk om iets van anderen te leren en door hun vragen aan het denken gezet te worden. Verder ben ik graag bereid om iemand te helpen en houd ik me altijd aan mijn afspraken. Bijles geven in onder meer rechten en klassieke talen vind ik dan ook erg dankbaar werk om te doen.

Amsterdam
Master / WO, Universiteit Leiden

recht

Juliette

Amsterdam

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

International and European law: European Union Law

Bijles recht met Juliette

Jaren geleden gaf ik huiswerkbegeleiding. De kinderen die de huiswerkbegeleiding volgden hadden verschillende redenen, zoals concentratieproblemen. Deze ervaring heeft mij veel geleerd, waaronder dat ik zelf veel plezier haal uit het feit dat je mensen kan helpen hun motivatie terug te vinden als het gaat om hun studie. Het was erg fijn om te merken dat er een vertrouwensband werd gecreëerd tijdens de begeleiding, en dat ze zich open stelden en ook daadwerkelijk de oplossingen die werden aangedragen doorvoerden. Daarnaast heb ik nog een periode aan de universiteit les gegeven als studentdocent in het vak Europees Recht. Deze lessen waren uiteraard bedoeld voor de studenten, en waren dus oudere mensen dan tijdens mijn eerste ervaring. Ik heb in deze periode geleerd dat wanneer je goed luistert naar waar de moeilijkheden van een student liggen en de tijd ervoor uittrekt om, desnoods één-op-één, zo goed moeilijk de stof probeert uit te leggen, dit wonderen kan doen. Ik geloof daarom ook dat bijles geven in de meeste gevallen alleen maar positief kan uitpakken zolang je er de tijd voor neemt en passie voor hebt.

Amsterdam
International and European law: European Union Law
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

recht

Petra

Leeuwarden

VWO / Gymnasium

NHL hogeschool

Bijles recht met Petra

Tijdens een stage hielp ik twee leerlingen die verschillende problemen hadden. Leerlingen zijn je dankbaar en juist het moment waarop je ziet dat het kwartje valt is onbetaalbaar.

Leeuwarden
VWO / Gymnasium, NHL hogeschool

recht

Yacine

Harderwijk

Professioneel / Volwassen

Bijles recht met Yacine

Erg veel motivatie om jongeren te helpen die moeite hebben met Engels, ik heb het persoonlijk altijd een leuk en interessant vak gevonden, hopelijk vinden de leerlingen dit ook na mijn bijles.

Harderwijk
Professioneel / Volwassen,

recht

Macy

Lelystad

Bijles recht met Macy

Werken als bijlesdocent is een uitdagende, maar zeker een leuke baan! Persoonlijk ben ik een leergierige, gemotiveerde student. Deze leergierigheid en motivatie breng ik graag over op anderen. Ik geloof dat wanneer de klik tussen docent en leerling goed zit, dat de rest vanzelf volgt. Ook ben ik de persoon naar wie mijn medestudenten en medeleerlingen (op de middelbare school) toekwamen om vragen te stellen. Ik heb dan ook regelmatig medeleerlingen bijles gegeven op de middelbare school.

Lelystad

recht

Micheline

Dronten

Bijles recht met Micheline

Ik geef reeds 20 jaar met plezier bijles, van lagere schoolbegeleiding tot totale examenbegeleiding, dat wil zeggen, alle vakken en bijbehorende huiswerkbegeleiding en examentraining.

Dronten

recht

Tara

Amsterdam

rijksuniversiteit Groningen

Bijles recht met Tara

Ik ben recent afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb mijn master Nederlands recht met succes afgerond. Ik zou graag bijles willen geven aan HBO- MBO rechten studenten. Ik ben van mening dat ik de kennis bezit om deze studenten de stof goed uit te leggen. Tijdens mijn periode bij de Rechtswinkel Groningen heb ik geleerd dat ik zeer betrokken ben bij het geven van juridisch advies aan cliënten. Ik heb geleerd goed naar de cliënt te luisteren, geduld te hebben, opzoek te gaan naar het beste resultaat en vervolgens de cliënt op een rustige en vereenvoudigde manier de stof uit te leggen. Ik ben van mening dat deze eigenschappen tevens van belang zijn om een student zo rustig en goed mogelijk de stof op zijn niveau uit te leggen. Doordat ik zelf enthousiast ben over mijn vakgebied ben ik ervan overtuigd dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen op de studenten en ze te motiveren tot het beste haalbare resultaat. Tevens zou ik een student goed kunnen begeleiden tijdens het schrijven van zijn scriptie. Ik heb mijn master scriptie in drie maanden geschreven en succesvol afgerond. Ik weet dat het schrijven van een scriptie veel stres kan opleveren. Op tijd en goed plannen is een vaardigheid die ik goed beheers. Ook de controle van de schrijfvaardigheid van het stuk zou ik goed kunnen uitvoeren. Tijdens mijn studie en voornamelijk tijdens het schrijven van mijn scriptie ben ik hier op getraind. Ik weet als geen ander, hoe precies en foutloos je scriptie moet zijn.

Amsterdam
, rijksuniversiteit Groningen