Bijles Biologie in Doesburg

Verbeter je biologie vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

biologie

Antje

Herwen

Professioneel / Volwassen

Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

universitaire studie diergeneeskunde

Bijles biologie met Antje

Het doorgeven van kennis en zien dat de student het snapt is een sterke drijfveer voor mij. Ik word er blij van als de student zegt: 'o, zo zit het'. In mijn functie als coach ben ik al leerproblemen tegengekomen; het is voor mij een uitdaging om te vinden, wat het probleem precies is en hoe het verholpen kan worden. Mijn analyserend vermogen helpt mij erbij.

Herwen
universitaire studie diergeneeskunde
Professioneel / Volwassen, Tierärztliche Hochschule Hannover (D)

biologie

Annemay

Nijmegen

VWO / Gymnasium

Wageningen University

BSc biology

Bijles biologie met Annemay

Ik heb vroeg al de onderbouw van de middelbare bijles gegeven. Dat vond ik altijd heel leuk om te doen, het gaf me veel voldoening. Op de universiteit heb ik ook practica begeleid van de eerstejaars, voor een aantal vakken.

Nijmegen
BSc biology
VWO / Gymnasium, Wageningen University

biologie

Joost

Apeldoorn

VWO / Gymnasium

Vrije Universiteit Amsterdam

Gezondheid en Leven

Bijles biologie met Joost

Ik geef thuis al een tijdje bijles aan mijn twee zusjes (6 vwo en 4 havo) en mijn broertje(1 havo/vmbo). Ik vind dit erg leuk om te doen en dit bracht mij op het idee om bijles te gaan geven. Het lijkt mij leuk om naast mijn studie en werk bijles te gaan geven aan middelbare scholieren.

Apeldoorn
Gezondheid en Leven
VWO / Gymnasium, Vrije Universiteit Amsterdam

biologie

Marcha

Elst

Bachelor / HBO

Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

Bijles biologie met Marcha

De rode draad in mijn leven is kennisoverdracht binnen het onderwijs met speciale interesse in het leren met hoofd, hart en handen. Als mensgericht persoon kan ik mij inleven in verschillende doelgroepen en hun belevingswereld. Ik werk graag in sociale omgeving, zodat ik op een creatieve wijze mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en persoonsvorming van een individu. Ik omschrijf mijzelf als een authentieke teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Elst
Bachelor / HBO, Vilentum Hogeschool Stoas Wageningen

biologie

Wieger

Arnhem

Bachelor / HBO

HAN Nijmegen

Bijles biologie met Wieger

Ik doe momenteel de docentenopleiding richting aardrijkskunde, en tijdens mij stageperiodes kwam ik erachter dat ik lesgeven maar ook het individueel begeleiden van leerlingen ontzettend leuk vind. Vooral tijdens het individueel begeleiden van de leerling kan ik me echt bezig houden met het individu, en rustig experimenteren met verschillende manieren van uitleg. Afgezien van mijn positieve ervaring met het individueel begeleiden van leerlingen ben ik altijd al in het bezit geweest van een buitengewone fascinatie voor natuur en alle processen die de wereld gekneed hebben tot wat het nu is. Hierdoor acht ik mezelf ook competent om leerlingen te begeleiden die hulp nodig hebben met het vak biologie.

Arnhem
Bachelor / HBO, HAN Nijmegen

biologie

Irma

Nijmegen

Master / WO

Wageningen University

Development and Rural Innovation

Bijles biologie met Irma

Na mijn Masterstudie te hebben afgerond ben ik gestart met de lerarenopleiding voor eerstegraads biologiedocent. Bovendien heb ik tijdens mijn studie al meerdere keren zowel middelbare scholieren als studenten begeleid. Als huiswerkbegeleider en bijlesdocent heb ik middelbare scholieren geholpen met hun studie. Maar ik heb ook als student-assistent zowel bachelor- als masterstudenten in werkgroepen begeleid. Daarnaast zag ik tijdens mijn eigen scriptie-periode veel mensen worstelen met hun thesis en ervoer ik zelf ook dat het fijn is soms even met iemand te sparren of om advies te vragen. Zelf heb ik enkele van mijn medestudenten geholpen bij het aanpassen van structuur en het brainstormen over hun analyse. Dit vond ik erg leuk om te doen, niet alleen omdat bleek dat veel mensen het een fijne begeleiding vonden, maar ook omdat ik zo zelf nog wat te weten kwam over andere onderwerpen. Aangezien mijn interesse heel breed vind ik het geen probleem om scripties van andere door te lezen.

Nijmegen
Development and Rural Innovation
Master / WO, Wageningen University

biologie

Noortje

Westervoort

Utrecht Universiteit

Bijles biologie met Noortje

Tijdens mijn studie wilde ik niet alleen maar de feiten leren, ik wilde begrijpen hoe deze feiten tot stand kwamen en welke processen daarachter schuil gingen. Het uitleggen hiervan aan studiegenoten zag ik als een uitdaging en gaf mij de kans om boven de stof te staan. Iets belangrijks wat ik hier geleerd heb, is dat mensen leren door de stof zelf te bestuderen, zelf aan de slag te gaan en dus ook zelf de fouten te maken. Het is niet een kwestie van dicteren, het gaat om begeleiden. Al sinds ik mij kan herinneren, heb ik affiniteit met lesgeven. En misschien is dat ook niet gek, gezien een groot deel van mijn familie in het onderwijs zit. Tijdens mijn studie diergeneeskunde heb ik hier gelukkig uiting aan kunnen geven bij het keuzevak Didactische Vaardigheden en de begeleiding van verschillende anatomiepractica. Ook op de middelbare school gaf ik al bijles in scheikunde en wiskunde. Inmiddels werk ik als dierenarts, maar ik mis het lesgeven. Het onderwijs blijft kriebelen en het geven van bijles lijkt mij een ideale manier om dit te verwezenlijken.

Westervoort
, Utrecht Universiteit

biologie

Joey

Didam

Bijles biologie met Joey

Ik geef bijles, omdat ik op dit moment bezig ben met de opleiding voor leraar biologie tweedegraads en hierin meer wil gaan doen.

Didam

biologie

Jan

Velp

Bijles biologie met Jan

Na mijn uitgebreide studies in Utrecht en Londen, als ook mijn stage bij de Nederlandse ambassade in Washington D.C., wil ik graag mijn opgedane kennis en enthousiasme voor leren overbrengen op leerlingen van de middelbare- of basisschool. Ik heb in de afgelopen jaren op diverse manieren ervaring gehad met (bij)les geven, bijvoorbeeld bij de Summer Schools van Anglia Network Europe en als examinator bij de Cambridge ESOL examinations. Daarnaast ben ik breed inzetbaar voor vakken variërend van Engels tot Biologie, en ben ik door mijn vriendelijkheid, geduld en inlevingsvermogen goed in staat om het beste in de student naar boven te halen. Kortom: ik kijk er naar uit om middels het geven van bijles leerlingen te helpen betere resultaten te behalen op school.

Velp

biologie

Jules

Arnhem

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijles biologie met Jules

Het werken met kinderen geeft veel voldoening. Ik wil dat graag uitbouwen en kinderen verder op weg helpen. Als schrijver van (gepubliceerde) kinderboeken lees ik op basisscholen voor uit eigen werk en geef ik interactieve voordrachten. Zo kom ik in contact met leerkrachten, directeuren en natuurlijk de kinderen zelf. Verder heb ik onlangs een natuurspel ontwikkeld voor groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Dit groepsspel over dieren, landschappen en natuurgeheimen speel ik op verzoek met de kinderen in de klas. Het spel met filmpjes, foto’s, vragen, weetjes en attributen bundelt de leerdoelen natuureducatie, wereldoriëntatie, samenwerken en coöperatief leren. Het vak Biologie heb ik gestudeerd. Ik heb ook veel met bijvoorbeeld taal en aardrijkskunde. Ik leg gemakkelijk contact en vind het leuk om zaken helder uit te leggen. Mijn inlevingsvermogen en brede kennis en belangstelling komen daarbij goed van pas.

Arnhem
, Vrije Universiteit Amsterdam