Bijles Mechanica‑dynamica in Woensdrecht

Krijg vandaag nog bijles mechanica-dynamica op maat met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Universiteit Utrecht
  • TU Delft
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Universiteit van Amsterdam
  • Radboud Universiteit
  • Universiteit Leiden
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte docent - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN DOCENT?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

mechanica-dynamica

Amira

Bergen op Zoom

Master / WO

Universiteit Antwerpen

toegepaste ingenieurswetenschappen chemie

Bijles mechanica-dynamica met Amira

Ik geef graag bijles, omdat ik voldoening vind als ik anderen kan helpen. Met wat hulp en steun kunnen moeilijke dingen gemakkelijk worden en ik geloof dat iedereen die zijn best doet, zal bereiken wat hij/zij wil. Ook al is hier en daar soms bijstand nodig, samen staan we sterker.

Bergen op Zoom
toegepaste ingenieurswetenschappen chemie
Master / WO, Universiteit Antwerpen

mechanica-dynamica

Pascal

Bergen op Zoom

VMBO / MBO

Fontys Hogeschool

Bijles mechanica-dynamica met Pascal

Mijn doel is om mijn kennis en ervaringen te delen met studenten; Iedere (bij-)les moet de student slimmer eindigen dan deze begonnen is; De kracht van studeren / leren zit hem in het begrijpen, visualiseren en zo simpel mogelijk maken van de lesstof. Daar zit mijn kracht in. Ik doceer coachend en vraag gestuurd: laat de student zelf nadenken en antwoorden/oplossingen formuleren.

Bergen op Zoom
VMBO / MBO, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

Nicolette

Roosendaal

Bachelor / HBO

Fontys Hogeschool

Lerarenopleiding 2e graads

Bijles mechanica-dynamica met Nicolette

Ik blijf heel graag mijn tweede taal trainen. Ik houd van de taal en de cultuur, maar ik mis het geduld en het pedagogisch gen (zeg ik altijd) om grote groepen pubers onder bedwang te houden. Ik vind het wel leuk om één op één met leerlingen te werken aan een goed resultaat. Volwassenen en MBO-studenten zijn vaak beter gemotiveerd. Terwijl brugklassers nog vaak onbevangen zijn in hun taalbeleving. Ik vind het leuk om beide groepen te begeleiden en creatief te zijn in mijn lesaanpak.

Roosendaal
Lerarenopleiding 2e graads
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

Ad

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

Fontys Hogeschool

Bijles mechanica-dynamica met Ad

Ik ben een gepensioneerde docent Nederlands, een levenslange ervaring van onderwijzer tot taaltrainer voor hogeropgeleide studenten, zowel Nt1 als Nt2. Iedereen kan op elk moment van zijn (school)carrière een stap maken, vooral ook m.b.t. communiceren. Mensen daarbij helpen, is nog steeds mijn passie.

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, Fontys Hogeschool

mechanica-dynamica

Martijn

Waarde

Bijles mechanica-dynamica met Martijn

Als PABO 3-student van de HZ in Vlissingen ben ik bereid om kinderen een steuntje in de rug te geven als het gaat om het oefenen en leren van bepaalde stof. Omdat ik al 3 jaar op de pabo zit heb ik veel ervaring op kunnen doen in de praktijk en weet ik hoe het is om, individueel of in groepsverband, begeleiding te geven. Dat extra stukje verrijking binnen mijn studie zal ik in mijn ogen kunnen winnen om deze uitdaging aan te gaan. Ik wil kinderen op zo'n manier begeleiden dat ze plezier beleven aan het oefenen of leren van bepaalde stof en zo tot een optimale leerwinst te komen. Met kinderen omgaan is het leukste wat ik doe en om daar nog wat voor terug te krijgen is fantastisch.

Waarde

mechanica-dynamica

Joyce

Bergen op Zoom

Bijles mechanica-dynamica met Joyce

Ik geef graag bijles, omdat ik ook na mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs (groep 3-4-5) graag kinderen verder wil helpen.

Bergen op Zoom

mechanica-dynamica

Alex

Roosendaal

Bachelor / HBO

Avans Breda

Bijles mechanica-dynamica met Alex

Dankzij mijn verleden als docent op de middelbare school heb ik veel affiniteit met de doelgroep voor bijles.

Roosendaal
Bachelor / HBO, Avans Breda

mechanica-dynamica

Jan

Ossendrecht

Master / WO

Bijles mechanica-dynamica met Jan

Jan heeft een achtergrond als bevoegd docent natuurkunde en deed ook een technische opleiding. Hij staat sinds 1985 voor de klas en heeft in zijn jarenlange carrière op elk niveau lesgegeven (van havo/vwo tot universitair niveau en hbo). Hij is nu op pensioen maar kan het lesgeven niet laten. Daarom geeft hij nog steeds modules thermodynamica aan volwassenen en geeft hij bijles in (thermo)dynamica, natuurkunde en wiskunde via BijlesHuis.

9/10

Ossendrecht
Master / WO,

mechanica-dynamica

Mark

Bergen op Zoom

Bachelor / HBO

HZ university of applied science

Bijles mechanica-dynamica met Mark

Ik heb in het verleden een kennis bijles gegeven en dat is ons beide erg goed bevallen. De laatste tijd ben ik op zoek om avonden en weekenden misschien wat extra werk op te pakken en dit lijkt me een leuke uitdaging. Ik ben zelf redelijk recentelijk afgestudeerd en ik weet hoe moeilijk programmeren kan zijn, zeker in het begin. Ik ben zelf over die hobbel heengegaan en ik wil graag anderen helpen om dat ook te bereiken.

10/10

Bergen op Zoom
Bachelor / HBO, HZ university of applied science

mechanica-dynamica

Aafke

Bergen op Zoom

Bijles mechanica-dynamica met Aafke

Al jaren geef ik met plezier les op de middelbare school waar ik vroeger zelf mijn vwo-diploma heb behaald. Ik ben er begonnen met Nederlands te onderwijzen in de onderbouw en ondertussen ben ik docente Nederlands in de examenklassen. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn werktijdfactor laag te houden (0,5), zodat ik tijd overhoud om mijn horizon te verbreden. Mijn studie filosofie (aan de Universiteit Antwerpen) geeft me veel voldoening. Het lijkt me dan ook erg leuk om zowel mijn vakgebied Nederlands als mijn passie voor het vak filosofie inzichtelijk te maken voor uw scholieren en studenten.

Bergen op Zoom