Bijles Macro‑economie in Overbetuwe

Krijg vandaag nog bijles macro-economie op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

macro-economie

Emmy

Bemmel

Master / WO

Conservatorium

Bijles macro-economie met Emmy

Ik vind lesgeven erg leuk en heb groot pedagogisch inzicht. Nederlands is mijn moedertaal, Duits spreek en schrijf ik beter dan menig Gymnasiumdocent, omdat ik in Duitsland 10 jaar muzieklessen heb gegeven, een deel van mijn studie daar heb gedaan, veel Duitse boeken lees en bezinningsweekenden in Duitsland begeleid. Kortom: Ik kan volledig Duits denken, terwijl het Nederlands ver weg is. Frans kan ik voor Nederlandse leerlingen op het elementaire niveau systematisch behandelen, en aan de uitspraak werken. Huiswerk/studiebegeleiding is ook in mijn muzieklessen geïntegreerd: leren systeem aan te brengen, stimuleren het beste uit jezelf te halen. Ik heb goede ervaringen met online panfluitles èn taal-bijles geven.

9/10

Bemmel
Master / WO, Conservatorium

macro-economie

Marianne

Arnhem

MAVO / HAVO

Hogeschool van Utrecht

Docent Engels HBO

Bijles macro-economie met Marianne

Ik wil graag bijles geven omdat ik 1 op 1 met een leerling dieper op de stof kan ingaan en kan zien of hij of zij het snapt. Omdat ik 2 dagen per week voor de klas sta, heb ik veel ervaring met groepen, maar toch vind ik het ook erg fijn om 1 op 1 meer ervaring op te doen. Op deze manier kan je makkelijker stof op verschillende manieren aanbieden totdat de leerling het snapt.

Arnhem
Docent Engels HBO
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

macro-economie

Geertje

Arnhem

Bachelor / HBO

ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie

Bijles macro-economie met Geertje

De Spaanse taal is mijn grote passie. Mijn kennis van het Spaans is op near-native niveau, doordat ik 15 jaar lang in Spanje heb gewoond en gewerkt. Al een aantal jaren mag ik de cursussen Spaans voor een universiteit verzorgen. Ook heb ik in het voorjaar van 2014 een individuele taaltraining aan een vwo-leerling gegeven en in 2016 intensieve begeleiding aan een studente Hogere Hotelschool via BijlesHuis. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met het leren van deze taal en ze er enthousiast voor te maken.

Arnhem
HBO Vertaler Spaans + Bachelor Communicatie
Bachelor / HBO, ITV Hogeschool Utrecht + NHL Leeuwarden

macro-economie

Carolien

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University and Research Center

Bijles macro-economie met Carolien

Ik heb het altijd al leuk gevonden om anderen met mijn kennis een stapje verder te helpen, zo ook in mijn studie. Sinds twee jaar ben ik betrokken bij het assisteren van examentraining voor Wiskunde A en dit heeft me in doen zien dat het, ook als reguliere baan, veel voldoening geeft om progressie te zien in de resultaten van studenten/leerlingen. Hier wil ik graag aan bij blijven dragen!

Wageningen
Bachelor / HBO, Wageningen University and Research Center

macro-economie

Beth

Arnhem

Bachelor / HBO

Northwestern University (USA)

Bijles macro-economie met Beth

Wil je graag jouw Engels verbeteren? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben een native speaker en onderwijzeres uit Amerika en ik geef Engelse bijles en studiehulp aan kinderen, studenten en volwassenen. Taal heeft vier belangrijke vormen: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Studenten oefenen alle vier in elke les tegelijkertijd met vocabulaire en grammatica. Verder plan ik wekelijks een beetje huiswerk voor elke aankomende week om extra te oefenen. Indien u privé les zoekt of een eigen groep wilt organiseren, dat doe ik ook! De prijs om privé les te doen is 30 euro per les of 270 euro voor 10 lessen vooraf betaalde. Interesse of vragen? Neem dan contact met mij op.

Arnhem
Bachelor / HBO, Northwestern University (USA)

macro-economie

Maite

Arnhem

VWO / Gymnasium

VAVO RijnIJssel

HAVO/VWO

Bijles macro-economie met Maite

Ik vind het superleuk om mensen te helpen met schoolvakken. Bovendien ben ik heel geduldig en is Spaans mijn moedertaal.

Arnhem
HAVO/VWO
VWO / Gymnasium, VAVO RijnIJssel

macro-economie

Marcha

Elst Gelderland

Bachelor / HBO

Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

Bijles macro-economie met Marcha

De rode draad in mijn leven is kennisoverdracht binnen het onderwijs met speciale interesse in het leren met hoofd, hart en handen. Als mensgericht persoon kan ik mij inleven in verschillende doelgroepen en hun belevingswereld. Ik werk graag in sociale omgeving, zodat ik op een creatieve wijze mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en persoonsvorming van een individu. Ik omschrijf mijzelf als een authentieke teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Elst Gelderland
Bachelor / HBO, Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

macro-economie

Jannouk

Arnhem

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Engels Onderwijs

Bijles macro-economie met Jannouk

Ik geef bijles, omdat ik de Engelse taal heel goed ken. Ik ben in Zuid-Afrika geboren en heb jaren Engels gesproken. Ik heb ook al heel lang met kinderen van alle leeftijden gewerkt en studeer om lerares Engels te worden, en dus is bijles voor mij een goede oefening en heb ik er echt interesse in.

Arnhem
Engels Onderwijs
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

macro-economie

Hilde

Arnhem

Bachelor / HBO

ArtEZ Arnhem

Kunstdocent

Bijles macro-economie met Hilde

Ik ben kort geleden afgestudeerd als kunstdocent en wil graag extra ervaring opdoen met lesgeven.

Arnhem
Kunstdocent
Bachelor / HBO, ArtEZ Arnhem

macro-economie

Lotte

Arnhem

Master / WO

Hogeschool Windesheim

Journalistiek

Bijles macro-economie met Lotte

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om met kinderen / jongeren te werken. Ik denk dat het ontzettend veel voldoening geeft om te helpen met voor hen moeilijke vakken op school. Ik ben zelf goed in Nederlands en ben dagelijks met taal bezig. Uiteraard doe ik het ook om iets te leren, en voor de zelfontplooiing en voldoening.

Arnhem
Journalistiek
Master / WO, Hogeschool Windesheim

Populaire bijlesaanvragen

studiebegeleiding hbo, examentraining voor Macro-economie in Overbetuwe, studiebegeleiding bij Macro-economie in de buurt van Overbetuwe, beste bijles, online examentraining, Macro-economie bijles regio Overbetuwe, huiswerk begeleiding, bijles leraar Macro-economie Overbetuwe, bijles universiteit