Bijles Mechanica‑dynamica in Montfoort

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Joyce

Montfoort

Master / WO

Universiteit Utrecht

Interculturele Communicatie

Bijles mechanica-dynamica met Joyce

Voorafgaand aan mijn masteropleiding Interculturele Communicatie heb ik Franse Taal en Cultuur gestudeerd. Ik heb al jaren een passie voor Frankrijk, en om er iedere dag mee bezig te zijn, vind ik heerlijk. Daarnaast heb ik een ambitie om het onderwijs in het gaan, maar voordat het zover is, wil ik graag meer ervaring opdoen door bijles te geven. In het verleden is dit me al zeer goed bevallen. Om zien dat door jouw extra ondersteuning en uitleg een leerling iets onder de knie krijgt, is geweldig.

Montfoort
Interculturele Communicatie
Master / WO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Floor

IJsselstein

Bachelor / HBO

HKU Utrecht - Conservatorium

Docent Muziek

Bijles mechanica-dynamica met Floor

Op dit moment ben ik bezig met een studie tot muziekdocent. Bijles geven is een hele leerzame en leuke manier om mijn lesgeef-vaardigheden verder te ontwikkelen, op een manier waarmee ik anderen ook nog kan helpen. Ik heb zelf tweetalig VWO gedaan op de middelbare school, en kan dus goed helpen met Engels. Ook in de vakken Nederlands en Muziek (bijvoorbeeld voor eindexamenleerlingen) kan ik bijles geven. Verder vind ik het leuk om te helpen met studieplanningen en samen te zoeken naar een leer- of studiemethode die werkt voor de leerling.

IJsselstein
Docent Muziek
Bachelor / HBO, HKU Utrecht - Conservatorium

mechanica-dynamica

Esther

Woerden

Bachelor / HBO

Erasmus Universiteit Rotterdam

Bijles mechanica-dynamica met Esther

Sinds twee jaar geef ik les in de wijsbegeerte: introducties op de grote denkers, de verschillende stromingen en de betekenis van belangrijke begrippen zoals metafysica en epistemologie. Ik vind dat heel erg leuk om te doen en zou het graag meer en vaker doen. Daarnaast ben ik zelf op latere leeftijd gaan studeren aan de universiteit, naast mijn werk. Ik weet dus als geen ander hoe je het studeren in moet plannen en de discipline die nodig is. Ook daar kan ik in helpen.

Woerden
Bachelor / HBO, Erasmus Universiteit Rotterdam

mechanica-dynamica

Dennis

Woerden

Bachelor / HBO

rijksuniversiteit Groningen

RUG - Romaanse talen en culturen (Spaans)

Bijles mechanica-dynamica met Dennis

Ik geef graag bijles omdat ik mijn enthousiasme en passie voor het Spaans over wil brengen en mensen graag help om niet alleen de taal te leren spreken, maar ze ook te begrijpen. Ik heb onder meer tijdens mijn verblijf in Spanje taallessen gegeven aan Spaanse studenten.

Woerden
RUG - Romaanse talen en culturen (Spaans)
Bachelor / HBO, rijksuniversiteit Groningen

mechanica-dynamica

Susanne

IJsselstein

Bachelor / HBO

Marnix Academie

Pabo - afgerond

Bijles mechanica-dynamica met Susanne

Voor de klas ben ik gewend om handelingsgericht te werken. Daarnaast heb ik in mijn stagetijd veel leerlingen R.T. gegeven. Ik merkte dat ik dit erg leuk vond om te doen, samen met een leerling worstelen om de stof te begrijpen. Hiervoor haal ik alles uit de kast, materialen en mijn eigen kennis.

IJsselstein
Pabo - afgerond
Bachelor / HBO, Marnix Academie

mechanica-dynamica

Menno

Utrecht

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Franse Taal en Cultuur

Bijles mechanica-dynamica met Menno

Op het moment doe ik met mijn eigen opleiding ook de Educatieve Minor. Ik loop hierdoor stage op een middelbare school en geef les aan de onderbouw. Ik vind het lesgeven heel leuk om te doen en denk er later mijn beroep van te maken. Voor de zomervakantie heb ik een halfjaar stage gelopen en heb ik veelal geobserveerd en enkele lessen gegeven aan klassen in de onderbouw op HAVO en VWO niveau. Op dit moment ben ik zelf verantwoordelijk voor een 2 Havo klas.

Utrecht
Franse Taal en Cultuur
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Tessa

IJsselstein

VWO / Gymnasium

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Tessa

Als tekstschrijver met als achtergrond een studie Nederlandse taal en cultuur ben ik altijd met taal bezig. Het kost mij geen moeite, terwijl ik om mij heen scholieren, maar ook volwassenen zie en hoor worstelen met allerlei regeltjes van onze taal. Ik wil hen graag helpen. Bovendien is het een mooie aanvulling op mijn baan als freelancer specialist. Omdat ik veel en vaak achter de laptop zit, is het geven van online bijles voor mij een uitkomst. Maar ik heb ook graag persoonlijk contact met leerlingen.

IJsselstein
VWO / Gymnasium, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Vera

Woerden

Bachelor / HBO

Universiteit Utrecht

Bijles mechanica-dynamica met Vera

Bijles geven is een logische stap op mijn weg naar het docentschap. Daarbij vind ik het erg leuk om leerlingen te helpen bij het behalen van een beter resultaat voor het vak Duits.

Woerden
Bachelor / HBO, Universiteit Utrecht

mechanica-dynamica

Chayenne

Nieuwegein

Bachelor / HBO

Bijles mechanica-dynamica met Chayenne

Zelf weet ik hoe lastig een taal kan zijn, aangezien ik drie keer naar het buitenland ben geweest om een taal te leren. Daarnaast volg ik de studie International Business and Languages, waarbij ik drie talen volg: spaans, duits en engels. Zelf vind ik het leuk om een nieuwe taal te leren, de uitspraken in een andere taal etc. Talen zijn belangrijk om jezelf te ontwikkelen en steeds meer bedrijven eisen dat men meerdere talen beheerst. Een taal leren is niet, omdat het moet, maar het verbreedt je competenties en door andere talen te beheersen kun je communiceren met personen uit andere landen, wat goed is voor de ontwikkeling, nieuwe culturen en gewoonte ontdekken etc.

Nieuwegein
Bachelor / HBO,

mechanica-dynamica

Feline

Oudewater

Bachelor / HBO

Hogeschool van Amsterdam (HVA)

Bedrijfswiskunde

Bijles mechanica-dynamica met Feline

Ik vind het geweldig om angstige en onzekere leerlingen te enthousiasmeren voor het vak wiskunde, ik zie dat als een uitdaging die ik graag aanga.

Oudewater
Bedrijfswiskunde
Bachelor / HBO, Hogeschool van Amsterdam (HVA)