Bijles Wiskunde in Lochem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

wiskunde

Michael

Apeldoorn

Master / WO

Technische Universiteit Twente

Wiskunde (1e graad)

Bijles wiskunde met Michael

Ik heb al heel wat ervaring met het lesgeven aan grote groepen, maar ik geloof dat lesgeven in kleine groepen veel effectiever is dan les geven aan een groep van 30 leerlingen. Een coachende manier van lesgeven is een manier die heel goed bij mij past.

9/10

Apeldoorn
Wiskunde (1e graad)
Master / WO, Technische Universiteit Twente

wiskunde

Ruth

Haaksbergen

VWO / Gymnasium

Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

VWO diploma NG/NT

Bijles wiskunde met Ruth

Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om anderen te helpen betere cijfers te behalen. Ik ben zelf een gedreven studente en sta altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Het leukste aan bijles geven, is na afloop van een toets te horen krijgen dat leerlingen er een goed gevoel bij hadden.

8/10

Haaksbergen
VWO diploma NG/NT
VWO / Gymnasium, Het Assink Lyceum locatie Haaksbergen

wiskunde

Roosmarijn

Heerde

Bachelor / HBO

Windesheim Zwolle

Industrieel product ontwerpen

Bijles wiskunde met Roosmarijn

Ik help graag andere mensen, dit doe ik ook regelmatig met medestudenten. Mijn sterkste vak is wiskunde, dus daar weet ik zeker van dat ik er anderen uitleg over kan geven en bij kan helpen. Ik heb reeds bijles gegeven en vond dit heel fijn om te doen, om elke week weer verbetering te zien en te merken dat hij/zij echt iets heeft bijgeleerd.

10/10

Heerde
Industrieel product ontwerpen
Bachelor / HBO, Windesheim Zwolle

wiskunde

Dennie

Haaksbergen

Professioneel / Volwassen

ROC Deventer

MBO Chemisch Fysisch Analist

Bijles wiskunde met Dennie

Lesgeven is groeien en zien groeien.

Haaksbergen
MBO Chemisch Fysisch Analist
Professioneel / Volwassen, ROC Deventer

wiskunde

bart

babberich

Bachelor / HBO

hogeschool fontys

pedagogiek, remedial theaching, vakken voortgezet onderwijs: zie hierboven. pedagogische vakken, studievaardigheden. Specialisatie talen, aardrijkskunde, studievaardigheden.

Bijles wiskunde met bart

Naast het werk in de buitenschoolse opvang dat ik op dit moment doe, heb ik genoeg tijd over om leerlingen te begeleiden met huiswerk en studie. Dit is een vakgebied waar mijn hart erg ligt, zeker na de studies die ik heb gedaan (pedagogiek en remedial teaching). Ik vind het een uitdaging kinderen/leerlingen verder te helpen in hun (school) ontwikkeling.

babberich
pedagogiek, remedial theaching, vakken voortgezet onderwijs: zie hierboven. pedagogische vakken, studievaardigheden. Specialisatie talen, aardrijkskunde, studievaardigheden.
Bachelor / HBO, hogeschool fontys

wiskunde

Erica

Apeldoorn

Bachelor / HBO

Christelijke Hogeschool Ede

Bijles wiskunde met Erica

Bijles geven betekent bijdragen aan verbeterde studieresultaten van leerlingen. Dat is wat ik graag wil doen en waar ik enthousiast van word.

Apeldoorn
Bachelor / HBO, Christelijke Hogeschool Ede

wiskunde

Alfred

Markelo

Bachelor / HBO

Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Twente

Bedrijfskunde

Bijles wiskunde met Alfred

Het aanleren van 'hoe pak je slim een wiskundeopgave aan?' en 'Hoe los je iets op?' is heel erg leuk. Dat merk Ik ook met rekenen, want dat is bij veel kinderen door de rekenmachine minder ontwikkeld. Ik help studenten van alle leeftijden met wiskunde!

Markelo
Bedrijfskunde
Bachelor / HBO, Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Twente

wiskunde

Nienke

Hengelo

Bachelor / HBO

Saxion Hogeschool

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Bijles wiskunde met Nienke

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met dingen die ze niet snappen. Inmiddels heb ik meerdere studenten bijles gegeven en ze zijn erg positief over de manier waarop ik uitleg geef. Ik ben een geduldig persoon en ben bereid om de leerling te helpen totdat hij of zij het snapt.

9,5/10

Hengelo
Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
Bachelor / HBO, Saxion Hogeschool

wiskunde

Laura

Enschede

Bachelor / HBO

University of Applied Sciences

Bijles wiskunde met Laura

Gedurende mijn Bacheloropleiding heb ik 2-3 jaar bijles gegeven in Natuurkunde en Wiskunde. Dit heb ik in Someren/Asten gedaan en ik heb dit als erg leuk ervaren. Ik ben sinds een aantal weken verhuisd naar Enschede, maar het lijkt me erg fijn om weer bijles te kunnen geven in de omgeving.

Enschede
Bachelor / HBO, University of Applied Sciences

Studenten die we al konden helpen

 • Lieselot uit Vorden

  Lieselot doet een mbo niv. 4 opleiding tot Chemisch analyst en volgt al wiskunde om door te stromen naar het HBO. Dat gaat zeer goed maar omdat alles zelfstudie is zijn er enkele onderw… Lees meer

 • Ariane uit Warnsveld

  Leerlinge zit in de eindexamenklas mavo en staat een 3 voor wiskunde. Ze roept dat ze het niet kan en niet snapt. Ze moet minimum een 5,5 halen om het diploma te halen. Daarom zoekt het… Lees meer

 • Marijke uit GORSSEL

  Leerling 5VWO zoekt begeleiding wiskunde A.

 • Kristien uit Zutphen

  Kristien heeft nood aan begeleiding bij wiskunde in het kader van de WISCAT. Ze heeft de toets net voor de eerste keer meegedaan en heeft 103 behaald. Enkel op hoofdrekenen heeft ze red… Lees meer

 • Jasper uit Deventer

  Jasper doet dit jaar eindexamen mavo. Wiskunde zal een struikelblok worden. Hij snapt de stof, maar het toepassen gaat mis. Wat hij vooral lastig vindt is om het geleerde toe te passen.… Lees meer

 • Ismail uit Zutphen

  Ismail's dochter zit in 4 VWO en heeft moeite met het tempo van wiskunde A, waardoor ze niet alles begrijpt en de opdrachten tijdens de les ook moeizaam verlopen. Ze zoekt dus een docen… Lees meer

 • Nancy uit Zelhem

  Een 4havo student uit Zelham zoekt begeleiding bij wiskunde en scheikunde. Het gaat om algemene begeleiding bij de vakken om het beter te begrijpen en cijfers te verbeteren.

 • Geert uit Deventer

  Leerling wil in september starten op het Saxion in Deventer, hiervoor moet een 21+ toets worden afgelegd. Hierin zit ook een wiskunde-gedeelte, dit op HAVO 5 wiskunde A niveau. Leerling… Lees meer

 • Dounia uit Hummelo

  Alec zit op mavo 4 en heeft hulp nodig bij wiskunde. In mei is er examen en hij snapt er niets van, het is lastig voor hem. Hij zoekt iemand die hem op heldere manier helpt, en ook stru… Lees meer

 • Lise uit Lichtenvoorde

  Lise zit op vwo 6 en heeft problemen met wiskunde A. Op zich ging vorig jaar wel goed, maar dit jaar tijdens de eerste toetsweek ging het al fout.

 • Huub uit Doetinchem

  Leerling 4 VWO zoekt begeleiding voor wiskunde A.

 • Monique uit Deventer

  Student 5havo zoekt hulp bij wiskunde B. Wiskunde is al langer een struikelblok waardoor hij juist de overstap heeft gemaakt van vwo naar havo. Echter bleek dit niet te helpen en vindt … Lees meer

 • Charline uit Haaksbergen

  Leonie zit op havo 5 en zoekt bijles wiskunde A Havo-5 om zich klaar te stomen voor het eindexamen. Exponentiële verbanden en statistische variabelen gaan moeilijke.

 • Lieke uit Deventer

  Lieke volgt online lessen Engels via BijlesHuis en wil nu ook graag extra online ondersteuning voor haar zoon. Hij is bijna 18 en zit in een mbo niv. 4 opleiding (technisch, 2e jaar). H… Lees meer

 • Madelief uit Doetinchem

  Madelief uit HAVO 4 zoekt bijles wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.