Bijles Mechanica‑dynamica in Doesburg

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Nikki

Doetinchem

Bachelor / HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen

HBO Pedagogiek

Bijles mechanica-dynamica met Nikki

Ik wil graag bijles geven, omdat ik vanuit eerdere werkervaring en stages heb gemerkt dat ik er veel plezier in heb om kinderen te begeleiden en hen iets te kunnen leren. Ik ben recent afgestudeerd als HBO Pedagoog.

Doetinchem
HBO Pedagogiek
Bachelor / HBO, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

mechanica-dynamica

Marianne

Arnhem

MAVO / HAVO

Hogeschool van Utrecht

Docent Engels HBO

Bijles mechanica-dynamica met Marianne

Ik wil graag bijles geven omdat ik 1 op 1 met een leerling dieper op de stof kan ingaan en kan zien of hij of zij het snapt. Omdat ik 2 dagen per week voor de klas sta, heb ik veel ervaring met groepen, maar toch vind ik het ook erg fijn om 1 op 1 meer ervaring op te doen. Op deze manier kan je makkelijker stof op verschillende manieren aanbieden totdat de leerling het snapt.

Arnhem
Docent Engels HBO
MAVO / HAVO, Hogeschool van Utrecht

mechanica-dynamica

Stéphanie

Zutphen

Bijles mechanica-dynamica met Stéphanie

Ik ben Française en woon sinds kort in Nederland. In Frankrijk werkte ik als docent Frans voor anderstaligen en docent Engels. Nu ik in een nieuw land woon, doceer ik graag mijn moedertaal!

Zutphen

mechanica-dynamica

Julia

Arnhem

Bachelor / HBO

Bern University of Applied Science

Business Administration

Bijles mechanica-dynamica met Julia

As I recently came to the Netherlands I learned how beneficial it is to speak different languages. It not only helped me to quickly find an occupation in the international business market but it also conducted to my day to day life. Since I am helping my dutch girlfriend to learn German. I realized how much pleasure it gave me to share knowledge and to contribute to someones progress. Teaching others also always means learning more and even though german is my mother tongue I am convinced to gain valuable expertise as a tutor and as a person. Therefore it would be my pleasure to receive the opportunity to teach, to motivate and to share my enthusiasm for languages. I am looking forward to hearing from you. Kind regards Julia Andrea Graf

Arnhem
Business Administration
Bachelor / HBO, Bern University of Applied Science

mechanica-dynamica

Leidy

Arnhem

Bachelor / HBO

Hogeschool Zuyd Sittard

HBO Commercieel Economie

Bijles mechanica-dynamica met Leidy

Voor mij is het belangrijk om iemand anders te kunnen helpen om de mooie Spaanse taal te leren begrijpen op een succesvolle en eenvoudige manier. Door mijn persoonlijke vaardigheden zoals: doorzettingsvermogen, creativiteit, assertiviteit, communicativiteit en geduld. Ik ben 3de jaar Commercieel Economie student bij Zuyd Hogeschool. Ik weet dat mijn studieprofiel niet past bij het geven van bijles Spaans, maar mijn uitstekende Spaanse niveau kan je zeker helpen en leren begrijpen. Niet alleen omdat mijn moedertaal Spaans is, maar ook omdat ik 7 jaar lang Spaanse les gekregen heb op school. Deze combinatie heeft mij geholpen om anderen te kunnen helpen. Spaans is een van de talen die je je gemakkelijk eigen kunt maken, het heeft een relatief eenvoudige grammatica. Ik kan je zeker hiermee helpen. Muchas gracias y hasta pronto! :)

Arnhem
HBO Commercieel Economie
Bachelor / HBO, Hogeschool Zuyd Sittard

mechanica-dynamica

Melinda

Didam

Master / WO

Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bijles mechanica-dynamica met Melinda

Naast mijn baan als onderwijskundige help ik graag actief leerlingen. Ik ben bevoegd basisschoolleerkracht en heb daarnaast een master diploma onderwijskunde.

Didam
Master / WO, Nijmegen Radboud Universiteit Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

mechanica-dynamica

Saskia

Arnhem

Bijles mechanica-dynamica met Saskia

Ik wil graag het vak Duits onderwijzen, omdat Duits mijn moedertaal is. Ik vind het leuk om leerlingen over de Duitse taal enthousiast te maken en om aan hun uitspraak en taalgebruik te werken. Omdat ik in de afgelopen vijf jaar Nederlands heb leren spreken, weet ik heel goed hoe het is om een tweede taal te leren die erg op je moedertaal lijkt, maar toch een stuk anders is. Onlangs heb ik mijn Master Psychologie, richting Human Factors & Engineering Psychology, aan de Universiteit Twente afgerond.

Arnhem

mechanica-dynamica

Wieger

Arnhem

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bijles mechanica-dynamica met Wieger

Ik doe momenteel de docentenopleiding richting aardrijkskunde, en tijdens mij stageperiodes kwam ik erachter dat ik lesgeven maar ook het individueel begeleiden van leerlingen ontzettend leuk vind. Vooral tijdens het individueel begeleiden van de leerling kan ik me echt bezig houden met het individu, en rustig experimenteren met verschillende manieren van uitleg. Afgezien van mijn positieve ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen ben ik altijd al in het bezit geweest van een buitengewone fascinatie voor natuur en alle processen die de wereld gekneed hebben tot wat het nu is. Hierdoor acht ik mezelf ook competent om leerlingen te begeleiden die hulp nodig hebben met het vak biologie.

Arnhem
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

mechanica-dynamica

Marleen

Didam

Bijles mechanica-dynamica met Marleen

Ik zou graag bijles willen geven, omdat ik met veel plezier kinderen/jongeren wil en kan coachen/begeleiden om hun doel(en) te behalen en graag mijn kennis wil overdragen.

Didam

mechanica-dynamica

Joey

Didam

Bijles mechanica-dynamica met Joey

Ik geef bijles, omdat ik op dit moment bezig ben met de opleiding voor leraar biologie tweedegraads en hierin meer wil gaan doen.

Didam