Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Tynaarlo! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Niek

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles natuurkunde met Niek

Ik vind het heel erg leuk om andere mensen dingen uit te leggen die ze tot dan toe nog niet snappen. Ik haal er tijdens colleges ook voldoening uit om mede-studenten opdrachten uit te leggen die redelijk lastig zijn.

Groningen
Technische Bedrijfskunde
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

natuurkunde

Quenteijn

Groningen

None

Bijles natuurkunde met Quenteijn

Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Vanaf jongs af aan heb ik mijn broertje en zusje al bijles gegeven in wiskunde en natuurkunde. Als zij met hard werken een voldoende haalden mede, voelde ik me daardoor ook erg tevreden. Momenteel studeer ik een bachelor natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen in het tweede jaar. Ik zie deze baan als een mogelijkheid om van mijn interesse mijn bijbaan te maken en tevens andere daarmee te kunnen helpen. Ik zou graag vooral natuurkunde en wiskunde geven aangezien dit het beste aansluit op mijn studie. Ook heb ik op de middelbare school tweetalig onderwijs afgerond, daardoor schrijf en spreek ik engels alsof het mijn moedertaal is. Qua persoonlijkheid ben ik een hele sociale en vriendelijke jongen die de stof op een rustige en bekwame manier kan uitleggen. Ik heb veel geduld en kan goed aanvoelen wat een iemand nodig heeft om het vak te begrijpen en zelf te kunnen doen. Ik zie er naar uit om snel te kunnen beginnen!

Groningen

natuurkunde

Anna

Roden

VWO / Gymnasium, WLG

Bijles natuurkunde met Anna

Vanaf jongs af aan ben ik graag met andere mensen in contact en wil ik hen graag helpen. Dit zorgde er dan voor dat ik op al op de basisschool klasgenoten hielp met rekenen en taal. Ook op de middelbare school heb ik altijd klasgenoten geholpen, maar daarnaast ben ik ook begonnen met mensen buiten school helpen. Bij deze mensen was ik dus niet met dezelfde stof bezig, maar dat vond en vind ik geen probleem. Omdat ik hier veel voldoening uit heb gehaald, lijkt het me erg leuk om dit vaker te doen. Daarom zou ik graag bijles willen geven. Ik haal er veel plezier uit om mensen te helpen en daarnaast ook voldoening als het gelukt is.

Roden
Gymnasium
VWO / Gymnasium, WLG

natuurkunde

Maarten

Groningen

None

Bijles natuurkunde met Maarten

Ik ben op zoek naar een bijbaan om een zakcentje extra te verdienen. Met mijn Béta achtergrond denk ik dat ik scholieren kan helpen de technische vakken beter te begrijpen. Op de middelbare school legde ik al vaak dingen uit aan klasgenoten. Ik vind uitleggen leuk om te doen, zeker als je het zelf al goed begrijpt en het lukt je om de ander het te laten begrijpen.

Groningen

natuurkunde

Stefan

Assen

None

Bijles natuurkunde met Stefan

Ik vind het mooi als ik iemand iets uitleg, dat diegene het snapt en vervolgens een goed cijfer haalt. Ook doe ik het vanwege het geld. Ik heb mijn havo diploma gehaald met een 9 voor scheikunde, een 8 voor natuurkunde en wiskunde B.

Assen

natuurkunde

Sofie

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles natuurkunde met Sofie

Ik heb vroeger op mijn middelbare school aan de onderbouw bijles gegeven in wiskunde, biologie, natuurkunde/scheikunde. Ik vond het altijd ontzettend leuk om mijn kennis over te brengen op de leerlingen. Vooral als ze iets snapten en vervolgens super blij waren met het halen van een goed cijfer, merkte ik waarom ik het zo leuk vind om bijles te geven!

Groningen
Fysiotherapie
VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

natuurkunde

Romin

Tynaarlo

VWO / Gymnasium, NHL Hogeschool Leeuwarden

Bijles natuurkunde met Romin

Het lijkt mij enorm leuk om anderen les te geven. Lesgeven heb ik altijd al leuk gevonden. Vandaar dat ik ook aan de pabo ben begonnen. Helaas moest ik hiermee stoppen. Toch zie ik mijzelf alsnog wel lesgeven.

Tynaarlo
VWO
VWO / Gymnasium, NHL Hogeschool Leeuwarden

natuurkunde

Naut

Groningen

None

Bijles natuurkunde met Naut

Geachte meneer/mevrouw, na 3 jaar lang bij de Albert Heijn gewerkt te hebben, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bijles geven is uitdagend en leerzaam. Ik ben een geduldig persoon dus uitleggen gaat mij altijd goed af en zelf vond ik het altijd fijn om goede cijfers te halen. Dus andere leerlingen helpen om goede cijfers te halen en weten dat ik daar een bijdrage aan lever, vind ik een fijn gevoel. Op Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde haalde ik altijd goede cijfers, hierin wil ik dan ook graag bijles geven. Met vriendelijke groet, Naut Puttman

Groningen

natuurkunde

Roel

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles natuurkunde met Roel

Het lijkt mij erg leuk om mijn kennis over de vakken over te brengen op leerlingen die er moeite mee hebben. Ik had zelf weinig moeite met deze vakken, dus ik hoop dat ik de leerlingen inzicht kan verschaffen in de stof!

Groningen
Master Natuurkunde
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

natuurkunde

Martine

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles natuurkunde met Martine

Aangezien ik zelf op de middelbare school niet goed was in natuurkunde en wiskunde weet ik precies waar de knelpunten zitten. Verder zijn natuurkunde en wiskunde leuke en interessante vakken en daarom zou eigenlijk iedereen de mogelijkheid moeten hebben dit te kunnen.

Groningen
Master Natuurkunde
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen