Bijles Excel in Overbetuwe

Krijg vandaag nog bijles Excel op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

-

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Excel

Harry

Ede

Master / WO

Erasmusuniversiteit Rotterdam

Algemene Economie

Bijles Excel met Harry

Mijn passie is het vertalen van gegevens in informatie en die info op een passende manier te presenteren. Mijn deskundigheid zet ik graag in om anderen te helpen. Anno 2021 ondersteun ik al een aantal jaar studenten met SPSS, statistiek, Excel en economie en scholieren met wiskunde en economie. Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van scripties. Dat vind ik zeer leuk om te doen!

8,8/10

Ede
Algemene Economie
Master / WO, Erasmusuniversiteit Rotterdam

Excel

Rosilde

Beneden-Leeuwen

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

docent Nederlands tweedegraads

Bijles Excel met Rosilde

Naast mijn trainingen zoek ik een aanvulling verspreid in kleine dagdelen over de week. Online kwam ik het BijlesHuis tegen en dat lijkt me een perfecte aanvulling! Wat ik fijn vind aan bijles, is dat je een-op-een de leerling/student kan helpen. Soms gaat er bijvoorbeeld iets mis in de denkstappen (denk bijvoorbeeld aan werkwoordspelling) en dan kan je samen sneller komen tot de juiste stappen.

Beneden-Leeuwen
docent Nederlands tweedegraads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Excel

Jook

Overbetuwe

Master / WO

Universiteit Twente

Bedrijfskunde: MSc

Bijles Excel met Jook

Ik ben begonnen met het geven van bijles omdat ik een aantal zaken gewoonweg leuk vind om te doen: het overbrengen van mijn kennis en inzicht op anderen, het omgaan met jonge mensen en het opzetten en beheren van een eigen bedrijf.

Overbetuwe
Bedrijfskunde: MSc
Master / WO, Universiteit Twente

Excel

Maikel

Veghel

Bachelor / HBO

Avans Hogeschool

Commerciële Economie

Bijles Excel met Maikel

Maikel volgt de opleiding commerciële economie en zit momenteel in zijn 4de bachelor. In het kader van zijn afstudeerstage is hij momenteel aan de slag als commercieel medewerker. Sinds 2020 heeft hij een eigen onderneming, namelijk een marketing & sales consultancybureau.

Veghel
Commerciële Economie
Bachelor / HBO, Avans Hogeschool

Excel

Matijn

Wageningen

Bachelor / HBO

Wageningen University

Biologie

Bijles Excel met Matijn

Matijn zit in zijn derde jaar master Biologie en geeft daarnaast bijles. Op basis van zijn ervaring en opleiding is dit voor hem ideaal.

Wageningen
Biologie
Bachelor / HBO, Wageningen University

Excel

Milou

Landerd

Master / WO

Universiteit Utrecht

Taalwetenschap

Bijles Excel met Milou

Ik heb zo'n drie jaar onderwijservaring, en heb ook regelmatig bijles gegeven. Naast Engels heb ik ook kennis van andere vakken en kan ik helpen met plannen. Bovendien heb ik kennis van NT2 en kan ik helpen om vanuit je moedertaal de link te leggen naar het Nederlands. Heb jij bijles nodig? Geef BijlesHuis dan snel een seintje!

Landerd
Taalwetenschap
Master / WO, Universiteit Utrecht

Excel

Marloes

Amersfoort

Master / WO

Engineering en International Economics

Bijles Excel met Marloes

Help mensen graag

Amersfoort
Engineering en International Economics
Master / WO,

Excel

Beatriz

Veenendaal

Bachelor / HBO

Administratief Boekhouden

Bijles Excel met Beatriz

Ik help leerlingen graag met mijn moedertaal. Ik woon sinds 2011 in Veenendaal en spreek intussen al Nederlands, maar ben uit Spanje afkomstig.In 1998 heb ik Magisterio gestudeerd ( juffrouw) voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Ik ben op dit moment administratief medewerker en boekhouder.

Veenendaal
Administratief Boekhouden
Bachelor / HBO,

Excel

Leander

Meteren

Bijles Excel met Leander

Het is mooi om de medemens nieuwe dingen aan te leren.

Meteren

Excel

Jef

Nijmegen

Bijles Excel met Jef

Ik heb 7+ jaar ervaring in het bedrijfsleven met MsExcel, en het is leuk om deze toegepaste kennis te kunnen delen. Mijn vader was onderwijzer, en het geven van bijles is voor mij een goede manier om in aanraking te komen met het onderwijs. Ik heb een HBO propedeuse in Bedrijfseconomie en jarenlange ervaring met MsExcel als Operationeel/Analytisch support functie in een internationale Supply Chain omgeving. Onderdelen: Formules*, Opmaak, Pivots, Grafieken, Macro's. (* VLOOKUP, COUNTIFS, SUMIFS, MATCH, INDEX en Array formules)

Nijmegen

Studenten die we al konden helpen

 • Vereecken uit Soest

  Vereecken zit op MBO middelbare hotelschool. Hij heeft wel wat ervaring met Excel maar niet veel, en loopt nu vast voor een examen.

 • Tammy uit Rhenoy

  Tammy is begonnen met een studie Bedrijfskunde (hbo) en loopt vast met Excel. De basis snapt ze wel maar bij bepaalde formules kan ze wat hulp gebruiken omdat ze de kennis de komende ja… Lees meer

 • Sanne uit Utrecht

  Sanne zit in het eerste jaar Bedrijfskunde (HBO in Amsterdam) en heeft moeite met Excel. Zijn familie en vrienden probeerden hem de basis aan te leren maar zij begrijpen zelf de moeilij… Lees meer

 • Jef uit Utrecht

  Student van Hogeschool Utrecht heeft hulp nodig om zich voor te bereiden op zijn examen Excel dat er binnenkort aankomt. Als voorbereiding moeten een zestal opdrachten gemaakt worden in… Lees meer

 • Eveline uit Nieuwegein

  Eveline volgt de opleiding Human Resources. Ze zoekt begeleiding bij Excel in het kader van het vak bedrijfseconomie, bijvoorbeeld verzuimkosten berekenen etc. Ze heeft een toets op 27 … Lees meer

 • Tania uit Helmond

  Tania studeert Business Management (hbo) en heeft een tentamen over Excel & Access dat hij al een aantal keer niet gehaald heeft. Het gaat over tekstfuncties, Aselect, steekproef en com… Lees meer

 • Hilde uit Hilversum

  Hilde zoekt iemand die haar kan helpen ter voorbereiding van een presentatie dat ze moet doen in excel. ze heeft hulp nodig bij draaitabellen. Ze heeft niet meer dan 1 lesuur nodig.

 • Victor-Jan uit Haaren

  Victor-jan volgt een cursus Excel aan de NHA maar komt er zelf niet helemaal aan uit. Ze moet nog 2 lessen afronden. De voorlaatste les gaat over een voetbalpoule maken waaraan ze formu… Lees meer

 • Eva uit Naarden

  Eva uit 5 vwo heeft met spoed hulp nodig bij Excel. ze heeft volgende week dinsdag een examen en is veel te laat begonnen met studeren. Hierdoor heeft ze niet meer de tijd om alles zelf… Lees meer

 • Faustina uit Eindhoven

  Faustina zit in 5 vwo en heeft moeite met Excel en economie. Ze heeft veel huiswerk en snapt er niets van. Voor Excel krijgt ze instructievideo's die ze begrijpt, tot ze zelf aan de sla… Lees meer

 • Selin uit Tilburg

  Selin heeft een opfrissing nodig van Excel in het kader van haar nieuwe baan.

 • Frank uit Amsterdam

  Frank volgt de opleiding Marketingmanagement aan de UvA en heeft moeite met Excel en SPSS in het kader van een opdracht.

 • Fenna uit Hendrik-Ido-Ambacht

  Fenna zoekt bijles Excel. De onderwerpen die ze wil kunnen : Dsum, pivots, Vlookup index match en andere forumes, Macro. De lessen kunnen in het Engels doorgaan.

 • Tania uit Amsterdam

  Tania werkt als Credit Controller en wil haar kennis van VLookup and Pivot tables op hoger niveau krijgen.

 • Tymen uit Capelle aan den IJssel

  Tymen werkt en heeft 2 maanden geleden een cursus Excel gevolgd. Ze vond dit moeilijk en wil alles stap voor stap herhalen (in het kader van haar baan). Het gaat om de basis.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.