Bijles Engels in Ermelo

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Engels

Anneke

Apeldoorn

Master / WO

Hogeschool Utrecht HBO Engels

Bijles Engels met Anneke

Ik werk gemiddeld 1 middag bij een instituut voor huiswerkbegeleiding en geef daar momenteel bijles Engels en Frans (2VWO / 3HAVO / 6VWO). Daarnaast verzorg ik een cursus Cambridge Business Engels niveau C1 aan studenten van het ROC Apeldoorn.

9/10

Apeldoorn
Master / WO, Hogeschool Utrecht HBO Engels

Engels

Anneriek

Lelystad

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

Duitse taal- en letterkunde

Bijles Engels met Anneriek

Ouders kunnen hun eigen kinderen niet goed bijles geven, omdat de band te hecht is. Hoe luidt het gezegde ook alweer? Juist ja: 'vreemde ogen dwingen!' Soms heb je maar een klein zetje nodig om weer mee te zijn met een vak of om er zelfs goed in te worden. De lesstof op verschillende manieren herhalen kan daarbij erg helpen. Ik vind het leuk om verschillende manieren van leren te bedenken en samen met jou toe te passen.

Lelystad
Duitse taal- en letterkunde
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Engels

Gerwin

Almere

Master / WO

Universiteit van Amsterdam

ILO (Docent Engels, eerstegraads)

Bijles Engels met Gerwin

Ik ben vriendelijk en geduldig. Mijn brede expertise in ieder facet van de Engelse taal stelt me in staat om zowel les te geven aan complete beginners als aan mensen die de laatste zet naar hun C1-niveau willen maken. 2014 – 2016 Verschillende doceertaken op verschillende locaties: het ontwerpen en uitvoeren van lessen in grammatica, woordenschat, spreken en schrijven. 2020-heden Docent Engels op een middelbare school. Ik geef hier lessen aan klassen van ieder niveau, van eerstejaars tot vijfdejaars- atheneum, gymnasium, havo & vwo.

9/10

Almere
ILO (Docent Engels, eerstegraads)
Master / WO, Universiteit van Amsterdam

Engels

Marja

Kootwijkerbroek

Master / WO

Henley Management College

Executive Certificate MBA

Bijles Engels met Marja

Studying can sometimes be a lonely and daunting task that gnaws at your self-esteem and leaves you feeling overwhelmed and stuck. I've had a number of clients I helped through the process of completing their PhD or MBA's. I'm good at inspiring people to look beyond the immediate obstacles and find solutions to achieve the results they're looking for.

Kootwijkerbroek
Executive Certificate MBA
Master / WO, Henley Management College

Engels

Alena

Ede

Master / WO

Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Docent Engels en Italiaans, Taalkundige

Bijles Engels met Alena

Ik heb de opleiding tot leraar Engels afgerond en ik heb meerjarige onderwijservaring opgedaan door het geven van Engels aan de leerlingen van verschillende leeftijden en op diverse niveaus, zowel in Nederland als in het buitenland. Van januari 2017 tot juli 2017 heb ik als docent Engels op een mbo-school gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als docent Engels op een vmbo-school. Ik geef ook bijles Engels aan de leerlingen van mavo tot en met vwo. In mijn werk vind ik belangrijk dat elke leerling persoonlijke aandacht krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Ik verzorg mijn lessen op maat, gericht op individuele talenten en uitdagingen. Als persoon ben ik behulpzaam en sociaal. Ik maak snel contact met andere mensen en ik heb respect voor iedereen. Ik ben open en enthousiast. Ik kan goed tegen kritiek en ik leer van mijn fouten. Verder heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben ik zeer gemotiveerd.

Ede
Docent Engels en Italiaans, Taalkundige
Master / WO, Staatliche Linguistische Universiteit te Minsk

Engels

Daniëlle

Amersfoort

MAVO / HAVO

MBO Amersfoort

Horeca Ondernemer Manager

Bijles Engels met Daniëlle

Sinds 2018 ben ik ervan overtuigd dat docent Engels mijn roeping is. Ik heb een TEFL certificaat behaald via een online cursus en een talencursus gevolgd in Japan. Met bijlesgeven vergaar ik graag meer ervaring in het onderwijs. Daarnaast is het gewoon ook leuk om kinderen te helpen!

Amersfoort
Horeca Ondernemer Manager
MAVO / HAVO, MBO Amersfoort

Engels

Joost

Apeldoorn

VWO / Gymnasium

Vrije Universiteit Amsterdam

Gezondheid en Leven

Bijles Engels met Joost

Ik geef thuis al een tijdje bijles aan mijn twee zusjes (6 vwo en 4 havo) en mijn broertje(1 havo/vmbo). Ik vind dit erg leuk om te doen en dit bracht mij op het idee om bijles te gaan geven. Het lijkt mij leuk om naast mijn studie en werk bijles te gaan geven aan middelbare scholieren.

Apeldoorn
Gezondheid en Leven
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

Engels

Kiran

Lelystad

Bachelor / HBO

Hogeschool Windesheim

Bijles Engels met Kiran

Graag wil ik mijn ervaringen en kwaliteiten inzetten om studenten hun doel te laten bereiken. Ik geloof dat je met de juiste motivatie elk academisch doel kan bereiken. Ik heb gewerkt met studenten uit meer dan 95 landen, en ben professioneel in mijn vak, Engels.

Lelystad
Bachelor / HBO, Hogeschool Windesheim

Engels

Anja

Uddel

Bachelor / HBO

Chr Hogeschool De Driestar

PABO

Bijles Engels met Anja

Leerlingen die juist hulp nodig hebben, bijstaan. Ik werk graag 1-op-1 met leerlingen.

7/10

Uddel
PABO
Bachelor / HBO, Chr Hogeschool De Driestar

Engels

Ingeborg

Ermelo

Bachelor / HBO

NTI Leiden

Propedeuse Duits RUL, HBO vertalen ITV Hogeschool Utrecht, HBO psychosociaal counselor NHA, HBO maatschappelijk werk en dienstverlening NTI

Bijles Engels met Ingeborg

Al jarenlang geef ik bijlessen in de moderne talen. Dat vind ik gewoon ontzettend leuk om te doen, omdat je al vrij snel resultaat ziet én je iemand kan helpen om alsnog over te gaan!

8/10

Ermelo
Propedeuse Duits RUL, HBO vertalen ITV Hogeschool Utrecht, HBO psychosociaal counselor NHA, HBO maatschappelijk werk en dienstverlening NTI
Bachelor / HBO, NTI Leiden

Studenten die we al konden helpen

 • Cynthia uit Ermelo

  Een persvoorlichter bij VluchtelingenWerk wil graag een goed inhoudelijk professioneel gesprek kunnen voeren in het Engels. Ze wil vooral focussen op wat zakelijker spreken en schrijven.

 • Aad uit Harderwijk

  Aad heeft wel wat basiskennis van Engels, kan zich redden, maar wil betere volzinnen kunnen maken en ook over een grotere woordenschat kunnen beschikken. Vooral dan op medisch vlak. Ze … Lees meer

 • Ron uit Zeewolde

  Ron studeert Rechtsgeleerdheid op de universiteit van Utrecht. Ze zit in haar eerste jaar en loopt ertegenaan dat ze in periode 3 een vak volledig in het Engels krijgt. Voor dit vak kri… Lees meer

 • Kato uit Nunspeet

  MBO-studente van 20 jaar doet opleiding onderwijsassistente en merkt op dat haar Engels benedenmaats is. Ze heeft komend jaar 3 examens die ze moet halen en wil flink aan de slag.

 • Britt uit Barneveld

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze is momenteel de Cambridge-cursus aan het volgen van niveau B2. Ze zit nu op B1 en is op zoek naar wat extra steun, in het kader van een… Lees meer

 • Sofie uit Barneveld

  Student op de hogeschool zoekt online bijles voor Engels. Dit gaan om Cambridge Engels.

 • Erica uit Nijkerkerveen

  Floor uit 3 havo heeft problemen met Engels. Zowel grammatica, woordenschat, vaardigheden, hoe moet je precies studeren,.... Ze loopt helemaal achter.

 • Jasmin uit Amersfoort

  Jasmin zit in 2MAVO en heeft moeite met Engels. Ze wil vooral oefenen op spreken. Jasmin heeft dyslexie en ADHD, daarom zoekt ze een docent die haar rustig kan helpen met Engels.

 • Jade uit Doornspijk

  Jade volgt de opleiding verpleegkunde en moet ook examen doen in Engels (mbo 4) om haar opleiding af te ronden. Ze heeft nooit eerder examen gedaan in Engels ( wel 30 jaar geleden Engel… Lees meer

 • Mady uit Biddinghuizen

  Mady doet de pabo en heeft begin juni een mondeling examen Engels. Haar Engels ligt onder het verwachte niveau. Ze zal vragen moeten beantwoorden over haar stage en bepaalde situaties i… Lees meer

 • Raisa uit Biddinghuizen

  Leerling uit 1 vwo/havo zoekt bijles Engels. Zowel grammatica als woordenschat lopen moeilijk en momenteel staat hij een onvoldoende.

 • Danique uit Wenum-Wiesel

  Danique volgt de hbo-opleiding hotelmanagement en is op zoek naar een docent die haar kan helpen bij Engels. Ze heeft voornamelijk moeite met het begrijpen van de grammatica. Haar groot… Lees meer

 • Robin uit Biddinghuizen

  Robin zit in 3 mavo. Ze heeft bijles nodig bij Engels.

 • Ella uit Amersfoort

  Ella's dochter gaat vanaf half augustus van de MBO2- naar de MBO4-opleiding International Business Management, die tweetalig is (half Engels, half Nederlands). Ze wil haar huidig MBO-ni… Lees meer

 • Matthias uit Vaassen

  Matthias is vorig schooljaar gestart met de PABO. Ze is al een aantal keer gezakt voor haar toetsen voor Engels en daarom zou ze nu graag bijspijkeren. Het niveau ligt op 4/5HAVO.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.