Bijles Frans in Merum

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Frans

Laetitia

Roermond

Bijles Frans met Laetitia

Ik ben docente Frans in het onderwijs en geef daarnaast graag bijles aan leerlingen. Ik vind het mooi om te zien hoe snel jonge studenten nieuwe informatie opnemen. Ik wil dan ook iedere student alle kansen kunnen aanbieden die hij/zij verdient.

9,1/10

Roermond

Frans

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles Frans met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

8,3/10

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

Frans

Evy

Munstergeleen

VWO / Gymnasium

Graaf Huyn College

Cultuur en Maatschappij

Bijles Frans met Evy

Ik vind het erg leuk om anderen te helpen, maar wil dit wel graag gericht doen. Ik zou de passie die ik heb voor dit vak met anderen te delen. Op de middelbare school hielp ik regelmatig mensen uit lagere klassen, omdat ik toen al versterkt Frans volgde. Via mijn studievereniging heb ik BijlesHuis leren kennen, en heb me meteen aangemeld.

Munstergeleen
Cultuur en Maatschappij
VWO / Gymnasium, Graaf Huyn College

Frans

Remedial Teacher en Studiecoach

Voerendaal

Master / WO

Rijksuniversiteit Utrecht

Geschiedenis

Bijles Frans met Remedial Teacher en Studiecoach

Ik vind kennisoverdracht het speerpunt van mijn bijles-lessen. Verder vind ik het ook belangrijk om met de leerling te kijken hoe je zo effectief mogelijk leert. Veel leerlingen leren dit niet op school. Ook leermomenten plannen vind ik erg belangrijk zodat de leerstof vaker herhaald kan worden.

Voerendaal
Geschiedenis
Master / WO, Rijksuniversiteit Utrecht

Frans

Michèle

Schinnen

Bachelor / HBO

Fontus Hogeschool

2de graad lerarenopleiding

Bijles Frans met Michèle

Frans is niet moeilijker dan een andere taal! Met speelse oefeningen en eigentijdse authentieke materiaal ervaar je hoe leuk het kan zijn om te communiceren "en français"

Schinnen
2de graad lerarenopleiding
Bachelor / HBO, Fontus Hogeschool

Frans

Monique

KESSEL

Bachelor / HBO

Hogeschool Schoevers Eindhoven

Bijles Frans met Monique

Ik vind het ontzettend leuk om kennis over te dragen en mensen te helpen en te motiveren. Door mijn sterk analytisch vermogen ben ik uitstekend in staat een probleem te analyseren en een bijhorend stappenplan op te stellen. Ik communiceer op een duidelijke en correcte manier (zowel schriftelijk als mondeling). Het geven van bijles houdt mij scherp, omdat ik zelf bij 'moet' blijven!

KESSEL
Bachelor / HBO, Hogeschool Schoevers Eindhoven

Frans

Carlo

Linne

Bijles Frans met Carlo

Hallo, mijn naam is Carlo. Ik heb het VWO afgerond met een NT-profiel én de vakken Wiskunde D en Natuur, leven en techniek. Momenteel volg ik de HBO-opleiding Accountancy. Ik help vaker vrienden en kennissen met bijles en dit bevalt mij erg. Een aantal keren heb ze ook geholpen via een webcamsessie. Ook dit is erg bevallen en ik ga hier graag mee verder via BijlesHuis.

Linne

Frans

Daphne

Nieuwstadt

Bachelor / HBO

Universiteit Leiden

Chinastudies

Bijles Frans met Daphne

Ik vind het dankbaar werk, er is niets beters dan een berichtje krijgen omdat een leerling een ruime voldoende heeft gehaald voor een vak waar hij moeite mee had. Bovendien is het bijles geven in talen een goede manier om ook mijn eigen talen bij te houden!

Nieuwstadt
Chinastudies
Bachelor / HBO, Universiteit Leiden

Frans

Angelique

Roermond

VWO / Gymnasium

Fontys Hogeschool

Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.

Bijles Frans met Angelique

Ik volg de tweedegraads lerarenopleiding Duits, die mij zeer goed bevalt. Daarnaast ben ik van plan om me na mijn studie in het speciaal onderwijs te verdiepen. Ik wil zeer graag het beroep van docente uitoefenen, en bijles sluit hier goed bij aan. Daarnaast heb ik ervaring met leerlingen met een handicap of autisme. Ik geef op dit moment (eind 2015 tot midden 2016) les op een vmbo-school.

Roermond
Recente studierichting: tweetalig vwo, actieve studierichting: tweede graads lerarenopleiding Duits. Zie voor meer info de andere kopjes.
VWO / Gymnasium, Fontys Hogeschool

Frans

Samantha

Roermond

Master / WO

Universiteit Maastricht

Psychologie en recht

Bijles Frans met Samantha

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik al les gegeven, klassikaal en individueel. Hier had ik ontzettend veel plezier in, en het ging me goed af.

Roermond
Psychologie en recht
Master / WO, Universiteit Maastricht

Studenten die we al konden helpen

 • Harry uit Roermond

  Harry is een volwassen man die privélessen Frans volgde. Zijn docente is langdurig ziek, dus is hij op zoek naar een andere docent.

 • Tom uit Herkenbosch

  Leerlinge is dit jaar blijven zitten op 5vwo (Schöndeln). Ze heeft gemerkt dat Frans haar zwakste vak is. Ze heeft vooral moeite met tekstverklaring en luistervaardigheid. Voor Frans ha… Lees meer

 • Mathias uit Ittervoort

  Mathias is op pensioen en zou graag Frans leren spreken. Hij had ooit Frans op school meer dan 70 jaar geleden dus zou vanaf de basis willen starten. Hij wil de focus leggen op converse… Lees meer

 • Lore uit Kinrooi

  Leerling 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Sylvia uit Helden

  Sylvia zit in het eerste jaar van International Business aan de Avans Hogeschool. Omdat de school een nieuw lessysteem gebruikt, krijgt hij niet op de normale manier les. Hij moet zonde… Lees meer

 • Antoine uit Weert

  Antoine volgt een Master Frans en zoekt een docent (liefst native speaker) die zijn teksten in het Frans wil corrigeren/nakijken. Voor het vak didactique du français langue étrangère … Lees meer

 • Michelle uit Steyl

  26-jarige man heeft Franstalige familie maar heeft zelf nooit Franse les gehad. Hij zou dus van nul beginnen om te kunnen spreken met de familie. De focus ligt op conversatie.

 • Hanne uit Weert

  Hanne heeft een gevorderden niveau Frans. Vooral communiceren gaat moeilijk. Al pratende wil ze haar vocabulaire uitbreiden. Verder wil ze graag het verschil beheersen tussen de Passé C… Lees meer

 • Ina uit Geleen

  HBO-student heeft eind januari examen Frans en heeft vooral hulp nodig bij de Franse grammatica. Hij moet dit examen echt halen want hij zit in zijn laatste jaar.

 • Sylvia uit Bocholt

  Sylvia is op zoek naar een docent Frans. Ze wil graag Frans leren spreken omdat ze elk jaar naar Frankrijk op reis gaat. Haar doel is om vlot gesprekken te kunnen aangaan. Momenteel kan… Lees meer

 • Bo uit Dilsen-Stokkem

  Studente 2e bachelor Toerisme- en Recreatiemanagement heeft begeleiding nodig bij de examens schriftelijk en mondeling Frans.

 • Marilou uit Heerlen

  Leerlinge 3e middelbaar ASO Wetenschappen heeft begeleiding nodig bij Frans, voornamelijk grammatica.

 • Ingeborg uit Kerkrade

  Ingeborg wil graag Frans leren uit interesse. Hij probeert al via DuoLingo woordjes te oefenen maar vindt dat hij geen uitleg krijgt over de zinsopbouw en grammatica. Hij wil dus graag … Lees meer

 • Mary uit Valkenburg

  Twee leerlingen van 10 jaar op International School willen Frans leren. Ze krijgen op school geen Frans en moeten dus van nul starten, ze zoeken een docent die hen de basis kan aanleren.

 • Tessa uit Herent

  Bachelorstudente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Frans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.