Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-docenten

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten wiskunde uit Tynaarlo! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Ronald

Haren

Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Economie

Bijles wiskunde met Ronald

Waar ik blij van word; van schrijven, van muziek luisteren, van contact van hart tot hart. Van grenzen onderzoeken, nieuwe dingen doen. Ik ben onderzoekend van aard en vind wiskunde en statistiek een ontzettend leuk vak. Ik leer graag bij en wil graag andere mensen helpen om tot een goede uitwerking te komen zodat te een stap verder komen.

Haren
Fiscale Economie Afgestudeerd
Bachelor / HBO, Hanze Hogeschool Economie

wiskunde

Silke

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Silke

Ik haal veel energie uit het helpen van anderen en vind het leuk om progressie bij mijn leerlingen te zien. Daarnaast denk ik dat ik zeker geschikt ben om bijles te geven, ik heb jarenlang mijn vier jaar jongere zusje op het gymnasium geholpen en ben goed in wiskunde en economie. Uit ervaring is gebleken dat dit vaak de vakken zijn waar velen tegen aan lopen.

Groningen
Student Business Economics
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Sietske

Groningen

Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Sietske

Hallo, ik ben Sietske Helfferich, 21 jaar oud en ik studeer psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben rustig, sociaal en geduldig. Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik denk dat ik goed kan helpen bij het geven van structuur en het maken van een overzicht van de te bestuderen stof. Ik weet hoe lastig het is om een vak te volgen waarbij de stof niet helemaal duidelijk is. Het lijkt mij leuk om hierbij te helpen, door een duidelijk overzicht van de stof te geven en rustig de stof door te lopen.

Groningen
Bachelor psychologie
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Stefan

Assen

None

Bijles wiskunde met Stefan

Ik vind het mooi als ik iemand iets uitleg, dat diegene het snapt en vervolgens een goed cijfer haalt. Ook doe ik het vanwege het geld. Ik heb mijn havo diploma gehaald met een 9 voor scheikunde, een 8 voor natuurkunde en wiskunde B.

Assen

wiskunde

Sofie

Groningen

VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

Bijles wiskunde met Sofie

Ik heb vroeger op mijn middelbare school aan de onderbouw bijles gegeven in wiskunde, biologie, natuurkunde/scheikunde. Ik vond het altijd ontzettend leuk om mijn kennis over te brengen op de leerlingen. Vooral als ze iets snapten en vervolgens super blij waren met het halen van een goed cijfer, merkte ik waarom ik het zo leuk vind om bijles te geven!

Groningen
Fysiotherapie
VWO / Gymnasium, Hanze Hogeschool Groningen

wiskunde

Dagmar

Groningen

VWO / Gymnasium

Bijles wiskunde met Dagmar

Vanaf jongs af aan heb ik al iets met het onderwijs. Mijn keuze voor mijn studie pedagogische wetenschappen kwam voort uit dat ik de pabo heb gedaan. Ik ben erg geinteresseerd in Leerproblemen. Ik ga vaak in het begin erg reflectief te werk. Ik kijk dan waar het probleem ligt. Ik probeer leerlingen zoveel mogelijk succeservaringen mee te laten maken, maar daarnaast ook de zelfkennis te laten ontwikkelen om hun eigen leerontwikkeling te sturen. Een juist evenwicht tussen wat een leerling aan kan en wat het moet bereiken met behulp van begeleiding vind ik erg belangrijk. Graag hoop ik kinderen/jongeren te helpen met hun ontwikkeling en daarnaast zelf nog meer te leren van het onderwijs.

Groningen
VWO / Gymnasium

wiskunde

Joost

Groningen

Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

Bijles wiskunde met Joost

Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van bijlessen voor de vakken economie, wiskunde en rekenen. Dit is altijd verlopen naar volle tevredenheid van zowel mijzelf als de leerlingen. Ook heb ik positieve ervaringen met lesgeven. Zo heb ik een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor economie en verzorg ik examentrainingen namens mijn universiteit.

Groningen
Economie, wiskunde
Master / WO, rijksuniversiteit Groningen

wiskunde

Magda

Groningen

VWO / Gymnasium

Bijles wiskunde met Magda

hallo, doordat ik in de derde klas van het VWO niet zo goed wist wat ik wilde worden heb ik voor een algemeen pakket gekozen, maar uiteindelijk bleek ik veel beter de zijn in de maatschappij vakken dan in de biologie vakken. hierdoor had ik zelf bijles nodig in scheikunde, natuurkunde en biologie. doordat ik zelf weet hoe belangrijk bijles kan zijn om hoge cijfers te behalen en zelfvertrouwen te krijgen zou ik zelf heel graag bijles willen geven. ik heb zelf door mijn bijles hele goede cijfers kunnen halen, een 7 voor scheikunde en biologie en een 6 voor natuurkunde op het eindexamen. ook weet ik hoe belangrijk een bijles leraar kan zijn als maatje. zelf heb ik een afgeronde VWO opleiding met hoge cijfers op het eindexamen van wiskunde A en economie, op wiskunde een 8,9 en op economie een 7,5. hierin zou ik dus goed bijles kunnen geven. vorig jaar ben ik begonnen aan mijn opleiding bedrijfskunde aan de RUG. ook heb ik daar vorig jaar mijn propedeuse in behaald. ik kijk uit naar uw reactie!

Groningen
VWO / Gymnasium

wiskunde

Naut

Groningen

None

Bijles wiskunde met Naut

Geachte meneer/mevrouw, na 3 jaar lang bij de Albert Heijn gewerkt te hebben, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bijles geven is uitdagend en leerzaam. Ik ben een geduldig persoon dus uitleggen gaat mij altijd goed af en zelf vond ik het altijd fijn om goede cijfers te halen. Dus andere leerlingen helpen om goede cijfers te halen en weten dat ik daar een bijdrage aan lever, vind ik een fijn gevoel. Op Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde haalde ik altijd goede cijfers, hierin wil ik dan ook graag bijles geven. Met vriendelijke groet, Naut Puttman

Groningen

wiskunde

Mirjam

Zuidlaren

None

Bijles wiskunde met Mirjam

Ik vind Wiskunde een erg leuk vak en ook leuk om uit te leggen. Ik heb mijn VWO-diploma gehaald en ga volgend jaar Econometrics and Operational Research studeren aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik heb het N&T-profiel gevolgd met zowel Wiskunde B als D. Wiskunde D heb ik afgerond met een 9 en mijn schoolcijfer voor Wiskunde B is een 9,6 (mijn examencijfer voor Wiskunde B krijg ik binnenkort).

Zuidlaren