Bijles in Ermelo

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • Universiteit Utrecht
 • TU Delft
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Universiteit van Amsterdam
 • Radboud Universiteit
 • Universiteit Leiden
 • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Judith

Harderwijk

Bachelor / HBO

Hogeschool Utrecht

Propedeuse

Bijles met Judith

Voor mij is het een perfecte gelegenheid om mijn kennis vanuit de opleiding in praktijk te brengen en meer te leren. De horeca is superleuk, maar voor mij geen uitdaging meer. Ik wil meer leren en meer ervaring opdoen met leerlingen, om zo alvast stappen te zetten in het onderwijs. Tijdens stages heb ik ontzettend vaak met een groepje leerlingen apart gezeten en extra uitleg gegeven. Het is toch fantastisch om te zien dat een leerling na jouw uitleg de lesstof begrijpt?

Harderwijk
Propedeuse
Bachelor / HBO, Hogeschool Utrecht

Ute

Zeewolde

MAVO / HAVO

Hogeschool van Utrecht

Duits

Bijles met Ute

Sinds dit schooljaar ben ik gestopt met werken op een vmbo school voor BB en KB leerlingen. Ik wilde meer rust en tijd. Het lesgeven en dan vooral het lesgeven aan vmbo leerlingen heb ik met heel veel plezier gedaan. En dat mis ik dus ook. Het contact met de leerlingen, het begeleiden en motiveren om door te gaan. Een zetje geven om het diploma te halen. Dat wil ik graag weer doen.

Zeewolde
Duits
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

Daphne

Harderwijk

MAVO / HAVO

RSG Slingerbos

Cultuur en Maatschappij

Bijles met Daphne

De Spaanse taal en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur zijn mijn passie. Ik wil mijn passie graag met anderen delen.

Harderwijk
Cultuur en Maatschappij
MAVO / HAVO, RSG Slingerbos

Marjan

Harderwijk

Bachelor / HBO

Windesheim Zwolle

Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs

Bijles met Marjan

32 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs en genoten van de groepsdynamiek. Maar de laatste jaren heb ik ervaren dat door de werkdruk nog maar weinig tijd over bleef om de individuele leerling goed te kunnen begeleiden. Vandaar mijn switch naar bijlesdocent. Het geven van bijles doe ik sinds een jaar met veel plezier en voldoening. In oktober 2018 ben ik begonnen aan de studie als docente NT2.

Harderwijk
Volledig bevoegd onderwijzer voor het basisonderwijs
Bachelor / HBO, Windesheim Zwolle

Jacco

Ermelo

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles met Jacco

Ik ben zeer geïnteresseerd in de studierichtingen Nederlands en Geschiedenis, en zal misschien later ook het onderwijs ingaan. Ongeveer een jaar geleden heb ik enkele maanden als vrijwilliger bijles gegeven in een door een kennis opgezet bijlesprogramma in een voornamelijk Spaanstalige kerkelijke gemeenschap in Amsterdam. Hier moest ik toen helaas door tijdgebrek mee stoppen, maar ik vond het een fantastische ervaring en merkte ook dat ik zowel kinderen als volwassenen iets bij kon brengen.

Ermelo
, Vrije Universiteit Amsterdam

Marcel

Ermelo

Master / WO

TU Delft Industrieel Ontwerpen

Integrated Product Design

Bijles met Marcel

Ik geef bijles, omdat ik het leuk vind mensen te helpen en mijn eigen kennis over te brengen op anderen. Geduld vind ik een enorm belangrijk aspect in het bijles geven. Zelf heb ik ook een keuzevak gevolgd aan de TU Delft met betrekking tot lesgeven.

Ermelo
Integrated Product Design
Master / WO, TU Delft Industrieel Ontwerpen

Yacine

Harderwijk

Professioneel / Volwassen

Bijles met Yacine

Erg veel motivatie om jongeren te helpen die moeite hebben met Engels, ik heb het persoonlijk altijd een leuk en interessant vak gevonden, hopelijk vinden de leerlingen dit ook na mijn bijles.

Harderwijk
Professioneel / Volwassen,

Iris

Putten

Bijles met Iris

Een goede leraar zegt niet: 'Je kan het niet.' Ik geloof erin dat elke leerling Duits kan spreken. Mijn doel is om leerlingen te laten groeien zodat ze trots kunnen zijn op zichzelf. Ik wil ze positief kennis laten maken met de Duitse taal, door middel van spelletjes, plaatjes en muziek. Leren hoeft niet saai te zijn!

Putten

Trijnie

Putten

Bijles met Trijnie

Op dit moment werk ik part-time in het basisonderwijs. Heel graag geef ik meer gerichte aandacht aan een leerling, individueel of in kleine groepen, daar dit heel effectief is. Opbrengstgericht werken met veel aandacht voor het kind en zijn/haar manier van werken spreekt mij erg aan.

Putten

Tamar

Putten

Bachelor / HBO

Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Bijles met Tamar

Ik ben docente Engels en native-speaker van Britse afkomst. Ik heb jaren onderwijservaring op middelbare scholen, maar ook op taalinstituten. Ik geef moderne bijles, conversatieles en les op maat aan huis.

Putten
Bachelor / HBO, Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Studenten die we al konden helpen

 • Joke uit Ermelo

  Scholiere 4 VWO (16 jaar) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Marike uit Ermelo

  Leerling Gymnasium 3 heeft begeleiding nodig bij Duits. Door dit vak zal de leerling wel/niet over gaan.

 • Caroline uit Ermelo

  Caroline is student Toerisme in Hogeschool InHolland in Amsterdam. Ze heeft moeite met Duitse grammatica en zoekt een docent in omgeving Rotterdam ter voorbereiding van de tentamens.

 • Aylin uit Ermelo

  Student International Tourism Management op HBO niveau heeft hulp nodig om de resultaten van zijn onderzoek in SPSS te verwerken.

 • Guillaume uit Ermelo

  Guillaume' moeder geeft bijles talen via BijlesHuis. Nu willen ze graag bijles wiskunde en economie voor hem regelen. Hij zit nu in 5 vwo en heeft regelmatig hulp nodig bij die vakken.

 • Sartje uit Ermelo

  Een persvoorlichter bij VluchtelingenWerk wil graag een goed inhoudelijk professioneel gesprek kunnen voeren in het Engels. Ze wil vooral focussen op wat zakelijker spreken en schrijven.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.