Bijles Mechanica‑dynamica in Schermer

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Maria

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Maria

Ik wil graag les aan kinderen geven, en vind dit een mooie manier om naast mijn stage ervaring op te doen. Ik ben zelf Spaans en geef al bijles aan verschillende van mijn vrienden. Ik vind het daarom leuk en interessant om bijles Spaans te geven. Ik loop nu stage in groep 8, en daarom vind ik het ook leuk om bijles in het basisonderwijs te geven.

Alkmaar
VWO / Gymnasium,

mechanica-dynamica

Pieter

Alkmaar

Master / WO

TU Delft

Bijles mechanica-dynamica met Pieter

Ik vind het leuk om met mijn vak bezig te zijn en mijn enthousiasme hiervoor uit te dragen. Ik heb door de jaren heen vaak bijles gegeven. Nu mijn kinderen op de middelbare school zitten, ben ik er nog extra bij betrokken.

Alkmaar
Master / WO, TU Delft

mechanica-dynamica

Mai

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

Bijles mechanica-dynamica met Mai

In het verleden heb ik vaker bijles gegeven en dit beviel goed. Het is altijd erg leuk om informatie over te dragen en studenten daardoor te zien groeien.

Alkmaar
VWO / Gymnasium, Hogeschool van Amsterdam HES Hogeschool voor Economische Studies

mechanica-dynamica

Hugo

Alkmaar

Bachelor / HBO

Zie CV

Zie CV

Bijles mechanica-dynamica met Hugo

De afgelopen tien jaar ben ik werkzaam geweest als professional op het gebied van Bedrijfskundige Informatica. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Wel ben ik er achter gekomen dat mijn hart ligt bij het onderwijs en ik wil deze passie graag najagen. Om dit kracht bij te zetten, ga ik spoedig beginnen aan de studie Lerarenopleiding Bedrijfseconomie en ik ben in mijn vrije tijd ook actief geweest als coach voor jongeren. Ik heb door mijn werkervaring veel kennis opgedaan op het gebied van Bedrijfseconomie, Statistieken en uiteraard de ICT. Dit is ook veelvuldig aan bod gekomen tijdens mijn studie en ik heb mij hier met veel plezier in verdiept. Ik wil daarom met mijn passie voor dit vak deze kennis graag overbrengen. Daarnaast hou ik mij ook veelvuldig bezig met het coachen van mijn collegae en verzorg ik cursussen voor klanten.

Alkmaar
Zie CV
Bachelor / HBO, Zie CV

mechanica-dynamica

Mariël

Alkmaar

Bijles mechanica-dynamica met Mariël

Vorig jaar ben ik begonnen met bijles geven in omgeving Amsterdam en Alkmaar. Ik vond het ontzettend plezierig om iemand te helpen die ergens veel moeite mee heeft. Een blij berichtje na een prima voldoende te hebben gehad op een toets in plaats van een 4 geeft mij voldoening. Graag wil ik, net zoals ik op de middelbare school moeite had met bepaalde vakken, scholieren helpen om toch op het vak te halen en er positiever naar te kijken dan 'ik kan het toch niet'.

Alkmaar

mechanica-dynamica

Joanna

Limmen

Bijles mechanica-dynamica met Joanna

Van jongs af aan heb ik een grote interesse voor de Franse taal en cultuur gekoesterd. Mijn avontuur met frans is in middelbare school begonnen en vanaf de eerste les hield ik van deze taal. Bovendien heb ik vier jaar in Frankrijk gewoond, waar ik me niet alleen verdiepte in mijn praktische kennis van de taal of van de franse cultuur, maar ook zorgde voor kinderen als een babysitter. Dit heeft mij het engelengeduld bijgebracht dat wordt gevraagd van een docent. Ook heeft het mij geleerd hoe te luisteren naar leerlingen, en hoe ze tactvol de goede richting op te krijgen en te motiveren. Ik heb nog als gids gewerkt, waarbij ik verschillende groepen toeristen door Franse cultuur en geschiedenis heb geloodst. Ik heb ook een bijbaan gehad als vrijwilliger vertaler voor het Europese tijdschrift Cafebabel. Hiermee heb ik veel praktijkervaring opgedaan in het vertalen.Verder heb ik als receptionist een paar maanden in het residentie militair in Parijs gewerkt. Ik werkte samen met Franse collega’s en klanten. Ondertussen behaalde ik als aanvulling op mijn diploma master (Universiteit Sorbonne IV) in de Romaanse talen: specialisatie Pools-Franse/ Frans-Poolse vertaling. Ik ben een georganiseerd en verantwoordelijk persoon, en anderen kunnen altijd op mij rekenen. Mijn sterkste eigenschappen zijn dat ik snel en nauwkeurig werk. Ik ben leergierig, communicatief vaardig en flexibel. Mijn droom is om de passie voor de Franse taal bij het leren te delen. Het is een belangrijke drijfveer voor mij. Zoveel als zij hopelijk opsteken van mijn lessen, zoveel hoop ik ook zelf te leren.

Limmen

mechanica-dynamica

Eva

Alkmaar

Bijles mechanica-dynamica met Eva

Ik heb vorig jaar mijn havo diploma behaald, daarna ben ik de pabo gaan studeren in Haarlem. Helaas kom ik er nu achter dat dit niet voor mij is weggelegd. Ik heb altijd en nog steeds naar de Politieacademie gewild, maar helaas zijn daar nu geen opleidingsplaatsen voor. In september 2015 wil ik rechten gaan studeren, omdat dat de enige HBO studie is die goed aansluit bij de Politieacademie. Ik ben op de havo geslaagd met een afgeronde 8 voor maatschappijwetenschappen en maatschappijleer. En aangezien ik op de pabo wel wat didactische vaardigheden heb meegenomen, kan ik de leerstof goed overbrengen.

Alkmaar

mechanica-dynamica

Elles

Alkmaar

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Elles

Ik ben nu student Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht, maar twijfel of ik niet toch liever het onderwijs in zou gaan. Ik werk momenteel als overblijfhulp op een basisschool en merk hoe leuk ik het vind om met kinderen te werken. Ook help ik graag mijn zusje met haar huiswerk. Nederlands en Engels zijn mijn beste talen en over Frans en Latijn kan ik vooral in de onderbouw bijles geven.

Alkmaar
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Rita

Alkmaar

Bachelor / HBO

PABO Alkmaar

39 jaar ervaring als basisschoolleerkracht. Ik geef daarnaast ook al enige tijd bijles aan zowel basisschoolleerlingen als aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs

Bijles mechanica-dynamica met Rita

Ik heb 39 jaar ervaring als basisschoolleerkracht. Ik heb les gegeven aan alle groepen, maar de laatste 16 jaar voornamelijk in de bovenbouw. Ik geef daarnaast ook al enige tijd bijles aan zowel basisschoolleerlingen als aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Het lesgeven aan individuele leerlingen of kleine groepjes leerlingen geeft mij veel voldoening, omdat hierbij snel en goede resultaten worden bereikt. Ik pas de lesstof helemaal aan aan de leerlingen. Ik maak hierbij ook zelf regelmatig de oefenstof.

Alkmaar
39 jaar ervaring als basisschoolleerkracht. Ik geef daarnaast ook al enige tijd bijles aan zowel basisschoolleerlingen als aan leerlingen uit het voortgezet onderwijs
Bachelor / HBO, PABO Alkmaar

mechanica-dynamica

Denise

Heerhugowaard

Bachelor / HBO

Maastricht University en Universiteit van Amsterdam

Bijles mechanica-dynamica met Denise

Op dit moment ben ik bezig met de pre-master Forensische Orthopedagogiek. Ik vind het echt tijd worden om me in mijn werk verder te richten op jongeren. Daarnaast hou ik ervan om ten allen tijde te blijven leren, en als je bijles geeft, blijf je altijd doorgroeien. Je herhaalt niet alleen weer bekende stof voor jezelf, maar je leert ook enorm veel door de omgang met verschillende kinderen. Dit maakt het voor mij de ultieme uitdaging die ik met heel veel zin en plezier aan blijf gaan!

Heerhugowaard
Bachelor / HBO, Maastricht University en Universiteit van Amsterdam

Populaire bijlesaanvragen

examentraining voor Mechanica-dynamica in Schermer, bijlesdocenten Mechanica-dynamica, bijles Schermer aan huis, bijles aan huis basisschool, studiebegeleiding bij Mechanica-dynamica in de buurt van Schermer, bijles in de buurt, bijles Schermer, betaalbare bijles, bijlesleerkracht