Bijles in Rijnwaarden

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Maite

Rijnwaarden

VWO / Gymnasium

VAVO RijnIJssel

HAVO/VWO

Bijles met Maite

Ik vind het superleuk om mensen te helpen met schoolvakken. Bovendien ben ik heel geduldig en is Spaans mijn moedertaal.

Rijnwaarden
HAVO/VWO
VWO / Gymnasium, VAVO RijnIJssel

Melinda

Didam

Master / WO

Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles met Melinda

Naast mijn baan als onderwijskundige help ik graag actief leerlingen. Ik ben bevoegd basisschoolleerkracht en heb daarnaast een master diploma onderwijskunde.

Didam
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Sabine

Zevenaar

Bijles met Sabine

Ik vind het leuk anderen te motiveren en te helpen bij het leren van nieuwe dingen. Mijn gestructureerde manier van werken zorgt voor inzicht in de stof en een duidelijk leer pad. Ik hoop dat deze manier van werken anderen een handvat biedt voor hun verdere loopbaan.

Zevenaar

Marleen

Didam

Bijles met Marleen

Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik met veel plezier kinderen/jongeren wil en kan coachen/begeleiden om hun doel(en) te behalen en graag mijn kennis wil overdragen.

Didam

Lotte

Zevenaar

Bijles met Lotte

Ik vind lesgeven erg leuk. Ook het nakijken van werk/teksten/brieven etc. vind ik erg leuk om te doen. Ik ben zelf onderwijsassistent en heb al bijles gegeven. Ik hecht erg veel waarde aan de Nederlandse taal, en het is erg leuk om mensen hierbij te helpen.

Zevenaar

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Mitchell

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit

Bijles met Mitchell

In vakken als M&O, accounting, economie zitten (voor veel mensen) taaie onderwerpen verstopt. De scholieren die moeite hebben met deze vakken proberen de stof vaak uit het hoofd te leren. Bij deze vakken draait het echter om het begrijpen van de theorie en het ontwikkelen van inzicht. Door middel van voorbeelden, humor en een nuchtere blik kan de moeilijke lesstof plotseling uitdagend en interessant worden gemaakt.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit

Joey

Didam

Bijles met Joey

Ik geef bijles, omdat ik op dit moment bezig ben met de opleiding voor leraar biologie tweedegraads en hierin meer wil gaan doen.

Didam

Abegael

Stokkum

Bijles met Abegael

Ik ben op dit moment nog bezig met Nederlandse taal te halen als mijn derde taal. Ik heb mijn opleiding als leraar in de Filipijnen afgerond en ik wil nog hier mijn opleiding afmaken voor de Nederlandse standaard. Ik geef graag Engelse les aan kinderen die er moeite mee hebben. I can also tutor in other subjects as long as it is in English.

Stokkum

Kim

Lingewaard

VWO / Gymnasium

Malaca Instituto

Bijles met Kim

Ik heb in de tijd dat ik in Spanje woonde Spaanse les gegeven aan Nederlanders. Ik vond dit erg leuk om te doen, en wil hier nu ik Nederland woon graag mee verder gaan! Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen en leg dingen graag uit met geduld en me toepassing van de nodige communicatieve vaardigheden. Ik weet zelf van vroeger hoe frustrerend het is als dingen niet lukken of als je bepaalde dingen gewoon echt niet snapt, dus het is des te prettiger een ander hierbij een oplossing te bieden!

Lingewaard
VWO / Gymnasium, Malaca Instituto