Bijles Studiebegeleiding in Enumatil

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

Bereik ons van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

studiebegeleiding

M. Rohaa

Groningen

PhD

Rijksuniversiteit Groningen

Evolutionary Ecology

Bijles studiebegeleiding met M. Rohaa

Na 10 jaar te specialiseren in een heel klein onderzoeksgebied, vind ik het ontzettend leuk om studenten te begeleiden die uit allerlei verschillende achtergronden komen. Het geeft me een kans om me professioneel te verbreden, ervaring op te doen met verschillende onderwijsniveaus en dus uit m'n "ivoren toren" denken te komen, en vooral ook om mijn enorme ervaring met schrijven en analyseren en onderzoeksmethoden in te zetten voor mensen die vast lopen. Het motiveert mij ontzettend wanneer een student het ineens snapt, of wanneer ze inzien dat theoretisch kader nuttig is, en dat goed nadenken echt belangrijk is en ze dat zelf ook echt kunnen. Je ziet een hele wereld voor ze open gaan. Ik heb er ontzettend veel genoegen in om een chaotische, slecht geformuleerde, gammele scriptie in een paar uurtjes weer op het spoor te krijgen, samen met de student, en het mogelijk te maken om toch nog goed af te studeren. Daarnaast vind ik het leuk om mensen vanuit verschillende achtergronden te leren kennen en te ervaren hoe zij denken, werken en functioneren. Via Bijleshuis heb ik inmiddels gewerkt met onderwijzers, verpleegkundigen en ander zorg personeel, horeca personeel, managers, een soldaat, een politieofficier, een gemeentelijk ambtenaar, een medewerker van de minister van Binnenlandse Zaken (BE), en mensen met dyslexie, aggressieve thuis situaties, PDD-NOS, asperger, hoogbegaafdheid, werkende moeders, en meer. Het geeft een ontzettend interessant inzicht in de verschillende kanten van onze maatschappij.

8,9/10

Groningen
Evolutionary Ecology
PhD, Rijksuniversiteit Groningen

studiebegeleiding

Nienke

Groningen

VWO / Gymnasium

Marne College Bolsward

VWO - Natuur & Gezondheid

Bijles studiebegeleiding met Nienke

Ik vind het ontzettend leuk om leerlingen te kunnen helpen! Ik ben erg enthousiast over de taal en probeer dat enthousiasme over te brengen in de bijlessen. De online bijlessen die ik via TopTutors geef, hebben mij duidelijk gemaakt dat bijles geven echt iets voor mij is. Ik heb BijlesHuis leren kennen via een advertentie van StudentJob.

Groningen
VWO - Natuur & Gezondheid
VWO / Gymnasium, Marne College Bolsward

studiebegeleiding

Annyck

Groningen

MAVO / HAVO

CSG Gaasterland

VMBO-TL

Bijles studiebegeleiding met Annyck

Ik vind het leuk om andere mensen te kunnen helpen met de leerstof. Ik heb ook op het MBO andere klasgenoten bijles gegeven.

Groningen
VMBO-TL
MAVO / HAVO, CSG Gaasterland

studiebegeleiding

Tamár

Groningen

Bijles studiebegeleiding met Tamár

Graag zou ik iets willen doen met de kennis die ik de afgelopen 2,5 jaar heb opgedaan in mijn opleiding en op stage. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om ze op verschillende manieren wat te leren.

Groningen

studiebegeleiding

Jesper

Groningen

Master / WO

Rijksuniversiteit Groningen

Propedeuse Rechtsgeleerdheid

Bijles studiebegeleiding met Jesper

In tijden van corona is het lastig voor studenten/leerlingen om goed gemotiveerd te blijven. Dit is voor mij de grootste beweegreden geweest me aan te melden bij BijlesHuis. Ik wil graag gemotiveerd iemand mijn kennis overdragen.

Groningen
Propedeuse Rechtsgeleerdheid
Master / WO, Rijksuniversiteit Groningen

studiebegeleiding

Paul

Groningen

Master / WO

RUG

Sociale Geografie

Bijles studiebegeleiding met Paul

Ik heb er vooral plezier in als ik mensen zie groeien en ze steeds meer hun eigen weg weten te vinden.

Groningen
Sociale Geografie
Master / WO, RUG

studiebegeleiding

Quenteijn

Groningen

Bijles studiebegeleiding met Quenteijn

Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn kennis te delen met anderen. Vanaf jongs af aan heb ik mijn broertje en zusje al bijles gegeven in wiskunde en natuurkunde. Als zij met hard werken een voldoende haalden, voelde ik me daardoor ook erg tevreden. Momenteel studeer ik een bachelor natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik zie bijles geven als een mogelijkheid om van mijn interesse mijn bijbaan te maken en tevens andere daarmee te kunnen helpen. Ik geef graag vooral natuurkunde en wiskunde aangezien dit het beste aansluit op mijn studie. Ook heb ik op de middelbare school tweetalig onderwijs afgerond, daardoor schrijf en spreek ik Engels alsof het mijn moedertaal is. Qua persoonlijkheid ben ik een hele sociale en vriendelijke jongen die de stof op een rustige en bekwame manier kan uitleggen. Ik heb veel geduld en kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft om het vak te begrijpen en zelf te kunnen doen.

Groningen

studiebegeleiding

Elize

Groningen

Bijles studiebegeleiding met Elize

In mijn werk als taalcoach en huiswerkbegeleider ontdekte ik dat ik het erg leuk vind om uitleg te geven. Daarnaast vind ik het waardevol om samen met een leerling doelen op te stellen en hier aan te werken zodat deze bereikt worden.

Groningen

studiebegeleiding

Lisanne

Groningen

Bijles studiebegeleiding met Lisanne

Ik volgde de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Ik leerde veel over cognitieve en sociale ontwikkeling en vind het interessant om wat ik leerde in te zetten tijdens de bijles.

Groningen

studiebegeleiding

Peter

Groningen

Bijles studiebegeleiding met Peter

Bijles geven vind ik zeer tof, ik heb een grote passie voor kennis overbrengen. Ik vind het een leuke uitdaging om mensen iets bij te brengen waarover ze weinig weten, door het vinden van een aanknopingspunt en zo stapsgewijs met zo veel mogelijk interactie met de student tot de conclusie komen. Ik heb directe relevante werkervaring als student-assistent bij mijn faculteit, waar ik mijn eigen klas begeleidde bij het vak Wetenschapsethiek.

Groningen

Populaire bijlesaanvragen

bijles volgen, online huiswerkbegeleiding, bijles geven in Enumatil, huiswerk begeleiding, examentrainer Studiebegeleiding Enumatil, bijlesdocent gezocht, studiebegeleiding hbo, bijles Enumatil aan huis, studiebegeleiding bij Studiebegeleiding in de buurt van Enumatil