Bijles Mechanica‑dynamica in Weert

Verbeter je mechanica-dynamica vandaag nog met de beste privé-docenten. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en bijlesdocenten van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte docent voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste docent voor jouw profiel en tijdsindeling.
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.nl

020 241 03 21

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde bijlesdocenten:

Enkele van onze geselecteerde docenten:

Hoog gewaardeerd door studenten

mechanica-dynamica

Ruben

Weert

Master / WO

Tilburg Universiteit

Fiscale Economie

Bijles mechanica-dynamica met Ruben

Ik heb veel affiniteit met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen en heb hier ook al enige ervaring mee. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan!

Weert
Fiscale Economie
Master / WO, Tilburg Universiteit

mechanica-dynamica

Lotte

Roermond

Bijles mechanica-dynamica met Lotte

Aangezien mijn passie in de chemie ligt en ik gedurende mijn studie klasgenoten bijles heb gegeven in vakken, doe ik dat nu weer doen voor middelbare scholieren. Ik ben een kalm en begripvol persoon en ben goed in het beeldend uitleggen van moeilijke theorieën. Ik heb veel ervaring in onderzoek. Hierbij dien je moeilijke vraagstukken kort en bondig aan mensen uit te leggen, een vaardigheid die ook handig is voor het geven van bijles. Indien nodig, kan ik de gehele bijles ook in het Engels geven.

Roermond

mechanica-dynamica

Fleur

Weert

Bijles mechanica-dynamica met Fleur

Ik heb altijd veel plezier gehad in het leren. Ik heb goede manieren ontdekt om te leren en ik weet hoe ik het beste stof kan toe-eigenen. Daarom geef ik al jaren bijles en heb ik huiswerkbegeleiding gegeven op verschillende middelbare scholen.

Weert

mechanica-dynamica

Hans

Leveroy

Bachelor / HBO

Openbare Basisschool De Graswinkel

Vakspecialist muziek

Bijles mechanica-dynamica met Hans

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan het welslagen van leerlingen in het onderwijs die problemen ondervinden bij het studeren, plannen, huiswerk maken e.d. Momenteel werk ik met een tweetal leerlingen uit het middelbaar onderwijs voor het vak Engels. Ik heb hierbij geconstateerd dat het voor zowel de leerlingen alsook voor mezelf veel voldoening geeft.

Leveroy
Vakspecialist muziek
Bachelor / HBO, Openbare Basisschool De Graswinkel

mechanica-dynamica

Frank

Baexem

Bijles mechanica-dynamica met Frank

Na mijn afgeronde opleiding bij het CIOS (Sittard) ben ik begonnen aan de studie: Lerarenopleiding Wiskunde op de Fontys te Sittard (FLOS). De verandering van sport naar wiskunde was een omslag, maar heeft ook diverse raakvlakken waar het om lesgeven gaat.

Baexem

mechanica-dynamica

Jade

Neerpelt

VWO / Gymnasium

Universiteit Antwerpen

Communicatiewetenschappen

Bijles mechanica-dynamica met Jade

Bijles geven is leuk om te doen. Iemand intensief begeleiden bij een vak waarvan de student dacht dat het nooit zou lukken om er dan samen voor te gaan!

Neerpelt
Communicatiewetenschappen
VWO / Gymnasium, Universiteit Antwerpen

mechanica-dynamica

Francelle

Someren

Bachelor / HBO

Hogeschool De Kempel

Leerkracht Basisonderwijs

Bijles mechanica-dynamica met Francelle

Na 4 jaar gestudeerd te hebben aan de hogeschool ben ik in het bezit van een mooi PABO-diploma. Ik ben een gedreven persoon en haal mijn motivatie uit de opbrengsten die leerlingen stapsgewijs behalen. Het is telkens weer een uitdaging om te zorgen voor die succeservaring en zo de leerling op weg te helpen met zijn/haar ontwikkeling.

Someren
Leerkracht Basisonderwijs
Bachelor / HBO, Hogeschool De Kempel

mechanica-dynamica

Samantha

Weert

Master / WO

Universiteit Maastricht

Psychologie en recht

Bijles mechanica-dynamica met Samantha

Tijdens mijn studie Psychologie heb ik al les gegeven, klassikaal en individueel. Hier had ik ontzettend veel plezier in, en het ging me goed af.

Weert
Psychologie en recht
Master / WO, Universiteit Maastricht

mechanica-dynamica

Kim

Haler

Bachelor / HBO

Fontys Eindhoven kind en educatie

Pedagogiek

Bijles mechanica-dynamica met Kim

Ik studeerde pedagogiek en vind het erg leuk om te werken met kinderen en jongeren. Tijdens een van mijn stages was ik verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding. Ik vind het leuk om kinderen wat bij te brengen. Specifiek ben ik erg geïnteresseerd in kinderen met autisme of ADHD. Ik help hen graag verder met de vakken waar ze moeite mee hebben, het maken van een planning en het vinden van een manier van leren die bij hen past.

Haler
Pedagogiek
Bachelor / HBO, Fontys Eindhoven kind en educatie

mechanica-dynamica

Lynn

Weert

Bijles mechanica-dynamica met Lynn

Ik werk momenteel als bijleslerares en dit bevalt mij zeer goed. Ik vind het namelijk fijn om individueel of in kleine groepen mensen te begeleiden en te helpen hun studieresultaten te verbeteren. Bijles geeft mensen de kans om echt goed aan hun eigen struikelblokken te werken en het stelt ze in staat om op hun eigen tempo hun kennis bij te spijkeren. Ik merk dat mijn studenten vaak langer en meer opdrachten nodig hebben om de stof eigen te worden, maar in het regulier onderwijs krijgen ze hier de kans niet voor. Ik kan bij BijlesHuis mijn vaardigheden ten volle benutten en meer ervaring opbouwen met het geven van volwassenonderwijs. De online leermogelijkheden gebruik ik graag, gezien ik hierdoor flexibeler kan werken.

Weert