Bijles Spaans in Maasdam

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Spaans

Jeffrey

Schiedam

Master / WO

Universiteit Leiden

Latin American Studies: Language Variation and Bilingualism

Bijles Spaans met Jeffrey

Ik heb lesgeven altijd leuk gevonden en al helemaal voor de talen Spaans, Portugees en Nederlands. Daarnaast ben ik een uitstekende planner - een skill die ik met veel plezier andere aanleer- en heb ik veel ervaring met het schrijven van scripties op HBO en academisch niveau.

Schiedam
Latin American Studies: Language Variation and Bilingualism
Master / WO, Universiteit Leiden

Spaans

Linda

Krimpen aan den IJssel

Professioneel / Volwassen

Civas

HBO Kindercoach

Bijles Spaans met Linda

Bij mij schijnt altijd de zon en ik beschik over een flinke dosis humor. Hiermee wil ik graag een inspirator zijn voor anderen. In mijn werk als pedagogisch coach en als docent Spaans vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn. Als mijn leerlingen/cliënten in hun kracht zijn, behalen we samen des te meer successen.

Krimpen aan den IJssel
HBO Kindercoach
Professioneel / Volwassen, Civas

Spaans

Virginia

Gouda

Bijles Spaans met Virginia

Het is van belang dat mensen goed leren en begrijpen. Als je een goede uitleg doet, kunnen mensen het beter begrijpen en kunnen ze makkelijker verder.

Gouda

Spaans

Mauricio

Rotterdam

Master / WO

Economics Research (Former Mphil Program)

Bijles Spaans met Mauricio

Since I was a kid I have enjoyed the somehow difficult high school topics. Later on, I realized that I was good at teaching and I started explaining some math and physics to my classmates. I am convinced that math-related topics can be easily understood if well explained and that everybody can master the skills necessary to succeed. I have two kids and a full time working wife and hence a flexible job fits perfect on my expectations. I speak Dutch, but not at an "academic " level.

Rotterdam
Economics Research (Former Mphil Program)
Master / WO,

Spaans

José

Haastrecht

VWO / Gymnasium

Economie & Maatschappij

Bijles Spaans met José

Ik heb een poos op een aantal basisscholen Engelse les gegeven en dat beviel me goed. Het is echter leuker, en uitdagender voor mezelf, om één op één iemand te kunnen helpen met het bereiken van zijn of haar doel. Iemand te ondersteunen in waar hij het moeilijk heeft en een handje te kunnen helpen.

Haastrecht
Economie & Maatschappij
VWO / Gymnasium,

Spaans

Andrea

Rotterdam

Bachelor / HBO

Universitat de Valencia

PABO

Bijles Spaans met Andrea

Ik ben een zeer gemotiveerde jonge professional uit Spanje die passie voor het onderwijs en talen heeft. Begin 2015 verhuisde ik naar Nederland. Ik heb gestudeerd: -Grado en Maestro/a de Primaria (PABO) afgestudeerd in 2014. (Universiteit van Valencia) -Cursussen Docent Spaans als Vreemde Taal: Cursus I, II en II (Instituto Cervantes te Utrecht) -Accreditatiecursus voor Examinatoren DELE A2/B1 (Instituto Cervantes te Utrecht) Vanaf 2010 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb bijles (basisonderwijs,voortgezet onderwijs, VWO) en privéles in de Engelse taal voor 4 jaar gegeven. Verder heb ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar op twee basisscholen in Valencia (Spanje) gegeven. Dit laatste gebeurde als Leerkracht en Docent Engels. Hier in Nederland geef ik sinds begin 2016 privéles in de Spaanse taal aan Nederlanders. Momenteel loop ik mijn stage als Docent Spaans bij Utrecht Hogeschool waarin ik Spaanse les aan hbo studenten geef.

Rotterdam
PABO
Bachelor / HBO, Universitat de Valencia

Spaans

Rosa

Schiedam

Master / WO

Universidad Católica de Nicaragua

Bijles Spaans met Rosa

Rosa is een ervaren en leuke docente Spaans uit Nicaragua met een achtergrond in pedagogiek die met plezier de lessen bij jou thuis of in Regio Rotterdam geeft.

Schiedam
Master / WO, Universidad Católica de Nicaragua

Spaans

Saskia

Rotterdam

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Lerarenopleiding Spaans 2e graads

Bijles Spaans met Saskia

Ik ben afgestudeerd als docente Spaans. De afgelopen jaren heb ik als docent in opleiding gewerkt op verschillende scholen. Momenteel geef ik cursussen Spaans aan volwassenen en vooral bijles aan studenten. Ik heb plezier in het lesgeven en wil daar graag mee doorgaan. Ik geef al een aantal jaar bijles aan zowel studenten als middelbare scholieren, maar wil dit graag meer gaan doen.

Rotterdam
Lerarenopleiding Spaans 2e graads
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Spaans

Emily

Ridderkerk

VMBO / MBO

Sint Maarten

Mavo niveau 4

Bijles Spaans met Emily

Ik geef heel graag online bijles in het Spaans, omdat ik zoveel van de taal houd en mijn persoonlijke ervaringen, kennis en blijdschap in de taal met anderen wil delen. Ik heb altijd al lerares Spaans willen zijn, en heb ook de lerarenopleiding Spaans op de HBO kunnen ervaren. Hoewel ik deze niet heb afgemaakt, blijf ik graag bezig met individuele lessen Spaans en het betekent veel voor mij om dit te kunnen doen.

Ridderkerk
Mavo niveau 4
VMBO / MBO, Sint Maarten

Spaans

Marleen

Hendrik-Ido-Ambacht

Bachelor / HBO

Avans hogeschool

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Bijles Spaans met Marleen

Ik wil graag iets meer doen met mijn Spaans. Ik vind het me leuk om beginners te helpen en zo bezig te blijven met het Spaans. Je moet je talenten altijd goed benutten!

Hendrik-Ido-Ambacht
Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Bachelor / HBO, Avans hogeschool

Populaire bijlesaanvragen

betaalbare bijles, bijles talen, bijles leraar Spaans Maasdam, studiebegeleiding bij Spaans in de buurt van Maasdam, tarief bijles, online huiswerkbegeleiding, bijles Spaans Maasdam, huiswerk begeleiding, examentrainer Spaans Maasdam