Bijles Geschiedenis in Overbetuwe

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

geschiedenis

Renske

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Orthopedagogiek

Bijles geschiedenis met Renske

Op dit moment werk ik als orthopedagoog/therapeut en heb ik een aantal uren over. Deze uren besteed ik graag aan het begeleiden van scholieren en studenten. Samen met hen werken aan de toekomst, en hen zien groeien in kennis en zelfvertrouwen is wat mij vrolijk maakt!

Nijmegen
Orthopedagogiek
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Lieke

Nijmegen

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Creatieve therapie

Bijles geschiedenis met Lieke

Om goed en prettig te kunnen leren is vaak meer nodig dan een boek. Ik wil graag samen met de leerling of student zoeken naar wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen leren. Hoe maak je die saaie stof toch leuk voor jezelf? Hoe kan je je beter concentreren? Op welke manier neem jij stof het beste op? Vanuit mijn opleiding heb ik ervaring in het begeleiden van kinderen en jongeren met stress, concentratieproblemen en faalangst. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren en vind het daarnaast ook leuk om kennis over te dragen.

Nijmegen
Creatieve therapie
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

geschiedenis

Johan

Nijmegen

PhD

Radboud Universiteit Nijmegen

Wetenschappelijk onderwijs Master niveau

Bijles geschiedenis met Johan

Ik heb van jongs af aan al affiniteit gehad met het leraarschap en help ook met een zekere regelmaat mijn medestudenten. Ik ben geduldig en in staat de kennis waarover ik beschik op een duidelijke manier over te brengen. Indien iemand bijles behoeft, is het van cruciaal belang om als docent de nadruk te leggen op het doel waar bijles om draait, namelijk het behalen van een toets, tentamen of werkstuk met een resultaat om trots op te zijn. Dit vergt een aanpak waarin de rode draad van een cursus of vak op een overzichtelijke wijze wordt geschetst. Met andere woorden: niet doelloos leerstof stampen, maar deze ook daadwerkelijk begrijpen. Mijn primaire motivatie om bijles te geven, is het feit dat het overbrengen van kennis voor mij een plezierige activiteit is, die ook bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Nijmegen
Wetenschappelijk onderwijs Master niveau
PhD, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Sabrina

Ravenstein

Bachelor / HBO

Radboud Universiteit Nijmegen

Nederlands

Bijles geschiedenis met Sabrina

Na mijn opleiding Nederlandse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit wil ik graag het onderwijs in. Dankzij het bijles geven kan ik de twee combineren.

Ravenstein
Nederlands
Bachelor / HBO, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Ivo

Nijmegen

Bijles geschiedenis met Ivo

Ik geef graag bijles, omdat ik naast mijn parttime baan als docent aardrijkskunde me nuttig wil blijven maken om jongeren te helpen met leren. Door actief te blijven in het onderwijs kan ik mijn talenten benutten om anderen te helpen.

Nijmegen

geschiedenis

Teun

Nijmegen

Bachelor / HBO

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)

Bijles geschiedenis met Teun

Sinds 2015 volg ik de deeltijdopleiding van de PABO, omdat werken in het onderwijs mij aan blijft spreken. Bijles geven is een leuke manier om weer met onderwijs bezig te zijn.

Nijmegen
Onderwijsassistent (MBO4) & Dramatherapie (HBO)
Bachelor / HBO, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

geschiedenis

Mirte

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Onderzoeksmaster Literary Studies

Bijles geschiedenis met Mirte

Ik geef al enige tijd bijles en vind het geweldig om met een leerling te werken en deze te zien groeien. Ik help leerlingen inzien dat ze veel meer kunnen dan dat ze in eerste instantie dachten. Iedere leerling is anders, met sterke en zwakke punten, en ik geloof dat huiswerkbegeleiding en bijles hier goed op inspeelt. Zelf sta ik op het punt om mijn master af te ronden. Om me heen zie ik veel studenten die moeite hebben met plannen, het organiseren van taken, en het werken aan grote projecten zoals scripties of verslagen. Het is geweldig hen te kunnen helpen zelfstandig te studeren, met een rugsteuntje als dit nodig is.

Nijmegen
Onderzoeksmaster Literary Studies
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

geschiedenis

Paul

Nijmegen

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

Bijles geschiedenis met Paul

Ik heb een educatieve master afgerond. Onderwijs past bij me en geeft me veel voldoening. Ik ben goed in staat om complexe stof duidelijk uit te leggen. Daarbij heb ik een brede interesse en vind ik het contact met leerlingen erg leuk.

Nijmegen
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen Docentenopleiding

geschiedenis

Guido

Elst

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)

Bijles geschiedenis met Guido

Ik ben iemand die graag samenwerkt met leerlingen. Dit is onder andere terug te zien aan de opleiding die ik volg. Ik zit namelijk op een lerarenopleiding aardrijkskunde, waarbij ik een minor volg die gericht is op het vak geschiedenis. Mijn propedeuse had ik in een jaar afgerond, en ik vind het interessant om alles te weten over het vakgebied. Daarnaast vind ik het leuk om deze kennis over te brengen naar de leerlingen waaraan ik les heb mogen geven op stages. Ik ben positief, sociaal en geduldig. Verder heb ik een flexibel lesrooster waarin genoeg gaten zitten om me volledig op het geven van bijles te richten. Ik ben dus volledig gemotiveerd om me in te zetten als bijlesdocent. Eerdere ervaringen met individuele begeleiding heb ik als erg positief ervaren.

Elst
HAVO Eindexamen, Profiel EM, nu derdejaars student lerarenopleiding Aardrijkskunde (Bachelor)
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen - ILS

geschiedenis

Maaike

Arnhem

Bijles geschiedenis met Maaike

Ik doe dit jaar de kopopleiding docent Levensbeschouwing. Ik vind het erg leuk om les te geven en wil hier graag mijn ervaring in uitbreiden. Ik vind het mooi om kinderen en jongeren iets te kunnen leren en verder te helpen. Het moment dat je op hun gezicht ziet dat ze iets snappen, is prachtig. Ik vind het contact met hen leuk en vind het een uitdaging om te zoeken naar manieren om lesstof op een interessante manier over te brengen.

Arnhem

Populaire bijlesaanvragen

examentraining mavo, wat kost bijles, bijles Geschiedenis aan huis in Overbetuwe, student aan huis bijles, bijles talen, bijles Geschiedenis Overbetuwe, bijles geven in Overbetuwe, bijles gezocht in Overbetuwe, examentraining voor Geschiedenis in Overbetuwe