Bijles Mechanica‑dynamica in Castricum

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Diana

Velsen-Noord

MAVO / HAVO

High School Colombia

Academic

Bijles mechanica-dynamica met Diana

Ik geef graag bijles en privé Spaanse les gecombineerd met mijn opleiding als Nationaal gids. Ik heb een passie voor het onderwijzen van de Spaanse taal aan verschillende leeftijden.

Velsen-Noord
Academic
MAVO / HAVO, High School Colombia

mechanica-dynamica

Wim

Krommenie

Bachelor / HBO

Fontys Hogeschool Amsterdam

wiskunde opleiding

Bijles mechanica-dynamica met Wim

Op het moment zie je steeds meer kinderen worstelen om een voldoende te halen voor wiskunde. Door het passend onderwijs is er steeds minder aandacht voor de individuele leerling. Tijdens de vakhulp lessen zie ik de leerlingen die graag willen en dan zie ik ook hun progressie. Dit proces geeft mij heel veel voldoening. Ik denk dat ik door de bijlessen leerlingen kan helpen om hun cijfers en motivatie te verbeteren en daardoor ook een goed gemotiveerde docent te blijven. De bijverdienste is natuurlijk ook fijn.

Krommenie
wiskunde opleiding
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool Amsterdam

mechanica-dynamica

Emma

Beverwijk

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

University College

Bijles mechanica-dynamica met Emma

Ik heb op mijn middelbare school met veel plezier vier jaar lang bijles gegeven in verschillende vakken en ook algemene huiswerkbegeleiding. Dit wil ik graag blijven doen, omdat het mij veel voldoening geeft. Het leukste aan bijles geven vind ik het moment waarop de leerling de stof begint te snappen, en het keiharde werken beloond wordt met een mooi cijfer. Je kunt echt iets betekenen voor de leerling. Ik vind het uitleggen van stof leuk en ik ben geduldig. Iedere leerling leert en denkt anders, dus het is aan mij om mijn manier van uitleggen daarop aan te passen. Ook dit aspect maakt het werk leuk en afwisselend.

Beverwijk
University College
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Linsey

Beverwijk

Bijles mechanica-dynamica met Linsey

Niet alleen heb ik een bachelor in Engelse Taal en cultuur afgerond, maar ook begin ik dit jaar met de lerarenopleiding Engels aan de VU in Amsterdam. Ik heb in 2014 ook lesgegeven aan leerlingen en dit beviel mij erg goed, zo goed dat ik ook besloten heb om de docentenopleiding te volgen. Ik ben geduldig en ik ben erg nieuwsgierig naar waar het probleem precies ligt, en deze dan op een goede manier op te lossen. Ik vind het fijn om school makkelijker te maken voor leerlingen, omdat ik zelf in het verleden ook geholpen ben bij wiskunde en het hierdoor begrijpelijker voor mij werd.

Beverwijk

mechanica-dynamica

Michelle

heiloo

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Commerciële Economie

Bijles mechanica-dynamica met Michelle

Ik vind het belangrijk om mijn eigen kennis van vakken over te brengen aan andere mensen, zeker als ik deze mensen hiermee kan helpen.

heiloo
Commerciële Economie
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam (HVA)

mechanica-dynamica

Anne

Castricum

Bachelor / HBO

Hogeschool InHolland Haarlem

Pabo

Bijles mechanica-dynamica met Anne

Na 6 jaar op een vaste basisschool gewerkt te hebben, heb ik 2 jaar geleden besloten om mijn horizon te verbreden. Daardoor ben ik op verschillende scholen als invalleerkracht werkzaam. Binnen het onderwijs vind ik het erg belangrijk dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau en op hun eigen tempo. Iedere leerling is anders en bewandelt een andere route naar het eindpunt. Door een leerling uit te dagen zelf oplossingen te zoeken op vraagstukken, leren zij hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen te vergroten. Doordat er in de klassen vaak veel kinderen zitten, is er minder tijd voor het individuele kind. Door bijlessen te geven kan ik mij hier wel op richten. Samen met de leerling kunnen persoonlijke doelen gesteld en problemen aangepakt worden. Binnen het voortgezet onderwijs en het mbo is tegenwoordig ook een rekentoets verplicht. Wanneer leerlingen bijles zoeken kunnen ze deze ook bij mij volgen. Rekenen zonder rekenmachine, maar met "ezelsbruggetjes" en trucjes om alle vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Castricum
Pabo
Bachelor / HBO, Hogeschool InHolland Haarlem

mechanica-dynamica

Leon

Heemskerk

Bijles mechanica-dynamica met Leon

Bijles geven vind ik leuk en uitdagend! Momenteel ben ik vierdejaars pabo-student. Ik vind het fijn om doelgericht met leerlingen te werken aan ontwikkelpunten. Ook ben ik enthousiast, flexibel en een goede communicator.

Heemskerk

mechanica-dynamica

Joanna

Limmen

Bijles mechanica-dynamica met Joanna

Van jongs af aan heb ik een grote interesse voor de Franse taal en cultuur gekoesterd. Mijn avontuur met frans is in middelbare school begonnen en vanaf de eerste les hield ik van deze taal. Bovendien heb ik vier jaar in Frankrijk gewoond, waar ik me niet alleen verdiepte in mijn praktische kennis van de taal of van de franse cultuur, maar ook zorgde voor kinderen als een babysitter. Dit heeft mij het engelengeduld bijgebracht dat wordt gevraagd van een docent. Ook heeft het mij geleerd hoe te luisteren naar leerlingen, en hoe ze tactvol de goede richting op te krijgen en te motiveren. Ik heb nog als gids gewerkt, waarbij ik verschillende groepen toeristen door Franse cultuur en geschiedenis heb geloodst. Ik heb ook een bijbaan gehad als vrijwilliger vertaler voor het Europese tijdschrift Cafebabel. Hiermee heb ik veel praktijkervaring opgedaan in het vertalen.Verder heb ik als receptionist een paar maanden in het residentie militair in Parijs gewerkt. Ik werkte samen met Franse collega’s en klanten. Ondertussen behaalde ik als aanvulling op mijn diploma master (Universiteit Sorbonne IV) in de Romaanse talen: specialisatie Pools-Franse/ Frans-Poolse vertaling. Ik ben een georganiseerd en verantwoordelijk persoon, en anderen kunnen altijd op mij rekenen. Mijn sterkste eigenschappen zijn dat ik snel en nauwkeurig werk. Ik ben leergierig, communicatief vaardig en flexibel. Mijn droom is om de passie voor de Franse taal bij het leren te delen. Het is een belangrijke drijfveer voor mij. Zoveel als zij hopelijk opsteken van mijn lessen, zoveel hoop ik ook zelf te leren.

Limmen

mechanica-dynamica

Eva

Alkmaar

Bijles mechanica-dynamica met Eva

Ik heb vorig jaar mijn havo diploma behaald, daarna ben ik de pabo gaan studeren in Haarlem. Helaas kom ik er nu achter dat dit niet voor mij is weggelegd. Ik heb altijd en nog steeds naar de Politieacademie gewild, maar helaas zijn daar nu geen opleidingsplaatsen voor. In september 2015 wil ik rechten gaan studeren, omdat dat de enige HBO studie is die goed aansluit bij de Politieacademie. Ik ben op de havo geslaagd met een afgeronde 8 voor maatschappijwetenschappen en maatschappijleer. En aangezien ik op de pabo wel wat didactische vaardigheden heb meegenomen, kan ik de leerstof goed overbrengen.

Alkmaar

mechanica-dynamica

Jochem

Castricum

Bijles mechanica-dynamica met Jochem

Ik vind het leuk om mensen kennis bij te brengen. Ik heb al vaker bijles gegeven aan middelbare scholieren, waarbij de aandacht met name op economische en wiskundige vlakken lag. Momenteel ben ik 3e jaars student bedrijfseconomie (Finance & Accounting). Ik heb affiniteit met cijfers en ik zoek altijd een uitdaging in wat ik doe.

Castricum