Bijles Mechanica‑dynamica in Maasdam

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Max

Ridderkerk

VWO / Gymnasium

Johan-de-Witt-Gymnasium

gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Max

Ik vind het leuk om bijles te geven, omdat ik de vakken waarin ik bijles geef erg leuk vind. Het is interessant om hier meer mee bezig te zijn en door les te geven ook mijn eigen vaardigheden te verscherpen. Maar het leukste aan bijles geven vind ik toch het moment dat je ziet dat het klikt bij je leerling. Op dit moment krijg ik het gevoel dat ik ze echt verder heb geholpen. Ook vind ik het erg fijn dat bijles geven erg flexibel is en vanuit huis gedaan kan worden.

Ridderkerk
gymnasium
VWO / Gymnasium, Johan-de-Witt-Gymnasium

mechanica-dynamica

Annigje

Dordrecht

Master / WO

Radboud Universiteit Nijmegen

Culturele / Sociale Antropologie

Bijles mechanica-dynamica met Annigje

Ik vind leren zelf heel leuk en het lesgeven des te meer. Het gaat om kennisoverdracht en mensen dingen bijbrengen is hartstikke leuk om te doen. Ik heb helaas geen tijd (op dit moment) om een officiële lesbevoegdheid te halen, dus het (bij)lesgeven op basis van kennis en ervaring vind ik helemaal top! Ik heb ervaring met Engelse les, maar ook heb ik EHBO-cursussen gegeven, duikcursussen begeleid, ben een aantal keren stagebegeleider geweest en heb als sportinstructeur gewerkt. Heel divers qua 'stof en methode', maar daardoor kan ik wel creatiever zijn met inspelen op de behoeftes van de leerlingen. De 'leerlingen' voor mij waren altijd divers, van volwassenen tot kinderen. Verder zijn deze twee uitspraken kenmerkend voor mij als docent: “It is the supreme art of the teacher to awaken joy in creative expression and knowledge” - Albert Einstein “A good teacher can inspire hope, ignite the imagination and instill a love of learning” - Brad Henry -

Dordrecht
Culturele / Sociale Antropologie
Master / WO, Radboud Universiteit Nijmegen

mechanica-dynamica

Marco

Dordrecht

Bachelor / HBO

Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

Bijles mechanica-dynamica met Marco

Ik wil graag leerlingen (en ouders) persoonlijk begeleiden als bijlescoach. Ik geef 15 jaar les in het VO en MBO. Ik geef (of heb gegeven) de vakken Natuurkunde, Techniek, Wiskunde, Informatiekunde en Werktuigbouwkunde op VO en MBO. Mijn motto is: Lerend werken. met de kernwoorden: onderzoeken, ontdekken, inspireren, repeteren, aanleren en maken.

Dordrecht
Bachelor / HBO, Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding Natuurkunde)

mechanica-dynamica

Elvira

Dordrecht

Bachelor / HBO

Driestar Hogeschool

Bijles mechanica-dynamica met Elvira

Het onderwijs heeft mij altijd al aangetrokken. Ik ben dan ook de lerarenopleiding Engels aan het doen. Ik vind het een hele leuke uitdaging om mensen verder te helpen. Verder ben ik heel organisatorisch wat als leraar handig is. Ik heb er zin in!

Dordrecht
Bachelor / HBO, Driestar Hogeschool

mechanica-dynamica

Anna

Dordrecht

Master / WO

Universiteit van Tilburg

Rechtsgeleerdheid

Bijles mechanica-dynamica met Anna

Dordrecht
Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Universiteit van Tilburg

mechanica-dynamica

Annette

Zwijndrecht

VWO / Gymnasium

Erasmus Universiteit Rotterdam

Rechtsgeleerdheid

Bijles mechanica-dynamica met Annette

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met de vakken die zij moeilijk vinden. Ook is het leuk om mee te maken dat het steeds beter gaat en er goede cijfers komen.

Zwijndrecht
Rechtsgeleerdheid
VWO / Gymnasium, Erasmus Universiteit Rotterdam

mechanica-dynamica

Emily

Ridderkerk

VMBO / MBO

Sint Maarten

Mavo niveau 4

Bijles mechanica-dynamica met Emily

Ik geef heel graag online bijles in het Spaans, omdat ik zoveel van de taal houd en mijn persoonlijke ervaringen, kennis en blijdschap in de taal met anderen wil delen. Ik heb altijd al lerares Spaans willen zijn, en heb ook de lerarenopleiding Spaans op de HBO kunnen ervaren. Hoewel ik deze niet heb afgemaakt, blijf ik graag bezig met individuele lessen Spaans en het betekent veel voor mij om dit te kunnen doen.

Ridderkerk
Mavo niveau 4
VMBO / MBO, Sint Maarten

mechanica-dynamica

Sacha

Mijnsheerenland

Bijles mechanica-dynamica met Sacha

Van jongs af aan wist ik al zeker dat ik juf wilde worden. Na de HAVO ben ik daarom ook naar de PABO gegaan en nog steeds word ik blij als ik een kind iets kan leren. Ik heb affiniteit met het werken met kinderen en heb veel geduld, zowel op didactisch als pedagogisch gebied. Individuele bijles biedt mij de mogelijkheid om mijn onderwijs geheel aan te passen aan de onderwijsbehoeften van de leerling. Dit zorgt voor een grote kans op succeservaring bij de leerling en het behalen van de beste resultaten.

Mijnsheerenland

mechanica-dynamica

Marleen

Hendrik-Ido-Ambacht

Bachelor / HBO

Avans hogeschool

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Bijles mechanica-dynamica met Marleen

Ik wil graag iets meer doen met mijn Spaans. Ik vind het me leuk om beginners te helpen en zo bezig te blijven met het Spaans. Je moet je talenten altijd goed benutten!

Hendrik-Ido-Ambacht
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Avans hogeschool

mechanica-dynamica

Jan-Willem

Hendrik-Ido-Ambacht

VWO / Gymnasium

Bijles mechanica-dynamica met Jan-Willem

Bijles geven is leuk! Het geeft me namelijk voldoening om u en uw kind op zo'n manier te helpen! Dat ik hierin succesvol ben, blijkt uit het feit dat ik een leerling met ADHD begeleid heb voor Engels. Ook heb ik een VWO-leerling begeleid tijdens zijn examenjaar Frans.

Hendrik-Ido-Ambacht
VWO / Gymnasium,

Populaire bijlesaanvragen

hulp bij Mechanica-dynamica, huiswerk instituut, bijles universiteit, bijles leraar Mechanica-dynamica Maasdam, bijles aan huis basisschool, studiebegeleiding hbo, examentraining voor Mechanica-dynamica in Maasdam, studiebegeleiding bij Mechanica-dynamica in de buurt van Maasdam, bijles Mechanica-dynamica aan huis in Maasdam