Bijles Mechanica‑dynamica in Uitgeest

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Dwight

Koog aan de Zaan

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Gametechnologie

Bijles mechanica-dynamica met Dwight

Ik heb op mijn middelbare school veel bijles gegeven en ik wil dit, nu ik mijn draai op de UU heb gevonden, verderzetten.

Koog aan de Zaan
Gametechnologie
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Emma

Beverwijk

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

University College

Bijles mechanica-dynamica met Emma

Ik heb op mijn middelbare school met veel plezier vier jaar lang bijles gegeven in verschillende vakken en ook algemene huiswerkbegeleiding. Dit wil ik graag blijven doen, omdat het mij veel voldoening geeft. Het leukste aan bijles geven vind ik het moment waarop de leerling de stof begint te snappen, en het keiharde werken beloond wordt met een mooi cijfer. Je kunt echt iets betekenen voor de leerling. Ik vind het uitleggen van stof leuk en ik ben geduldig. Iedere leerling leert en denkt anders, dus het is aan mij om mijn manier van uitleggen daarop aan te passen. Ook dit aspect maakt het werk leuk en afwisselend.

Beverwijk
University College
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Michelle

Heiloo

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Commerciële Economie

Bijles mechanica-dynamica met Michelle

Ik vind het belangrijk om mijn eigen kennis van vakken over te brengen aan andere mensen, zeker als ik deze mensen hiermee kan helpen.

Heiloo
Commerciële Economie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

mechanica-dynamica

Elizabeth

Zaanstad

Master / WO

Buitenlandse universiteit

universitaire gaard in onderwijs

Bijles mechanica-dynamica met Elizabeth

Na mijn universitaire opleiding in onderwijs (aan één van de meest gerenomeerde instituten in Peru) heb ik zowel in Nederland als in Peru brede ervaring in het onderwijs opgedaan. Ik heb in Peru en in Nederland meerdere jaren voor de klas gestaan, zowel in het reguliere onderwijs als in het volwassenenonderwijs. De afgelopen 1,5 jaar in Peru heb ik als consultant voor het ministerie van onderwijs leermiddelen voor de middelbare school ontwikkeld. Hier draaide het met name om het gebruik van de juiste leermiddelen te bevorderen en het opleiden van docenten. Mede hierdoor ben ik geïnspireerd om aan middelbare scholieren les te geven. Spaans is ondertussen enorm gegroeid als wereldtaal en ik wil dan ook graag helpen de Nederlandse jeugd hiervoor enthousiast te maken, zodat er zich later voor hen meer deuren openen. Door mijn ervaring en ruime kennis van methodes en lesmateriaal, heb ik in mijn Spaanse lessen de studenten altijd weten te stimuleren en inspireren.

Zaanstad
universitaire gaard in onderwijs
Master / WO, Buitenlandse universiteit

mechanica-dynamica

Anne

Castricum

Bachelor / HBO

Hogeschool InHolland Haarlem

Pabo

Bijles mechanica-dynamica met Anne

Na 6 jaar op een vaste basisschool gewerkt te hebben, heb ik 2 jaar geleden besloten om mijn horizon te verbreden. Daardoor ben ik op verschillende scholen als invalleerkracht werkzaam. Binnen het onderwijs vind ik het erg belangrijk dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau en op hun eigen tempo. Iedere leerling is anders en bewandelt een andere route naar het eindpunt. Door een leerling uit te dagen zelf oplossingen te zoeken op vraagstukken, leren zij hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen te vergroten. Doordat er in de klassen vaak veel kinderen zitten, is er minder tijd voor het individuele kind. Door bijlessen te geven kan ik mij hier wel op richten. Samen met de leerling kunnen persoonlijke doelen gesteld en problemen aangepakt worden. Binnen het voortgezet onderwijs en het mbo is tegenwoordig ook een rekentoets verplicht. Wanneer leerlingen bijles zoeken kunnen ze deze ook bij mij volgen. Rekenen zonder rekenmachine, maar met "ezelsbruggetjes" en trucjes om alle vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Castricum
Pabo
Bachelor / HBO, Hogeschool InHolland Haarlem

mechanica-dynamica

Leon

Heemskerk

Bijles mechanica-dynamica met Leon

Bijles geven vind ik leuk en uitdagend! Momenteel ben ik vierdejaars pabo-student. Ik vind het fijn om doelgericht met leerlingen te werken aan ontwikkelpunten. Ook ben ik enthousiast, flexibel en een goede communicator.

Heemskerk

mechanica-dynamica

Joanna

Limmen

Bijles mechanica-dynamica met Joanna

Van jongs af aan heb ik een grote interesse voor de Franse taal en cultuur gekoesterd. Mijn avontuur met frans is in middelbare school begonnen en vanaf de eerste les hield ik van deze taal. Bovendien heb ik vier jaar in Frankrijk gewoond, waar ik me niet alleen verdiepte in mijn praktische kennis van de taal of van de franse cultuur, maar ook zorgde voor kinderen als een babysitter. Dit heeft mij het engelengeduld bijgebracht dat wordt gevraagd van een docent. Ook heeft het mij geleerd hoe te luisteren naar leerlingen, en hoe ze tactvol de goede richting op te krijgen en te motiveren. Ik heb nog als gids gewerkt, waarbij ik verschillende groepen toeristen door Franse cultuur en geschiedenis heb geloodst. Ik heb ook een bijbaan gehad als vrijwilliger vertaler voor het Europese tijdschrift Cafebabel. Hiermee heb ik veel praktijkervaring opgedaan in het vertalen.Verder heb ik als receptionist een paar maanden in het residentie militair in Parijs gewerkt. Ik werkte samen met Franse collega’s en klanten. Ondertussen behaalde ik als aanvulling op mijn diploma master (Universiteit Sorbonne IV) in de Romaanse talen: specialisatie Pools-Franse/ Frans-Poolse vertaling. Ik ben een georganiseerd en verantwoordelijk persoon, en anderen kunnen altijd op mij rekenen. Mijn sterkste eigenschappen zijn dat ik snel en nauwkeurig werk. Ik ben leergierig, communicatief vaardig en flexibel. Mijn droom is om de passie voor de Franse taal bij het leren te delen. Het is een belangrijke drijfveer voor mij. Zoveel als zij hopelijk opsteken van mijn lessen, zoveel hoop ik ook zelf te leren.

Limmen

mechanica-dynamica

Janick

Wormerland

Bijles mechanica-dynamica met Janick

Ik geef heel graag bijles, omdat ik houd van het vak natuurkunde. Daarnaast wil ik later graag leraar worden. Kinderen stimuleren door les te geven, vind ik het leukste wat er is. Ik heb veel geduld en snapt iemand het niet dan leg ik het nog een keer uit.

Wormerland

mechanica-dynamica

Shyra

Koog aan de Zaan

Bijles mechanica-dynamica met Shyra

Ik doe een opleiding tot Engels docent tweede graads en wil graag meer ervaring opdoen.

Koog aan de Zaan

mechanica-dynamica

Eva

Alkmaar

Bijles mechanica-dynamica met Eva

Ik heb vorig jaar mijn havo diploma behaald, daarna ben ik de pabo gaan studeren in Haarlem. Helaas kom ik er nu achter dat dit niet voor mij is weggelegd. Ik heb altijd en nog steeds naar de Politieacademie gewild, maar helaas zijn daar nu geen opleidingsplaatsen voor. In september 2015 wil ik rechten gaan studeren, omdat dat de enige HBO studie is die goed aansluit bij de Politieacademie. Ik ben op de havo geslaagd met een afgeronde 8 voor maatschappijwetenschappen en maatschappijleer. En aangezien ik op de pabo wel wat didactische vaardigheden heb meegenomen, kan ik de leerstof goed overbrengen.

Alkmaar